GoĹÄ: AGA IP: *.crowley.pl 04.08.03, 11:44 Vistula wybudowała piękny dom na Łowickiej,Kto słyszał cokolwiek? wiarygodnośc, ceny, terminy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Marko Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: *.pseinfo.pl / localhost 04.08.03, 13:52 witam co nie co obiło mi się o uszy, a nawet mam informacje z 2 ręki,(mój kolega kupił tam mieszkanko), podobno za metr płacił 3300 PLN, w tej chwili za ok 85 metrów czynsz-wyliczenie wyniosło ok 600-620 PLN. Co więcej mogę powiedzieć, to tyle że nie jest wcale łatwo kupić mieszkanko od Vistuli a to z tego powodu, że gdy tylko coś wiadomo o sprzedaży mieszkań to już ich dawno nie ma. Jakieś szyszki wykupują wszystko. A spółdzielnia ponoć jest bardzo solidna, ładnie robi :), wystarczy spojrzeć na okna-są drewniane a nie jak większość jeszcze pakuje się w plastiki. Jeśłi masz jakieś pytania to pytaj :) Pozdrawiam Marko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: *.crowley.pl 04.08.03, 16:28 Dziekuję za informację, dzwoniłam tam, bardzo mile potraktowano mnie odmownie. Tzn. nawet zapisano mój numer telefonu z zastrzeżeniem, że jest juz 300 chętnych na kolejną inwestycję, która może ruszy ( albo i nie) za 2 lata. Bardzo chciałabym tam się wkręcić , ale jak?? I kto za tym stoi?? Może tzrba szukac dojscia a nie pieniędzy jak kiedyś??? Pozdrawiam AGA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marko Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: *.pseinfo.pl / localhost 05.08.03, 09:23 :)), nie przejmuj się, takie czasy że oprócz pieniędzy ważne są niezłe układy, bez nich niestety ani rusz. Podobno takie mieszkania rozsprzedawane są już na długo przed rozpoczęciem inwestycji :), niezłe co. Dojście do nich mają wyższe sfery :), tak więc poszukaj jakiegoś wujka prezesa :) to może coś zdziałasz :)) Pozdrawiam Marko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: *.crowley.pl 05.08.03, 11:38 Przejmuję się, bo raz już wydałam wszytkie pieniądze na mieszkanie, które nie do końca mi pasuje, i nie chce juz popełnic następnego błędu. Interesuje mnie jedynie mieszkanie PERFEKCYJNE W PERFEKCYJNEJ LOKALIZACJI na normalną cenę. Wszytkie inwestycje na Mokotowie są chyba dla ludzi z innej planety sądząc po cenach. Natomiast po normalnych cenach kupują mieszkania bliżej nie zdefiniowani uprzywilejowani. Sprzedam duszę diabłu, żeby się do nich dostać, ale nie wiem nawet kim są i gdzie ich znaleść. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość portalu Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: 213.17.172.* 05.08.03, 13:26 W tej SM nie ma szans bez bardzo wysoko postawionego protektora. Ale powodzenia. Zrealizowali też inne inwestycje na Starym Mokotowie, ale wszystkie sprzedane w podobny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: VISTULA SBM, ul. Łowicka IP: *.crowley.pl 05.08.03, 16:42 W takim razie poszukuję pilnie protektora. Prosze o składanie ofert z podaniem warunków. Odpowiedz Link Zgłoś