Dodaj do ulubionych

Grupa Eco + Classic

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 09:21
Czy ktos ma aktualne informacje o stanie tego tworu.Rozwazam Czerska 18 ,
wszystko by sie zgadzalo poza developerem. Duzo zlego na Forum ale zadnych
konkretow , troche w prasie w lipcu i sierpniu 2002 ( PB ) , ale to bylo rok
temu. Czy dzisiaj nic im sie nie polepszylo? Wszak na Bukowinskiej buduja
calkiem w tempie. A moze ktos jeszcze mysli o Czerskiej a wie cos wiecej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jędrek Re: Grupa Eco + Classic IP: 80.50.112.* 11.08.03, 16:39
      witaj, jesli chodzi o Czerska, formalnie inwestycja została przejeta, a
      dokladnie Lech Sp zoo, ktora ma pozwolenia itd. Nie bylo wiadomo jeszcze
      tydzien temu, czy inwestycja ta bedzie prowadzona jako Eco-classic czy jako
      Lech. Nie mniej jednak w poprzednia srode ukazalo sie pierwsze ogloszenie w
      Nieruchomoscia GW, gdzie mieszkania byly oferowane przez Eco-classic.
      Jesli chodzi o ruch na budowie, to uwijaja sie jak mrowki, prawie codziennie
      przejezdzam tamtendy do pracy - takze wszystko wskazuje na to, ze tempo prac
      bedzie podobne, jak na budowie przy Bukowinskiej.
      pzdr Jędrek
      • Gość: MMK Re: Grupa Eco + Classic IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 09:04
        Do "Jedrka" - dzieki za w miare konkretne informacje. Czy ta inwestycja dotyczy
        albo moze dotyczyc Ciebie albo kogos z Twoich znajomych bezposrednio. Martwia
        mnie negatywne posty o Eco w przeszlosci, chociaz moze byc to tylko grupka
        niezadowolonych, a to zdarza sie w naszym kraju chyba w przypadku kazdego
        dewelopera, bo ogolnie jakosc tego typu uslug jest niska
        • Gość: Klient Re: Grupa Eco + Classic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 11:22
          Gość portalu: MMK napisał(a):

> Do "Jedrka" - dzieki za w miare konkretne informacje. Czy ta inwestycja
          dotyczy
          >
          > albo moze dotyczyc Ciebie albo kogos z Twoich znajomych bezposrednio. Martwia
          > mnie negatywne posty o Eco w przeszlosci, chociaz moze byc to tylko grupka
          > niezadowolonych, a to zdarza sie w naszym kraju chyba w przypadku kazdego
          > dewelopera, bo ogolnie jakosc tego typu uslug jest niska

"GRUPKA NIEZADOWOLONYCH"? TO POJEDŹ NA WĄWOZOWĄ 18, ALBO DO "REZYDENCJI POD
          ORŁEM" I PRZEPYTAJ JAKIEGOKOLWIEK MIESZKAŃCA NA ICH TEMAT

P.S. U NAS TEŻ BUDOWALI "BARDZO SZYBKO"
          • Gość: KMM Re: Grupa Eco + Classic IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 13:11
            Do "Klienta"
            Od razu dzięki za reakcję, dobra , będę jutro na Wąwozowej i będę pytać, tylko
            z reguły jak do kogoś podejdziesz to nie chce z tobą zbytnio gadać bo się boi,
            że chcesz go okraść albo mu coś sprzedać (jeśli jesteś za dobrze ubrany).
            Czytałem Twoje niegdysiejsze posty, to jedne z tych, które wzbudzają największe
            wątpliwości, ale konkretnie - co Wam wywinęli i czego się można po nich dzisiaj
            spodziewać? Bo że niesłowni , cwaniacy i próbują naciągać - to charakterystyka
            dla gros deweloperów , to chyba taka gałąź "polskiego biznesu"...
          • Gość: misia Re: Grupa Eco + Classic IP: 158.66.113.* 29.08.03, 11:08
            Wybieram się na oglądanie Bukowińskiej, ale po tych negatywnych komentarzach
            jestem zbita z tropu. Napiszcie jakie macie główne zarzuty do Eco.Czy jest
            nieuczciwy?.

pozdrawiam wszytkich
            • tymcio Re: Grupa Eco + Classic 04.09.03, 12:47
              Ja zastanawiam sie na nad Czerską.
              I mam wątpliwości. Inwestycję sprzedaje Eco ale w umowie widnieje Lech sp. z
              o.o.
              Bylem tam wczoraj i fakt, uwijają się jak mrówki nawet ok. 19.00. ale jak to
              będzie sie dalej toczyć to chyba nikt w Warszawie nie wie.
              • Gość: KMM Re: Grupa Eco + Classic IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 22:13
                tymcio napisał:

> Ja zastanawiam sie na nad Czerską.
                > I mam wątpliwości. Inwestycję sprzedaje Eco ale w umowie widnieje Lech sp. z
                > o.o.
                > Bylem tam wczoraj i fakt, uwijają się jak mrówki nawet ok. 19.00. ale jak to
                > będzie sie dalej toczyć to chyba nikt w Warszawie nie wie.

Z tego co mowi Eco inwestycja ma byc prowadzona na zasadzie rachunku
                powierniczego i to chyba zamkniętego , więc jesli będzie jakaś wtopa i Eco/Lech
                nie dokonczy inwestycji to stracić można co najwyzej 2 lata , kasy raczej chyba
                nie ???

P.S. Ponoc maja sporo rezerwacji , mimo iz o całej inwestycji raczej cicho .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka