IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:17
szukam przyszlych sasiadow
polecam www.akacje.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Akacje 9 IP: *.sejm.gov.pl / 10.20.1.* 22.09.03, 13:45
      Chyba sie zdecyduje. Podoba mi sie lokalizacja i plany. Jedyna obawa to by
      wybudowali. Sprawiaja solidne wrazenie i sporo juz postawili, wiec licze, ze
      nie bedzie klapy.
    • Gość: Anka Re: Akacje 9 IP: *.czajen.pl 22.09.03, 15:04
      Czy Akacje 9 to kolejny etap inwestycji "Akacje" Dom Development? Nie ma żadnej
      wzmianki na ich stronie?
      • Gość: Pawel Re: TArchomin beznadzieja Akacje 9 IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 20:37
        Nie mieszkajcie na Tarchominie Ja stad uciekam. Jeszcze tylko 1 rok i uciekam
        do inwestycji Budimexu. To beznadziejny rejon W-wy. Wiem ze wszyscy beda sie
        obużali ale weźmie się to stąd iż były tu najtańsze mieszkania. Jednak
        oszczędzając 300-500 zł z m2 warto mieszkać na tej prowincji pełnej ludzi i
        beznadziejnej infrastruktury (a raczej jej braku).
        • Gość: yy dla kazdego cos milego IP: *.acn.waw.pl 23.09.03, 22:33
          Co kto lubi. Ja np. lubie jezdzic rowerem i Tarchomin mi odpowiada. Strzezone
          osiedle, zero pijaczkow, duzo mlodych ludzi. Tutaj czuc wiecej optymizmu niz w
          innych dzielnicach W-Wy. A ze komus sie nie podoba? Nie ma sie co oburzac -
          jego sprawa. Np. zycie kulturalne stolicy rzeczywiscie toczy sie gdzie indziej.
          Nam zostaja na razie glownie wypozyczalnie DVD...
      • Gość: jarek Re: Akacje 9 IP: *.sejm.gov.pl / 10.20.1.* 24.09.03, 14:32
        Zgadza sie. Jeszcze nie ma wzmianki. Na razie tylko informacje w prasie i
        plakat na budowie. Slyszalem ze juz zaczeli.
        • lubczasopisma Re: Akacje 9 24.09.03, 14:50
          Jak tylko dostanę kredyt (mam dość skomplikowaną sytuację kredytową) to też tam
          kupuję mieszkanie.
          Wzmianka na stronie juz jest.
          www.domdevelopment.com.pl/?strona=akacje9
          pozdrawiam
          Michał
          • Gość: marko Re: Akacje 9 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 16:55
            Negocjacja umowy? DD jest w stanie zmienić tylko nieistotne punkty jak np
            sławny par12 pkt 2 "koszty eksploatacji lokalu ponosi kupujacy od dnia
            zgloszenia przez sprzedajacego wniosku o przyjecie budynku do uzytkowania"
            na "od dnia odbioru lokalu do uzytkowania przez kupujacego". Poza tym zadnych
            zmian. Najgroźniejsze dla kupujacego zapisy pozostaja bez zmian (np dotyczace
            kar za nieterminowosc). Zwroc uwage na Par 8 pkt 9: bieg terminow rozpoczyna
            sie 30 dnia kalendarzowego, po dacie... - mydlenie oczu.
            Proponuję sprawdzenie umowy przez prawnika. Zwroc uwage na to ze developer
            zaciagnal kredyt na zakup gruntu! Inna sprawa to raty. Nie pozwolą na wpłaty w
            zaleznosci od postepow prac na budowie. Mam tez nadzieje nie powtorzy sie akcja
            z Bartyckiej (mieszkancy jeszcze nie dostali aktow notarialnych).
            Polecam Budimex i rachunek powierniczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka