Gość: PAWEŁ IP: *.pkobp.pl 12.09.03, 10:31 Mój lokal to 43. Jeśli ktoś będzie ze mną graniczył móry niech da znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.pkobp.pl 12.09.03, 10:35 Gość portalu: PAWEŁ napisał(a): > Mój lokal to 43. Jeśli ktoś będzie ze mną graniczył móry niech da znać. "Mury" oczywiście przez "u" a nie "ó". Za szybko wysłałem nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycku Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 13:34 Witam, Wczoraj zarezerwowałem lok nr 104 - 6 piętro w większym budynku. Sąsiedzi to nr 103 i 105. Proszę o kontakt. Pzdr. Krz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 14:48 Cześć! Ja zarezerwowałam lokal 101 na V p. Kto będzie moim sąsiadem zza ściany tj. z lokalu 100? Proszę również o odezwę ze strony sąsiada z naprzeciwka czyli lokalu 136 w budynku 5-piętrowym? Mam nadzieję, że nabywcy mieszkań z II etapu będą równie ochoczy do wymiany informacji, jak ci z I. Życzę miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.pkobp.pl 12.09.03, 15:14 Do Agusi, Jeżeli można wiedzieć ile m2 ma twoje mieszkanie i ile bedzie kosztowało brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:24 Drogi Pawle! Według planu jaki dostałam, moje mieszkanie ma mieć 49,65 m2, a cena brutto wynosić ok.174.000,00. A dlaczego pytasz? Czyzbyś miał podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 18:35 Droga Agu ja mam także z werandą po drugiej stronie bloku.52 m@ za 183.000. Jak Ci się podoba weranda? Według zapewnień ma być jak ogród zimowy (mini wersja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 08:57 cześć!!!moje mieszkanie ma mieć taras,a nie werande.czy na pewno masz werande a nie taras? coś mało ludzi z tego osiedla ma chęć wymiany informacji.zajrze za kilka dni. może się coś ruszy.cześć, zyczę miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 14.09.03, 10:00 mam na 100 % werandę. Może jeszcze nie wszyscy są pewni zakupu mieszkań na tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 15:50 czesc! masz racje mieszkania w Twoim pionie mają werandy, inaczej niż w moim,gdzie są tarasy.sprawdziłam u samego źródła czyli w budimexie, który wystawił się na targach mieszkaniowych.podobno mają zarezerwowanych 50% mieszkań w II etapie.a na pozwolenie na budowę przyjdzie trochę poczekać przynajmniej do 15.12.ciekawe czy zdążą? no to cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 19:59 Wznawiam temat dla chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 20:20 Ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 23:10 Witaj! Zastanawiamy sie właśnie z żoną nad wejściem w tą inwestycję. Może wiesz, gdzie w necie są plany mieszkań w I i II etapie? W witrynie Budimexu informacji jest niewiele, a planu ani jednego. Pozdrawiam, Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 23:21 Niestety mają tylko w biurze. Wiem że nie maja już za wiele mieszkań. ja byłem w czwartek a zaczeli sprzedaż od poniedziałku (tamtego tygodnia) i już były kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 23:34 Dzięki za odzew:) Znalazłem kilka planów wśród ofert agencji nieruchomości, ale nie te, o które mi chodziło. Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: SĄSIEDZI Z ZAWISZY II ETAP ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 20.09.03, 22:06 Warto przypomnieć wątek. Ja już podpisałem umowę i czekam na koniec budowy II etapu Odpowiedz Link Zgłoś