Gość: vader IP: *.acn.pl 25.08.03, 13:19 Szukam przyszłych sasiadów DW XV . Jak sądicie na kiedy budynek bedzie odanny i gotowy(ja myśle że już w październiku). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amika Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.alcatel.pl 26.08.03, 13:17 znajdziesz ich pod adresem eff.atra.pl/?grp=Osiedle+DWpozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.alcatel.pl 26.08.03, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.alcatel.pl 26.08.03, 13:18 teraz poprawny, prepraszam eff.atra.pl/?grp=Osiedle+DW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 26.08.03, 14:47 Dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 27.08.03, 21:25 NIkogo zainteresowanego DW XV na forum www.eff.atra.pl niema. Nikt tam niebedzie mieszkał czy ludzie poprostu niemacie dostepu do netu???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 28.08.03, 19:06 ??????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.chello.pl 07.09.03, 18:15 witam przyszłego sąsiada. Moim zdaniem nie będzie oddane w pażdzierniku- właśnie podpisałem umowę i tam mam termin 15 listopada. Czy słyszeliście coś o problemach z wodą na Dąbrówce bo coś takiego obiło mi się o uszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.com.pl 05.09.03, 17:59 witam przyszlego sasiada, mnie tez troche to zadziwia, ze nie ma ludzi, ktorzy maja tam mieszkac, a moze tylko nie chca sie ujawniac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta(była klientk Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 09:23 Witam sąsiadów z ,,niskich bloków''z Dabrowki-ja jeszcze niedawno byłam waszą sąsiadką z bloku obok -dw16 ale z przyczyn różnych juz nie jestem (zapewne o systemie wam sie obiło o uszy).Pozwoliłam sobie mimo to napisac choc nie jestem juz wasza sąsiadka od maja.W lato jak rozmawiałam z prezes to mówiła mi że 70% klientów z niskich bloków zrezygnowało samo lub jwc z nich zrezygnowało i mysle sobie że może dlatego tak mało was na forum,osobiście znam 9 byłych klientów niskich bloków+ja.Cierpliwości jwc musi sprzedac mieszkania a wasze grono sie powiększy.Miłego mieszkania (jak tak czytam o sąsiadach z bloku obok to troche mi żal sie zrobiło że nie wyszło...).:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 08.09.03, 12:01 Dzieki za odpowiedz(bo juz sie wystraszyłem ze wszyscy juz porezygnowali . "Tomek" mnie troche załamał tym ze odbior bedzie w listopadzie gdyz ja na mieszkanie czekam juz od roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.devs.futuro.pl 08.09.03, 13:04 Cześć mieszkańcom DW XV. Ja także czekam na mieszkanie ponad rok. Ostatnio JW mnie dość mocno zaszokowało - zadzwoniłem do centrali i otrzymałem wiadomość, że odbiór mojego lokalu ma być 15-20 września, ale już w sobotę na budowie wyprowadzono mnie z błędu - najwcześniej koniec października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 08.09.03, 14:11 "Artur"napewno jestes juz po renegocjacji umowy,mam pytanie podpisałeś już aneks??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.devs.futuro.pl 08.09.03, 14:33 Aneks podpisałem jeszcze w lipcu i tym razem w formie aktu notarialnego - lepiej dmuchać na zimne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.acn.pl 08.09.03, 15:12 Dzieki. Ja dopiero bede podpisywał i tez tylko notarialnie. Czy możesz mi powiedziec jaki termin oddania mieszkania masz w tym aneksie i czy JWC zastrzega sobie znowu ze moga mieć 3-y miesieczny poślizg w oddaniu lokalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: 213.241.33.* 08.09.03, 17:14 Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a): > Witam sąsiadów z ,,niskich bloków''z Dabrowki-ja jeszcze niedawno byłam waszą > sąsiadką z bloku obok -dw16 ale z przyczyn różnych juz nie jestem (zapewne o > systemie wam sie obiło o uszy).Pozwoliłam sobie mimo to napisac choc nie jestem > > juz wasza sąsiadka od maja.W lato jak rozmawiałam z prezes to mówiła mi że 70% > klientów z niskich bloków zrezygnowało samo lub jwc z nich zrezygnowało i mysle > > sobie że może dlatego tak mało was na forum,osobiście znam 9 byłych klientów > niskich bloków+ja.Cierpliwości jwc musi sprzedac mieszkania a wasze grono sie > powiększy.Miłego mieszkania (jak tak czytam o sąsiadach z bloku obok to troche > mi żal sie zrobiło że nie wyszło...).:). Więc byłybyśmy sąsiadkami - ja też zrezydnowałam z DWXVI, kiedy padł system... Ale myślę, że nie ma czego żałować; kiedy czytam wszystkie opinie o JW i rozmawiam z osobami, które kupiły od nich mieszkania lub lokale użytkowe, to wręcz się cieszę, że nic z tego nie wyszło. Żałuję tylko straconego roku czekania na oddanie mieszkania, ale trudno, człowiek uczy się na błędach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.devs.futuro.pl 09.09.03, 09:04 W umowie termin oddania mieszkania to 30 październik, niestety znowu mam wpisane że moga się trzy miesiące spóźnić. Z tego co obiło mi sie o uszy, to w pierwszej kolejności oddana zostanie część A w DW XV, a ja niestety mam mieszkać w części B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.chello.pl 17.10.03, 23:42 No prosze to witam sąsiada ja też mam mieszkać w klatce "b" na pierwszym piętrze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 09:47 CZEŚĆ MAGDA. A ja wyobraz sobie czekałam dwa lata!dwa lata czasu w plecy!!!podpisałam umowe w kwietniu 2001 na dw9 (oddane niedawno haha..a nie we wrzesniu 2002 jak zapewniano),po roku czekania na dw9 zamieniałam na niski blok 16 który moim zdaniem w porównaniu z molochami wydał mi sie wrecz piekny,zresztą do dziś uwazam że ładnie sie bedzie mieszkac ludziom w niskich blokach i tym co sa wysoko,wysoko-z ładnymi widokami,ale ta studnia gdzie wcisnęli bidne bloki 5,7 i jakies jeszcze to przesada,tam nawet w dzień jest mrok.Wiesz jakie było moje załamanie jak mnie załatwili z moim mieszkaniem-łącznie dwa lata łaziłam na osiedle,jeżdziłam rowerem,podziwiałam nawet te molochy,tereny i cały czas obserwowałam jak rośnie moje kochane osiedle dw,czy lato czy zima-ja po prostu juz pokochałam to miejsce zanim sie wprowadziłam-wyobraz sobie więc moje uczucia jak wszystko runęło-jeszcze do dzis jak tamtędy przejeżdzam to nie jest mi łatwo.Terazjednak buduje dom i podobnie jak ty juz sie ciesze że tak sie stało-za cene mieszkania mam dom,oczywiście malutki i nie budowany według taryf usług i materiałów ze stolicy,powolutku,pomalutku.Jakos juz nie miałam ochoty pakowac sie w mieszkanie,złamali mi serce.Pozdrowienia dla niedoszłej sąsiadki- może zza sciany??!Ja miałam ładne 60m mieszkanie z widokiem na prywatne domki..ach .. > Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a): > > > Witam sąsiadów z ,,niskich bloków''z Dabrowki-ja jeszcze niedawno byłam wa > szą > > sąsiadką z bloku obok -dw16 ale z przyczyn różnych juz nie jestem (zapewn > e o > > systemie wam sie obiło o uszy).Pozwoliłam sobie mimo to napisac choc nie > jestem > > > > juz wasza sąsiadka od maja.W lato jak rozmawiałam z prezes to mówiła mi że > > 70% > > klientów z niskich bloków zrezygnowało samo lub jwc z nich zrezygnowało i > mysle > > > > sobie że może dlatego tak mało was na forum,osobiście znam 9 byłych klient > ów > > niskich bloków+ja.Cierpliwości jwc musi sprzedac mieszkania a wasze grono > sie > > powiększy.Miłego mieszkania (jak tak czytam o sąsiadach z bloku obok to > troche > > mi żal sie zrobiło że nie wyszło...).:). > > Więc byłybyśmy sąsiadkami - ja też zrezydnowałam z DWXVI, kiedy padł system... > Ale myślę, że nie ma czego żałować; kiedy czytam wszystkie opinie o JW i > rozmawiam z osobami, które kupiły od nich mieszkania lub lokale użytkowe, to > wręcz się cieszę, że nic z tego nie wyszło. Żałuję tylko straconego roku > czekania na oddanie mieszkania, ale trudno, człowiek uczy się na błędach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: 213.241.33.* 09.09.03, 14:57 Anetko, rozumiem Cię doskonale, 2 lata i mają Cię w nosie, ale cóż, taka polityka JW, a może sami się przeliczyli z tym programem? Chcieli przyciągnąc do siebie klientów, system opisywany był w Gazecie, reklama na targach mieszkaniowych, same superlatywy, wszystko pięknie, tylko zapewne bank im nie poszedł na rękę... No i zostaliśmy ze swoimi mrzonkami o własnym M... Ja nie żałuję już tak bardzo, bo miałam mieć tylko kawalerkę, ale i tak było mi niesamowicie przykro, że tak się stało. Na całe szczęście dostałam kredyt u innego developera i udało mi się kupić mieszkanie, choć co prawda muszę jeszcze trochę poczekać na odbiór, ale przynajmniej wiem, że nie będzie żadnej lipy Gość portalu: aneta napisał(a): > CZEŚĆ MAGDA. > A ja wyobraz sobie czekałam dwa lata!dwa lata czasu w plecy!!!podpisałam umowe > w kwietniu 2001 na dw9 (oddane niedawno haha..a nie we wrzesniu 2002 jak > zapewniano),po roku czekania na dw9 zamieniałam na niski blok 16 który moim > zdaniem w porównaniu z molochami wydał mi sie wrecz piekny,zresztą do dziś > uwazam że ładnie sie bedzie mieszkac ludziom w niskich blokach i tym co sa > wysoko,wysoko-z ładnymi widokami,ale ta studnia gdzie wcisnęli bidne bloki 5,7 > i jakies jeszcze to przesada,tam nawet w dzień jest mrok.Wiesz jakie było moje > załamanie jak mnie załatwili z moim mieszkaniem-łącznie dwa lata łaziłam na > osiedle,jeżdziłam rowerem,podziwiałam nawet te molochy,tereny i cały czas > obserwowałam jak rośnie moje kochane osiedle dw,czy lato czy zima-ja po prostu > juz pokochałam to miejsce zanim sie wprowadziłam-wyobraz sobie więc moje > uczucia jak wszystko runęło-jeszcze do dzis jak tamtędy przejeżdzam to nie jest > > mi łatwo.Terazjednak buduje dom i podobnie jak ty juz sie ciesze że tak sie > stało-za cene mieszkania mam dom,oczywiście malutki i nie budowany według taryf > > usług i materiałów ze stolicy,powolutku,pomalutku.Jakos juz nie miałam ochoty > pakowac sie w mieszkanie,złamali mi serce.Pozdrowienia dla niedoszłej sąsiadki- > może zza sciany??!Ja miałam ładne 60m mieszkanie z widokiem na prywatne > domki..ach .. > > Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a): > > > > > Witam sąsiadów z ,,niskich bloków''z Dabrowki-ja jeszcze niedawno był > am wa > > szą > > > sąsiadką z bloku obok -dw16 ale z przyczyn różnych juz nie jestem (z > apewn > > e o > > > systemie wam sie obiło o uszy).Pozwoliłam sobie mimo to napisac choc > nie > > jestem > > > > > > juz wasza sąsiadka od maja.W lato jak rozmawiałam z prezes to mówiła > mi że > > > > 70% > > > klientów z niskich bloków zrezygnowało samo lub jwc z nich zrezygnowa > ło i > > mysle > > > > > > sobie że może dlatego tak mało was na forum,osobiście znam 9 byłych k > lient > > ów > > > niskich bloków+ja.Cierpliwości jwc musi sprzedac mieszkania a wasze g > rono > > sie > > > powiększy.Miłego mieszkania (jak tak czytam o sąsiadach z bloku obok > to > > troche > > > mi żal sie zrobiło że nie wyszło...).:). > > > > Więc byłybyśmy sąsiadkami - ja też zrezydnowałam z DWXVI, kiedy padł > system... > > Ale myślę, że nie ma czego żałować; kiedy czytam wszystkie opinie o JW i > > rozmawiam z osobami, które kupiły od nich mieszkania lub lokale użytkowe, > to > > wręcz się cieszę, że nic z tego nie wyszło. Żałuję tylko straconego roku > > czekania na oddanie mieszkania, ale trudno, człowiek uczy się na błędach.. > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat. Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA DW XV - SZUKAM SASIADÓW IP: *.pkobp.pl 25.09.03, 12:41 Hej :) Ja kilka dni temu podpisałam umowę w DWXV i tam wyznaczyli termin na koniec października. Myśle, że tym razem sie wyrobią, bo byłam na miejscu i pytałam robotników. Twierdzą, że zostały tylko "kosmetyczne" sprawy i tym razem napewno się wyrobią.. Więc zostaniemy sąsiadami :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś