Gość: pilne IP: *.crowley.pl 14.04.08, 16:23 mieszkanie 70 m2, taras 50m2 garaz 1 stnowisko podziemny. Cena 410 tys za wszystko. Sprawa super pilna, cena nie podlega negocjacji. borysoo@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fizia Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.aster.pl 14.04.08, 17:23 oj chyba zabrązowiły się komuś majteczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 17:52 fizia: sprzedaje w imieniu brata, który chce cenę jaką zapłacił 2 lata temu. Twój obleśny komentarz nic nie wnosi, no chyba, że jesteś miłośnikiem kału i lubisz na ten temat się rozpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 lata temu Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:58 2 lata temu z tego co pamiętam to cena była 3200 za m2 - ale to nie istotne w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:23 cena jaką zapłacił to 373 tys do tego dodał odsetki od kredytu które były przez ten okres płacone, dodatkowo developer chce 3%(po negocjacjach) za cesje czyli jakieś 11tys. Z tego co kojarze to m2 mieszkania kosztował go 3900 a tarasu 1500-1800/m oraz parking ale nie pamietam za ile. Cena jaką zapłacił jest w umowie także nie ma sie co tutaj doszukiwać spekulanta. Niestety sytuacja zyciowa nie zawsze sie uklada po naszej mysli. Mieszkanie jest bardzo ustawne i naprawde fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 lata temu Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:29 to chyba później kupował, nawet nie wiem czy pierwsza cena nie była 2990 jak wykopali fundamenty, sporo za taras!!!!!!! nie chciałbym go za 80000!!!! pzdr, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:42 Ja jak usłyszałem ile ten taras kosztował to też sie pod nosem śmiałem. Dopiero jak zobaczyłem widok z niego i chwilę sobie tam postałem i pomyslałem jaka fajną można zrobić aranżację to już mnie to tak nie dziwiło. Taki taras ma tylko to jedno mieszkanie w całym bloku. Mysle, ze jak kogos stac to jest on tyle wart a przede wszystkim nadaje mieszkaniu charakteru i splendoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggia Pewien wyjatkowy taras i jego wlasciciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:55 Tak ,to prawda.Taras jak jego wlascieciel - jest wyjatkowy.A mozna sam taras kupic?he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: Pewien wyjatkowy taras i jego wlasciciel IP: *.centertel.pl 14.04.08, 22:29 oczywiscie, ze mozna 410 tys i jest Twoj, mieszkanie gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:55 jak zejdziesz do 300 000 za całość daj znać na forum, poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:26 Zycze Ci abys mógł takie mieszkanie dostać w wymienionej przez Ciebie cenie. Sam szukałem ale dałem sobie spokój bo mój max to 250 tys. Czas pokaże co się jeszcze bedzie działo, osobiscie licze na normalizację ale czy sie nie przelicze... nie wiem. pozdrawiam i nie fantazjuj za dużo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:31 życzę szczerze żeby wziął tyle, ja mam maks 300 000 i wierzę mocno w to że kupię 3 pokoje w Piasecznie do końca roku, no może bez takiego tarasu - gdybyś go odjął miałbyś prawie kwotę, którą proponuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: 195.12.34.* 14.04.08, 17:58 A gdzie jest mysiadlo? Czy to gdzies za Lomiankami? Troche drogawo jak na tak odlegla miejscowosc. I tylko jedna droga dojazdowa. Ale jak zbuduja Most Polnocny, to bedzie dobra lokalizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:00 To jest inwestycja Multihekk prawie naprzeciwko Auchan w Piasecznie. przy samej Puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.acn.waw.pl 15.04.08, 09:09 Na widok/dźwięk słowa Multihekk dostaję drgawek. Ciekawe kiedy z apartamentowca zrobi się Tytanik. W normalnym kraju taki developer byłby już bankrutem a w najlepszym razie musiałby zmienić nazwę. U nas jak widać ludzie wszystko kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 15.04.08, 10:04 Czy to jest taki dziwny blok ze ściętą ścianą? Jeśli tak to gratuluje architektom fantazji... Cuuuudeńko. Nawet w Rosji czegoś takiego nie widziałem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: 83.175.174.* 15.04.08, 11:00 nie wpier...lajcie się w mieszkanie od multihekka. dobrze radzę poczytać fora. nie było tarasu wybudowanego od multihekka który by nie ciekł. pierwsze ich inwestycje po prostu się rozpadają w oczach - czas rekojmi upłynał. teraz wspólnoty się bujają z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Plazaaaaa. 15.04.08, 11:06 Też słyszałem... Multi to podobo nawet sam cegły wypala w garażu żeby było taniej... Oszczędności... oszczędności...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 15.04.08, 17:56 trzeba przyznac ze mieli kilka wpadek i to duzych. Plaza jednak wydaje sie wykonana poprawnie. Jak ktoś jest ciekawy to z pewnoscia to zauwazy. Ale to tylko moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek idealne miejsce dla spotterow lotniczych IP: *.dsl.sil.at 15.04.08, 18:08 dziwne ze sie jeszcze nie rzucili na taka okazje Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 15.04.08, 20:07 to sie okaze za 5 lat czy cegly nie zaczna rozpadac sie w pyl jak to bylo w przypadku titanica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 21:33 chociaż nigdy bym nie kupił w Multihekk'u to jednak tą inwestycję wezmę pod obronę, myślę że chłopaki wybierając ten blok pod siedzibę firmy i biuro sprzedaży dołożyli wszelkich starań. P.S Architektura koszmarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupoholik Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 20:50 Zainteresowanie zajeb..... www.gratka.pl/dom/tresc/26-26389594-mazowieckie-piaseczno-pulawska.html?w=1b25961a646ba788&s=1 byłem pierwszy! może jakiś rabat ze 100 000? Data zamieszczenia: 2008-02-21 17:36:00 Data modyfikacji: 2008-04- 14 13:17:06 W przypadku kontaktu z ogłoszeniodawcą, prosimy o powołanie się na serwis Gratka.pl. Dziękujemy. 1 / 48 (odslony treści ogłoszenia / odsłony listy wynikowej, aktualizowane co godzinę) Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 16.04.08, 21:59 Troche juz napędziłes.. :)) 9 / 51 (odslony treści ogłoszenia / odsłony listy wynikowej, aktualizowane co godzinę) Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 16.04.08, 22:04 [mieszkanie 70 m2, taras 50m2 garaz 1 stnowisko podziemny. Cena 410 tys za wszystko. Sprawa super pilna, cena nie podlega negocjacji.] Rata od: Sprawdź czy Cię stać! - 1580 zł/mc :D Lepiej zeby nie bylo stac bo zabulisz ostro za to mieszkanko, szczególnie ze cena - nie podlega negocjacji :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupoholik Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 22:29 witaj Kensiu, jestem klient gotówkowy, problem z tym, że gorzej jest wyłożyć walizkę ciężko zarobionych pieniędzy na 3 pokoje w P-cznie, łatwiej byłoby 1580 zł/mc, tylko że zdolności kredytowej niet i banki nie chcą pożyczyć przedsiębiorcy bo zysk netto niewielki a amortyzacja duża więc przepływy pieniężne znakomite, banki wolą pożyczyć pracownikowi z pensją 3500 brutto ;-) Uczciwością i pracą ludzie się bogacą P.S jeżeli rzeczywiście pilna sprzedaż to zaraz będzie 300 000 Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 00:12 Masz rację, zostaw na koncie parę złotych na ciemniejszą godzinę, (odpukać), ale i tak z zakupem wstrzymaj sie. Dobrze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 11:34 Widzę, że niektórzy to włażą na te fora, chyba tylko po to, ze się nudzą, albo awantury szukają Co i rusz ktoś wyjeżdża z jakąś rewelacją. Jeśli ktoś ma mieszkanie do sprzedania, to może faktycznie jest tak jak pisze, a nie że jakiś krętacz czy oszust. Gdybym miała zdolność kredytową na taka kwotę, to sama bym sie zainteresowała tym mieszkaniem. A sądy wyrażała na forum dopiero po OBEJRZENIU tego mieszkanka. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 15:33 Mam kilka mieszkanek, moge ci opylilic jedno po 12 koła z metra skoro nalegasz... Skoro chcesz sobie zrobic krzywde... to juz twoja sprawka. Problem polega jednak na tym ze Ciebie boli bo prawda kole w oczy. Co ci winien biedny Kensio? Po co te frustracje? Ja developerske mendy zaciemniajace obraz rzeczywistosc poznam od razu... Jestem jedna z nich :)) Ale nie napedzam na wysokie ceny jak inni debile albo zidiociali agenci nieruchomosci. Jak ceny spadaja to naciskajcie na sprzedajacych, działajcie z rynkiem a nie pod... Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 19:24 > Masz rację, zostaw na koncie parę złotych na ciemniejszą godzinę, > (odpukać), ale i tak z zakupem wstrzymaj sie. Dobrze? :D wstrzymuję się Kensiu, wstrzymuję od jesieni zaoszczędziłem c.a 70000zł (spadek interesujących mnie mieszkań o ok. 1000zł na m2), czekam jeszcze na następne 70000zł, oszczędzam na BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:26 Kiedy zapadnie juz decyzja o podpisaniu umowy kupna-sprzedazy, chetnie pomogę przy sporzadzeniu oferty i wyborze kredytu hipotecznego. Oferty 20 banków w jednym miejscu, bez dodatkowych kosztów dla klienta. Serdecznie zapraszam, do sprawdzenia wiarygodności tego co piszę - joandomost@wp.pl lub joanna.domostowicz@goldenegg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na chlodno Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 13:02 Golden egg powiada pani ? No, nie wiem. Ja tam bym sie nie produkowal akurat w tym miejscu. Tutaj pisuja obecnie tylko frustraci bez kaski plus kilku gimnazjalistow ktorzy maja ucieche ze skatologii i onanizmu - rej wodzi niejaki kensio (poprzednio m.in. kivorek), probujacy sie przedstawic jako eksperci. Dosc zalosne stalo sie to forum ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 14:59 Zgadzam się z panem całkowicie. Tutaj pisują chyba Ci co to nic do roboty nie mają i podniecaja się, że ktoś się z nimi "poglądami wymienia". Sama znam takie osoby, co to po powrocie z pracy zaraz do komputera, żeby pierwsze co to na forum wejść. Realnym życiem by się zajął jeden z drugim. Weszłam dziś na to forum i faktycznie- żałosne się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 15:44 Niezle podsrywasz... Nie wchodz na forum skoro cierpisz katusze no i zmień branże z nieruchomości na spożywkę. Tam masz Betę inną :) Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 16:31 A wiesz co, chyba jednak będę wchodzić na te forum i podziwiać twoje teksty. Na podstawie obserwacji twoich wypowiedzi można napisać pracę magisterską: "Jak palić głupa przed innymi będąc anonimowym i mieć z tego zajebistą satysfakcję, czyli mózgowy onanizm". Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 18:22 Zapraszam do sesji wspólnego onanizmu... :d Mózgowego... Myślenie mie boli... ale nie wszystkich jak widac... zawsze moze sie trafic ktos straszliwie urazony tematyka forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka- Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 17:21 coś więcej na temat tego mieszkania ? Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 17:23 Coś więcej na jego temat? Z której strony okna, taras itp? Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Lamb.... 17.04.08, 18:26 Owieczka nie daje za wygraną.. podbija ostro wątek... ruga mnie ale dopytuje o mnieszkanko...ochh jaka zainteresowana... ciekawe czy jest to bezinteresowne zainteresowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pilne IP: 212.160.172.* 30.04.08, 14:38 balkony w plazie I byly gratis. Slyszalam ze Taras o ktorym mowa w postach mial bys wspolny dla wszystkich mieszkancow bloku stad te 50m2 ale szanowny kolega ktory teraz chce sprzedac mieszkanie sie dogadal z MultiHekiem i kupil calosc.... Z cena tez nie przesadzajmy, miejsca parkingowe pod blokiem byly po 18 tys. Odpowiedz Link Zgłoś