Dodaj do ulubionych

sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA I

IP: *.crowley.pl 14.04.08, 16:23
mieszkanie 70 m2, taras 50m2 garaz 1 stnowisko podziemny. Cena 410
tys za wszystko. Sprawa super pilna, cena nie podlega negocjacji.
borysoo@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: fizia Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.aster.pl 14.04.08, 17:23
      oj chyba zabrązowiły się komuś majteczki
      • Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 17:52
        fizia:
        sprzedaje w imieniu brata, który chce cenę jaką zapłacił 2 lata
        temu. Twój obleśny komentarz nic nie wnosi, no chyba, że jesteś
        miłośnikiem kału i lubisz na ten temat się rozpisywać.
        • Gość: 2 lata temu Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:58
          2 lata temu z tego co pamiętam to cena była 3200 za m2 - ale to nie
          istotne w tym momencie
          • Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:23
            cena jaką zapłacił to 373 tys do tego dodał odsetki od kredytu które
            były przez ten okres płacone, dodatkowo developer chce 3%(po
            negocjacjach) za cesje czyli jakieś 11tys. Z tego co kojarze to m2
            mieszkania kosztował go 3900 a tarasu 1500-1800/m oraz parking ale
            nie pamietam za ile. Cena jaką zapłacił jest w umowie także nie ma
            sie co tutaj doszukiwać spekulanta. Niestety sytuacja zyciowa nie
            zawsze sie uklada po naszej mysli. Mieszkanie jest bardzo ustawne i
            naprawde fajne.
            • Gość: 2 lata temu Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:29
              to chyba później kupował, nawet nie wiem czy pierwsza cena nie była
              2990 jak wykopali fundamenty, sporo za taras!!!!!!! nie chciałbym go
              za 80000!!!!
              pzdr, powodzenia
              • Gość: pilnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:42
                Ja jak usłyszałem ile ten taras kosztował to też sie pod nosem
                śmiałem. Dopiero jak zobaczyłem widok z niego i chwilę sobie tam
                postałem i pomyslałem jaka fajną można zrobić aranżację to już mnie
                to tak nie dziwiło. Taki taras ma tylko to jedno mieszkanie w całym
                bloku. Mysle, ze jak kogos stac to jest on tyle wart a przede
                wszystkim nadaje mieszkaniu charakteru i splendoru.
                • Gość: loggia Pewien wyjatkowy taras i jego wlasciciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:55
                  Tak ,to prawda.Taras jak jego wlascieciel - jest wyjatkowy.A mozna
                  sam taras kupic?he?
                  • Gość: pilne Re: Pewien wyjatkowy taras i jego wlasciciel IP: *.centertel.pl 14.04.08, 22:29
                    oczywiscie, ze mozna 410 tys i jest Twoj, mieszkanie gratis
    • Gość: na poważnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:55
      jak zejdziesz do 300 000 za całość daj znać na forum, poważnie
      • Gość: pilnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 14.04.08, 18:26
        Zycze Ci abys mógł takie mieszkanie dostać w wymienionej przez
        Ciebie cenie. Sam szukałem ale dałem sobie spokój bo mój max to 250
        tys. Czas pokaże co się jeszcze bedzie działo, osobiscie licze na
        normalizację ale czy sie nie przelicze... nie wiem.
        pozdrawiam i nie fantazjuj za dużo :-)
        • Gość: na poważnie Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:31
          życzę szczerze żeby wziął tyle, ja mam maks 300 000 i wierzę mocno w
          to że kupię 3 pokoje w Piasecznie do końca roku, no może bez takiego
          tarasu - gdybyś go odjął miałbyś prawie kwotę, którą proponuję
    • Gość: benek Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: 195.12.34.* 14.04.08, 17:58
      A gdzie jest mysiadlo? Czy to gdzies za Lomiankami? Troche drogawo jak na tak
      odlegla miejscowosc. I tylko jedna droga dojazdowa. Ale jak zbuduja Most
      Polnocny, to bedzie dobra lokalizacja!
      • Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:00
        To jest inwestycja Multihekk prawie naprzeciwko Auchan w Piasecznie.
        przy samej Puławskiej
        • Gość: Rysiek Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.acn.waw.pl 15.04.08, 09:09
          Na widok/dźwięk słowa Multihekk dostaję drgawek. Ciekawe kiedy z apartamentowca
          zrobi się Tytanik. W normalnym kraju taki developer byłby już bankrutem a w
          najlepszym razie musiałby zmienić nazwę. U nas jak widać ludzie wszystko kupią.
          • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 15.04.08, 10:04
            Czy to jest taki dziwny blok ze ściętą ścianą? Jeśli tak to
            gratuluje architektom fantazji... Cuuuudeńko. Nawet w Rosji czegoś
            takiego nie widziałem... :D
          • Gość: kiks Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: 83.175.174.* 15.04.08, 11:00
            nie wpier...lajcie się w mieszkanie od multihekka. dobrze radzę
            poczytać fora. nie było tarasu wybudowanego od multihekka który by
            nie ciekł. pierwsze ich inwestycje po prostu się rozpadają w oczach -
            czas rekojmi upłynał. teraz wspólnoty się bujają z problemami.
            • kensio Plazaaaaa. 15.04.08, 11:06
              Też słyszałem... Multi to podobo nawet sam cegły wypala w garażu
              żeby było taniej... Oszczędności... oszczędności...:D
            • Gość: pilne Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.centertel.pl 15.04.08, 17:56
              trzeba przyznac ze mieli kilka wpadek i to duzych. Plaza jednak
              wydaje sie wykonana poprawnie. Jak ktoś jest ciekawy to z pewnoscia
              to zauwazy. Ale to tylko moje zdanie...
              • Gość: jacek idealne miejsce dla spotterow lotniczych IP: *.dsl.sil.at 15.04.08, 18:08
                dziwne ze sie jeszcze nie rzucili na taka okazje
              • steady_at_najx Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 15.04.08, 20:07
                to sie okaze za 5 lat czy cegly nie zaczna rozpadac sie w pyl jak to
                bylo w przypadku titanica
                • Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 21:33
                  chociaż nigdy bym nie kupił w Multihekk'u to jednak tą inwestycję
                  wezmę pod obronę, myślę że chłopaki wybierając ten blok pod siedzibę
                  firmy i biuro sprzedaży dołożyli wszelkich starań.

P.S
                  Architektura koszmarna
                  • Gość: zakupoholik Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 20:50
                    Zainteresowanie zajeb.....

www.gratka.pl/dom/tresc/26-26389594-mazowieckie-piaseczno-pulawska.html?w=1b25961a646ba788&s=1

byłem pierwszy! może jakiś rabat ze 100 000?

Data zamieszczenia: 2008-02-21 17:36:00 Data modyfikacji: 2008-04-
                    14 13:17:06
                    W przypadku kontaktu z ogłoszeniodawcą, prosimy o powołanie się na
                    serwis Gratka.pl. Dziękujemy.
                    1 / 48 (odslony treści ogłoszenia / odsłony listy wynikowej,
                    aktualizowane co godzinę)
                    • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 16.04.08, 21:59
                      Troche juz napędziłes.. :))

9 / 51 (odslony treści ogłoszenia / odsłony listy wynikowej,
                      aktualizowane co godzinę)
                      • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 16.04.08, 22:04
                        [mieszkanie 70 m2, taras 50m2 garaz 1 stnowisko podziemny. Cena 410
                        tys za wszystko. Sprawa super pilna, cena nie podlega negocjacji.]

Rata od: Sprawdź czy Cię stać! - 1580 zł/mc :D

Lepiej zeby nie bylo stac bo zabulisz ostro za to mieszkanko,
                        szczególnie ze cena - nie podlega negocjacji :d

• Gość: zakupoholik Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 22:29
                          witaj Kensiu, jestem klient gotówkowy, problem z tym, że gorzej jest
                          wyłożyć walizkę ciężko zarobionych pieniędzy na 3 pokoje w P-cznie,
                          łatwiej byłoby 1580 zł/mc, tylko że zdolności kredytowej niet i
                          banki nie chcą pożyczyć przedsiębiorcy bo zysk netto niewielki a
                          amortyzacja duża więc przepływy pieniężne znakomite, banki wolą
                          pożyczyć pracownikowi z pensją 3500 brutto ;-)

Uczciwością i pracą ludzie się bogacą

P.S
                          jeżeli rzeczywiście pilna sprzedaż to zaraz będzie 300 000
                          • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 00:12
                            Masz rację, zostaw na koncie parę złotych na ciemniejszą godzinę,
                            (odpukać), ale i tak z zakupem wstrzymaj sie. Dobrze? :D
                            • owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 11:34
                              Widzę, że niektórzy to włażą na te fora, chyba tylko po to, ze się
                              nudzą, albo awantury szukają Co i rusz ktoś wyjeżdża z jakąś
                              rewelacją. Jeśli ktoś ma mieszkanie do sprzedania, to może
                              faktycznie jest tak jak pisze, a nie że jakiś krętacz czy oszust.
                              Gdybym miała zdolność kredytową na taka kwotę, to sama bym sie
                              zainteresowała tym mieszkaniem. A sądy wyrażała na forum dopiero po
                              OBEJRZENIU tego mieszkanka.
                              • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 15:33
                                Mam kilka mieszkanek, moge ci opylilic jedno po 12 koła z metra
                                skoro nalegasz... Skoro chcesz sobie zrobic krzywde... to juz twoja
                                sprawka. Problem polega jednak na tym ze Ciebie boli bo prawda kole
                                w oczy. Co ci winien biedny Kensio?
                                Po co te frustracje? Ja developerske mendy zaciemniajace obraz
                                rzeczywistosc poznam od razu... Jestem jedna z nich :))

Ale nie napedzam na wysokie ceny jak inni debile albo zidiociali
                                agenci nieruchomosci. Jak ceny spadaja to naciskajcie na
                                sprzedajacych, działajcie z rynkiem a nie pod... Proste?
                            • Gość: gość Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 19:24
                              > Masz rację, zostaw na koncie parę złotych na ciemniejszą godzinę,
                              > (odpukać), ale i tak z zakupem wstrzymaj sie. Dobrze? :D

wstrzymuję się Kensiu, wstrzymuję od jesieni zaoszczędziłem c.a
                              70000zł
                              (spadek interesujących mnie mieszkań o ok. 1000zł na m2), czekam
                              jeszcze na następne 70000zł, oszczędzam na BMW
    • Gość: Aska Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:26
      Kiedy zapadnie juz decyzja o podpisaniu umowy kupna-sprzedazy,
      chetnie pomogę przy sporzadzeniu oferty i wyborze kredytu
      hipotecznego. Oferty 20 banków w jednym miejscu, bez dodatkowych
      kosztów dla klienta.
      Serdecznie zapraszam, do sprawdzenia wiarygodności tego co piszę -
      joandomost@wp.pl lub joanna.domostowicz@goldenegg.pl
      • Gość: na chlodno Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 13:02
        Golden egg powiada pani ? No, nie wiem. Ja tam bym sie nie produkowal akurat w
        tym miejscu. Tutaj pisuja obecnie tylko frustraci bez kaski plus kilku
        gimnazjalistow ktorzy maja ucieche ze skatologii i onanizmu - rej wodzi niejaki
        kensio (poprzednio m.in. kivorek), probujacy sie przedstawic jako eksperci.
        Dosc zalosne stalo sie to forum ostatnio.
        • owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 14:59
          Zgadzam się z panem całkowicie. Tutaj pisują chyba Ci co to nic do
          roboty nie mają i podniecaja się, że ktoś się z nimi "poglądami
          wymienia". Sama znam takie osoby, co to po powrocie z pracy zaraz do
          komputera, żeby pierwsze co to na forum wejść. Realnym życiem by się
          zajął jeden z drugim. Weszłam dziś na to forum i faktycznie- żałosne
          się stało.
          • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 15:44
            Niezle podsrywasz... Nie wchodz na forum skoro cierpisz katusze no i
            zmień branże z nieruchomości na spożywkę. Tam masz Betę inną :)
            • owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 16:31
              A wiesz co, chyba jednak będę wchodzić na te forum i podziwiać twoje
              teksty. Na podstawie obserwacji twoich wypowiedzi można napisać
              pracę magisterską: "Jak palić głupa przed innymi będąc anonimowym i
              mieć z tego zajebistą satysfakcję, czyli mózgowy onanizm".
              • kensio Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 18:22
                Zapraszam do sesji wspólnego onanizmu... :d Mózgowego...
                Myślenie mie boli... ale nie wszystkich jak widac... zawsze moze sie
                trafic ktos straszliwie urazony tematyka forum...
    • Gość: owieczka- Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 17:21
      coś więcej na temat tego mieszkania ?
    • owieczka-1 Re: sprzedam 70m mieszkanie nowe w mysiadle PLAZA 17.04.08, 17:23
      Coś więcej na jego temat? Z której strony okna, taras itp?
      • kensio Lamb.... 17.04.08, 18:26
        Owieczka nie daje za wygraną.. podbija ostro wątek... ruga mnie ale
        dopytuje o mnieszkanko...ochh jaka zainteresowana... ciekawe czy
        jest to bezinteresowne zainteresowanie???
        • Gość: gosc Re: pilne IP: 212.160.172.* 30.04.08, 14:38
          balkony w plazie I byly gratis. Slyszalam ze Taras o ktorym mowa w postach mial
          bys wspolny dla wszystkich mieszkancow bloku stad te 50m2 ale szanowny kolega
          ktory teraz chce sprzedac mieszkanie sie dogadal z MultiHekiem i kupil calosc....

Z cena tez nie przesadzajmy, miejsca parkingowe pod blokiem byly po 18 tys.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka