Gość: zdezorientowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:13 Hej mam pytanie do zorientowanych - czy inwestycja na ursynowie za 6600 m2 (garaz gratisem) jest dobrą ceną? (rynek pierwotny wtórny) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figo fago Re: Ursynów poniżej 7 tys IP: 153.95.95.* 15.11.07, 15:17 Na pierwszy rzut oka bardzo dobrą. Ale zależy za co (metraż, lokalizacja, piętro, infrastruktura itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: Ursynów poniżej 7 tys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:21 Metraż ok 90 m2 piero środkowe (nie parter) infrastruktura.... no cóz do metra ok 20 min. piechota cyli dość daleko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????!!!! Kolego Zdezorientowany!!Co to za inwestycja??? IP: 195.47.201.* 15.11.07, 16:14 jak możesz to zdradź szczegóły ja własnie szukam czegos takiego 80- 90 m na ursynowie nie parter. czy budynek juz stoi. ja się ucieszyłam że znalazłam za 7000 brutto + garzaż 30.000 ale inwestor dopiero kopie dołek pod budynek. Gdzie takie coś dają, pisz koniecznie, bo za tydzień podpisuję umowę kupna, jak czytam twój post to widzę że może przepłacam??? Piszesz o netto czy brutto te 6 coś tam??? Czy to Olimpia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!?? Re: Ursynów poniżej 7 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 18:28 I jak bo naries smaka i nic dalej nie piszesz, gdzie za tyle daj, moż maja i takie dla mnie naisz prosze na mikita7@wp.pl plisss , powaznie szukam dużego ieszkania na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Ursynów poniżej 7 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 18:38 Nie więcej niż 5500 . Ursynów to sypialnia , drożyzna , a większość mieszkań stoi pusta ( wyjdź wieczorem , to zobaczysz ) . Jeżeli to deweloper typu JWC , to szkoda tylko twojego czasu , JWC możesz dać nie więcej niż 3000 za metr . Uważaj też na "okazje" , może ten deweloper to bankrut ? Pomyśl , że za 2000euro za metr możesz mieć apartament w Berline , Wiedniu , Atenach . Szanuj swoje pieniądze , jeżeli chcesz je mieć . Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Ursynów poniżej 7 tys 16.11.07, 20:55 cóż to mój przedmówca opowiada! 3k/m2 to można dać ale za marmury, prognozowana cena JWC to góra 2500! za 5500 to bym w pysk dał temu co ma czelność zapronować taką cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawu Re: Ursynów poniżej 7 tys IP: *.spray.net.pl 16.11.07, 21:17 cena od jakiegos czasu nie gra roli, kazdy placi tyle ile moze (ewentualnie ile moze wziac kredytu). rynek jest w punkcie zwrotnym. jesli nie wiesz czy chcesz kupic (ze wzgledu na cene) to czekaj, az rynek sie ustabilizuje. Odpowiedz Link Zgłoś