Gość: anbu IP: 193.0.118.* 21.07.03, 12:28 Planuję zakup mieszkania przy ul. Spalinowej. W związku z tym szukam osób, które miały doświadczenie z firmą INVED-BUD. anbu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafał Re: INVED-BUD IP: 195.117.164.* 21.07.03, 15:07 A lubisz dzwony o 6 rano? I autobus przejeżdzający pod blokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: INVED-BUD IP: 195.117.164.* 21.07.03, 15:19 A tak na serio: Z inved budem miałem budować ale zrezygnowałem (terminy i brak odpowiadających mi rozkładem mieszkan) Proponuję obejrzeć inwestycje na ul. Beskidzkiej róg Sztabowej (to nie daleko, koło pętli tramwajowej na Gocławku) oraz ul. Zamieniecka 46 (tam gdzie biuro). Jesli chodzi o ul. Spalinową to świetna lokalizacja ale trochę za cisno jak na mój gust wpasowana pomiędzy kamienice. Duży kosciół pod domem może być ciut uciązliwy, zwłaszcza w święta, komunie i o 6 rano kiedy chyba jako jedyny w Warszawie wygrywa I Brygadę dzwonami. Efekt piorunujący, lepszy niz pobliskie pogotowie na Grenadierów. Nie wiem kiedy ma rozpocząć sie budowa ale według mnie lepsza będzie lokalizacja na ul. Wiarusów 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: INVED-BUD IP: 217.153.132.* 22.07.03, 15:27 Kupiłem od nich mieszkanie przy Zamienieckiej i uważam, że relacja jakości do ceny jest niezła. Zaletą niedużych firm developerskich typu Inved-Bud jest indywidualne podejście do klienta. Z drugiej strony w przypadku małych firm jest pewne ryzyko wiarygodności finansowej. Ja kupowałem przysłowiową "dziurę w ziemi", ale przed zakupem przeprowadziłem wywiady z mieszkańcami ich poprzednich inwestycji i słyszałem pozytywne opinie. Z perspektywy czasu, mając już w ręku akt notarialny, mogę powiedzieć, że nie żałuję swojej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
tangotendresse Re: INVED-BUD 27.09.03, 23:52 Zainteresowałam się ich ofertą na Wiarusów. Mam właśnie zamiar podpisać umowę realizacyjną - na razie na działce, gdzie ma powstać budynek rosna tylko krzaki. Boję się trochę ryzykować - czy firma mnie nie wykiwa? Różnie to bywa! W dodatku wzór umowy realizacyjnej, który dostałam do przeczytania nie jest zachęcający - sporo punktów na korzyść firmy, a klient ponosi całe ryzyko. Byłabym wdzięczna za informacje jak postępowały prace, jak firma się wywiązywała ze zobowiązań itd... Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: INVED-BUD IP: *.rzeczpospolita.pl 14.10.03, 14:46 czesc,ja rowniez planuje kupic mieszkanie na Spalinowej od Inved-Budu. Niestety nic nie moge wiecej na ten temat powiedziec, tez chjcialbym uzyskac jakies informacje. ja mieszkam na Miedzyborkiej jakie 100 metrow od tej inwestycji i jezlei chodzi o dzielnice to jest bardzo przyjemnie. Super dojazd do centrum i ogolnie jest ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: INVED-BUD IP: *.bait.pl 14.10.03, 18:24 Niestety nie moge nic powiedziec o inwestycji na Spalinowej oprócz tego że prawie codziennie tamtędy przejeżdżam i widzę postępy;) Moge natomiast bardzo pozytywnie wypowiedziec sie o firmie. Lada moment odbieram klucze od mieszkania na Beskidzkiej i jak do tej pory jestem szalenie zadowolona ze współpracy.Na początku tez byłam nastawiona dość sceptycznie... mała firma, raczej nie znana no i zamiast kwitnącej budowy dziura w ziemi.Popytałam wśród znajomych plus wczesniejszych klientów.Opinie były ok wiec zaryzykowałam. I nie żałuję. Chetnie podziele sie szczegółami: ljusta@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś