IP: 193.0.118.* 21.07.03, 12:28
Planuję zakup mieszkania przy ul. Spalinowej. W związku z tym szukam osób,
które miały doświadczenie z firmą INVED-BUD. anbu@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: rafał Re: INVED-BUD IP: 195.117.164.* 21.07.03, 15:07
      A lubisz dzwony o 6 rano?
      I autobus przejeżdzający pod blokiem?
    • Gość: Rafał Re: INVED-BUD IP: 195.117.164.* 21.07.03, 15:19
      A tak na serio:
      Z inved budem miałem budować ale zrezygnowałem (terminy i brak odpowiadających
      mi rozkładem mieszkan)
      Proponuję obejrzeć inwestycje na ul. Beskidzkiej róg Sztabowej (to nie daleko,
      koło pętli tramwajowej na Gocławku) oraz ul. Zamieniecka 46 (tam gdzie biuro).
      Jesli chodzi o ul. Spalinową to świetna lokalizacja ale trochę za cisno jak na
      mój gust wpasowana pomiędzy kamienice. Duży kosciół pod domem może być ciut
      uciązliwy, zwłaszcza w święta, komunie i o 6 rano kiedy chyba jako jedyny w
      Warszawie wygrywa I Brygadę dzwonami. Efekt piorunujący, lepszy niz pobliskie
      pogotowie na Grenadierów.
      Nie wiem kiedy ma rozpocząć sie budowa ale według mnie lepsza będzie
      lokalizacja na ul. Wiarusów 3.
    • Gość: kolo Re: INVED-BUD IP: 217.153.132.* 22.07.03, 15:27
      Kupiłem od nich mieszkanie przy Zamienieckiej i uważam, że relacja jakości do
      ceny jest niezła. Zaletą niedużych firm developerskich typu Inved-Bud jest
      indywidualne podejście do klienta. Z drugiej strony w przypadku małych firm
      jest pewne ryzyko wiarygodności finansowej. Ja kupowałem przysłowiową "dziurę w
      ziemi", ale przed zakupem przeprowadziłem wywiady z mieszkańcami ich
      poprzednich inwestycji i słyszałem pozytywne opinie. Z perspektywy czasu, mając
      już w ręku akt notarialny, mogę powiedzieć, że nie żałuję swojej decyzji.
      • tangotendresse Re: INVED-BUD 27.09.03, 23:52
        Zainteresowałam się ich ofertą na Wiarusów. Mam właśnie zamiar podpisać umowę
        realizacyjną - na razie na działce, gdzie ma powstać budynek rosna tylko
        krzaki. Boję się trochę ryzykować - czy firma mnie nie wykiwa? Różnie to bywa!
        W dodatku wzór umowy realizacyjnej, który dostałam do przeczytania nie jest
        zachęcający - sporo punktów na korzyść firmy, a klient ponosi całe ryzyko.
        Byłabym wdzięczna za informacje jak postępowały prace, jak firma się
        wywiązywała ze zobowiązań itd... Dzięki z góry!
    • Gość: daga Re: INVED-BUD IP: *.rzeczpospolita.pl 14.10.03, 14:46
      czesc,ja rowniez planuje kupic mieszkanie na Spalinowej od Inved-Budu. Niestety
      nic nie moge wiecej na ten temat powiedziec, tez chjcialbym uzyskac jakies
      informacje. ja mieszkam na Miedzyborkiej jakie 100 metrow od tej inwestycji i
      jezlei chodzi o dzielnice to jest bardzo przyjemnie. Super dojazd do centrum i
      ogolnie jest ok. Polecam
      • Gość: Justa Re: INVED-BUD IP: *.bait.pl 14.10.03, 18:24
        Niestety nie moge nic powiedziec o inwestycji na Spalinowej oprócz tego że
        prawie codziennie tamtędy przejeżdżam i widzę postępy;) Moge natomiast bardzo
        pozytywnie wypowiedziec sie o firmie. Lada moment odbieram klucze od mieszkania
        na Beskidzkiej i jak do tej pory jestem szalenie zadowolona ze współpracy.Na
        początku tez byłam nastawiona dość sceptycznie... mała firma, raczej nie znana
        no i zamiast kwitnącej budowy dziura w ziemi.Popytałam wśród znajomych plus
        wczesniejszych klientów.Opinie były ok wiec zaryzykowałam. I nie żałuję.
        Chetnie podziele sie szczegółami: ljusta@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka