Gość: misia IP: 158.66.113.* 29.08.03, 11:16 Bardzo proszę o pomoc nie wiem czy powinnam wybrac ECO czy Ronsona. Mam z tym kłopoty bo nie znam tych developerów. Proszę podzielcie się swoja wiedzą na ich temat. poadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rmn Re: RONSON czy ECO? 29.08.03, 17:09 Gość portalu: misia napisał(a): > Bardzo proszę o pomoc nie wiem czy powinnam wybrac ECO czy Ronsona. Mam z tym > kłopoty bo nie znam tych developerów. Proszę podzielcie się swoja wiedzą na > ich temat. > poadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedd Re: RONSON czy ECO? IP: 217.153.119.* 05.09.03, 17:45 Ale zależy gdzie chcesz kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klips Re: RONSON czy ECO? IP: *.acn.pl 06.09.03, 23:25 Ronson Słoneczny Skwer jest sporo tańszy, a czynsze też są niższe o tych w ECO. Jakość zbliżona, dojazd i infrastruktura lepsza w okolicy Ronsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: RONSON czy ECO? IP: *.acn.pl 09.09.03, 21:16 Oczywiście, że Słoneczny Skwer Ronson. Może trochę głośniej niż przy Rostafińskich, ale cenowo zdecydowanie korzystniej. Drugi etap budowy zakończyli przed terminem, okolica super. Odpowiedz Link Zgłoś