Dodaj do ulubionych

Pytanie do Bei.

16.12.04, 17:43
Kochana Bei.Mam do Ciebie pytanie dotyczące wózka.
Na jakimś wątku pisałaś,że kupiłaś Quinny Fashion trójkołowca.Ja też o tym
wózku myslałam i pomału szykuję się do kupna.Ale ciekawi mnie,czy jestes z
niego zadowolona i czy nie jest wywrotny.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i maluszka.
Obserwuj wątek
    • bei :))))) 17.12.04, 13:56
      Witaj Misiuniusmile
      Nim zaczniesz szukać wówzka- to musisz sobie określić- co w tym wózku musi być
      ważne- np- czy będziesz go tasakać po schodach- wówczas musi być lekki...czy
      będziesz z nim dużo chodzić po mieście...( krawężniki i zwrotnosć), czy
      będziesz go wkładac do auta- składanie i miejsce w bagażniku....
      Ja jestem zadowolona...mieszkam w terenie- gdzie jest tylko z górki albo pod
      górkę- równego nie ma- jak idę na spacer- to b. przydatny jest automatyczny
      hamulec- inaczej na pewno by mi wózek gdzieś uciekłsmile....ale i tak to więcej
      wózek będzie stal na tarasiesmile
      Pasuje do niego fotelik samochodowy maxi-cosi- można brać tylko podwozie i
      fotelik- to b. wygodne...na razie to wózek jest super stestowany w domusmile-
      niekiedy wkładam do niego Artusia- jak czuwa- i każdy z nim jeździ po
      domu....nikt nie mial problemu z manewrowaniem- nawet 10 latek...jak na razie
      to jestem zadowolonasmile
      Ten wózek ma dobre wyposazenie- gondolka jest cieplutka i przytulna...
      boję sie, że material będzie powiał- bo widziałam gdzieś- chyba w ikea pana z
      takim wózkiem- i wygląd budki był straszny- była przypięta do spacerówki i
      dziecko już było chyba 2 letnie- więc im jednak troche służył- nim wypracowali
      taki jego wygląd...
      Wiesz- do swojego wózka to sę przyzwyczajamy- nawet jakby miał niedogodnosci-
      to mogę już ich nie zauważac...
      Misiu- czy Ty będziesz długo korzystać z gondoli?
      Bo jak krótko- to lepiej kupić na zimę jakis tanszy głęboki wózek...a póxniej
      spacerówkę jakaś ekstra....wiesz- wszystko usrednione- jest tylko średnie- więc
      nie są na naj wózki takie 2 w jednym...co osobno- to osobnosmile
      Nim go kupiłam- to pytałam mam na ulicy- i polecaly mi go...ze spacerówki były
      b. zadowolone.....niektóre narzekały- że z gondoli dziecie szybko wyrasta...a
      mnie ona wydaje sie dosć duza....
      pozdrawiamsmile
      • misiabella Re: :))))) 17.12.04, 17:53
        Dzięki Bei za wyczerpującą odpowiedź!
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka