Gość: KMM IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 20:48 Czy nikt poza mną nie intersuje się tą inwestycją ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: ECO Czerska IP: 193.108.206.* 08.09.03, 10:00 jest inny watek o tej inwestycji ja sie interesowalem ale bez garazu a poniewaz nie chca tak sprzedac samego mieszkania to zrezygnowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMM Re: ECO Czerska IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 20:59 Gość portalu: Greg napisał(a): > jest inny watek o tej inwestycji > ja sie interesowalem ale bez garazu a poniewaz nie chca tak sprzedac samego > mieszkania to zrezygnowalem A jak duze mieszkanie cie interesowalo? Mi proponowali male 38 m2 bez garazu. I gdzie moge znalezc ten inny watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homeless Janek Re: ECO Czerska IP: *.agora.pl 08.09.03, 16:36 A ile tam chcą za metr, ile za garaż i kiedy zamierzają skończyć budowę? Odpowiedz Link Zgłoś
ddcc Re: ECO Czerska 25.10.03, 18:47 Gość portalu: homeless Janek napisał(a): > A ile tam chcą za metr, - sumie wychodzi okolo 4100 PLN za metr ile za garaż - 30.500 i kiedy zamierzają skończyć budowę? - grudzień 2004 - planowane oddanie do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: ECO Czerska IP: *.dmpbk.com.pl 27.10.03, 17:14 ja się interesowalam - generalnie OK. Maja rach. powierniczy, budowa sie posuwa, cena OK. Problemem w/g mnie jest bliskie sasiedztwo zakladu silnikow i hangary policyjne. Poza tym to warto tam pojechac ok. godz. 17.30 - straszny ruch na Czerskiej Odpowiedz Link Zgłoś