Dodaj do ulubionych

Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes

IP: *.acn.waw.pl 29.12.07, 19:43
Witam,
Znalazłem w Ursusie mieszkanie w nowo budowanym budynku, według strony "dewelopera" i portali z nieruchomościami są tam jeszcze mieszkania do kupienia.
Budowa ma się skończyć w pierwszej połowie 2008r. i jak wspomniałem można tam coś jeszcze kupić.
Czy ktoś z Formowiczów posiada jakieś informacja na temat tej inwestycji oraz deweloperze.
Jest to jego pierwszy obiekt - może dlatego ludzie są ostrożni z zakupem mieszkania lub coś jest z nim "nie tak"

www.lshomes.pl/linkedpages/OfertyAktualne.html
Obserwuj wątek
    • Gość: rotka Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.chello.pl 29.12.07, 23:45
      od 21.10 sprzedane 3 mieszkania (info na stronie dewelopera)...
      kupuj bo jak inni się o tej ofercie dowiedzą to Ci wszytko wykupią:)
      • Gość: Daniel Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.acn.waw.pl 30.12.07, 16:07
        No własnie w tym sęk, że tyle jeszcze mieszkań jest dostępnych w tak małym budynku.
      • Gość: goscowa Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:07
        Obawiam sie, ze sprzedanych jest nieco wiecej niz widnieje na
        stronie; bowiem sama wplacilam 10%, a lokal wciaz wyswietla sie w
        ofercie.
        • Gość: p&m Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 20:52
          Witam, ja też zdecydowałem się na zakup mieszkania z tej inwestycji.
          Inwestor nie ma hipoteki pod ziemię na której buduje przedstawia
          wszystkie możliwe dokumenty i pozwolenia, nie broni się przed
          podpisaniem umowy u notariusza, wydaje mi się że jest wszystko ok.
          Dla zainteresowanych zakładam forum, gdzie będziemy mogli wymieniać
          się spostrzeżeniami, forum dla osób które zdecydowały się na zakup
          mieszkania na ulicy Jagiełły w Ursusie:
          forum.onet.pl/2,0,1,0,45900,0,0,uforum.html?z=0&ufSort=
          • Gość: GOŚĆ Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:01
            A co z samolotami nad tą inwestycją. Nie boisz się, że nie dadzą
            normalnie funkcjonować??
            • Gość: kawu Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: 192.193.245.* 11.02.08, 14:25
              a jaka cena? codziennie przejezdzam kolo tej budowy jadac do pracy...
              • Gość: m&p Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:17
                Co do samolotów i pociągów - można się deko przejmować, ale z tego
                co mówi inwestor zostaną założone okna 5 stopnia wyciszenia, więc
                jak będzie zamknięte :) to chyba da sie mieszkać. Co do ceny to w
                moim wypadku ok 7400 za m2.
                • Gość: kawu Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.spray.net.pl 11.02.08, 18:51
                  i dla siebie kupujesz?
                  • Gość: p&m Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:34
                    no a dla kogo???
          • Gość: dyzio Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.gprs.plus.pl 11.06.08, 04:09
            Oglądałem budowę przez pół roku - tylko tyle trwała budowa bloku. Blok jest
            budowany z płyt, gorzej niż za komuny. Robotnicy często nietrzeźwi, wykończenie
            - fuszerka. Prawdopodobnie zrobiony przekręt żeby uzyskać pozwolenie na budowę w
            miejscu gdzie ten blok nie powinien powstać. zdecydowanie odradzam tam kupować.
            pozdrawiam
            Janusz
            • Gość: barbara Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.gprs.plus.pl 11.06.08, 04:19
              potwierdzam opinie janusza,
              kłopoty prawne murowane. Jejku męczyć się tam z dzieciakami nie do pomyślenia. I
              ta nie pewność jutra - najgorsze co może być. To powinno być karalne takie
              budowanie. Szukam bezpiecznego miejsca dla mojej wesołej rodzinki - może ktoś
              doradzi gdzie kupować mieszkanie - byle nie w Villi Jagiełło.
            • Gość: Y Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:26
              a niech wykupują....ja bym tam mieszkania nie kupował...
              blok jest z "dykty", ciekawe jak w takim "czymś" długo da się
              pomieszkac
              a poza tym.. blok wśród domków jednorodzinnych??? tez mi sie zdaje,
              że przekrety ostre były..
              • Gość: mr Re: Nieruchomość - Villa Jagiełły - LSHomes IP: *.aster.pl 22.06.08, 09:01
                Proponuje przejsc na druga strone torow ... tam wsrod domkow
                jednorodzinnych stoi troche wiekszy blok z 97 mieszkaniami i jaks
                juz funkcjonuje, Akty notarialne podpisane ... mysle ze dlatego ma
                on co najwyzej 4 pietra .... takie rzeczy sie zdarzaja !!!
                • kensio LSHomes - even Sherlock Holmes wont help... 22.06.08, 09:32
                  Kuffa a cio to?

Komuno wróc! No i wróciła...

Skąd oni wzieli prefabrykaty betonowe? moze sprowadzili z Białorusi
                  lub Ukrainy??? Zeby tylko nie świecił, bo mieszkańcy beda mieli za
                  friko solarium...

Dom bunkier - niech sobie sami "Hołmsi" troszke pomieszkają...

www.lshomes.pl/linkedpages/postepPrac.html

• Gość: Masakra Chyba wzięli przykład z WC Destruction i Dom IP: *.acn.waw.pl 22.06.08, 16:05
                    Development, którzy postawili/stawiają swoje twory na Białołęce...

Yuniversal Podlaski przy KENie to pikuś przy tym ROTFL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka