Dodaj do ulubionych

Citroen C3 jako dodatek do blizniaka - chocholi

IP: *.dsl.sil.at 10.06.08, 19:15
taniec deweloperow trwa

a nie lepiej obnizyc cene ???

Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Citroen C3 jako dodatek do blizniaka - chocholi IP: *.dsl.sil.at 10.06.08, 19:23
      www.allegro.pl/item380107781_blizniak_podkowa_lesna_samochod_gratis_.html
      • Gość: jelen Re: Citroen C3 jako dodatek do blizniaka - choc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:42
        ta puszka ma kosztować 56tys...
    • Gość: jacek to nieuczciwa konkurencja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:53
      jak tak dalej pojdzie nikt nie kupi mojej chaty !!!

powinni tego zabronic !
      • Gość: dziadek Re: to nieuczciwa konkurencja !!! IP: *.171.92.97.crowley.pl 11.06.08, 14:43
        dorzuć C5 to jakieś kensio się skusi
        • Gość: wnusio Re: to nieuczciwa konkurencja !!! IP: *.centertel.pl 11.06.08, 15:05
          Ale cię pięknie czyści dziad(k)u. Już niedługo zczyści cię
          całkowicie.
        • Gość: a Re: to nieuczciwa konkurencja !!! IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 16:02
          www.allegro.pl/item380110018_dom_jednorodzinny_podkowa_lesna_samochod_gratis_.html
          tu masz C4 :-)
          • kensio Fury... 11.06.08, 16:07
            Jak juz miałbym przepłacac to do kawalerki za 10k/m2 interesuje mnie
            tylko hummer albo cheerokie grand 3.0 diesel, ewentualnie nowa esa
            więc niech się "diveloperzy" spinają, proszę żadnej golizny, ma być
            na bogato! ;p
            • mufffa Re: Fury... 11.06.08, 17:22
              "nowa esa"... grubo powiedziane panie prezesie, na której wiosce tak
              mówią?
              • Gość: nina mufffa rozdziawiaj paszczę, będzie grubo balasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:31
    • warzaw_bike_killerz Perelka! 11.06.08, 17:20
      Cytat ze strony:

"Korzystna lokalizacja w niedalekiej odległości od Warszawy"

30 km to oczywiscie niedaleka odleglosc. W linii prostej.

"i w bezpośrednim sąsiedztwie „prestiżowych” Podkowy Leśnej i Milanówka,"

Nie rouzmiem, czemu prestizowych jest w cudzyslowiu. Rozumiem, ze to takie
      "prawie". W zasadzie tez bym tak to ujal "prestizowa" ulica Brzeska na
      "bajecznych" Szmulkach.

"gwarantuje utrzymanie i dalszy szybki wzrost (szczególnie w kontekście
      rychłego wejścia Polski do strefy euro)"

To mieszkania tez beda zaokroglane w centach jak jajka? Nie wiem czemu
      szczegolny kontekst wejscia do strefy Euro ma utrzymac i dalej wzrostowac - moze
      wrecz przeciwnie? Taka gwarancje, to ja bym poprosil pisemnie, najlepiej w
      obecnosci notariusza. Mam 5 lat na zgloszenie sie na policje, gdyby bylo odwrotnie.

"Nie wzbudzi to entuzjazmu inwestorów, ale tylko w ostatnim roku ceny działek
      wzrosły 3-krotnie i rosną dalej (choć na pewno w chwili obecnej nieco wolniej)."

Skoro cos nie wzbudza entuzjazmu inwestorow, szczegolnie 3-krotny wzrost dzialek
      i dalszy wzrost, to ja chetnie poprosze o informacje, co wzbudza entuzjazm
      inwestorow. 3-krotny wzrost to 300% w ciagu roku. Jestem ciekaw, co wzbudza
      entuzjazm inwestorow. Ja wiem, ze prochy moga wzbudzic entuzjazm, ale czy
      inwestorow?
      • Gość: nina Re: Perelka! IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 18:00
        i jeszcze:

"Ze względu na niski stopień zaawansowania prac budowlanych
        zapraszamy do ewentualnej współpracy w zakresie aranżacji ścianek
        działowych, kolorystyki (elewacji, okien, drzwi zewnętrznych,
        dachówki) i zagospodarowania terenu"

hmm, czyli rozumiem dlaczego pokazuja wizualizacje, a nie budowe.
        Ciekawe, czy ta współpraca oznacza takze pomoc w noszeniu cegiel i
        stawianiu płotu. Swoja droga jakis mistrz marketingu to pisał.
        • Gość: Leszek Wtopa chciwych oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:00
          Inwestycja jest we wsi Żółwin znajdującej się w połowie drogi między
          Nadarzynem a Podkową Leśną ( co najmnie 7km od centrum Podkowy
          Lesńej i stacji kolejki WKD).
          Pomimo to że leżąca na kompletnym odludziu (zimą jak spadnie śnieg
          dojedziesz tylko traktorem, komunikacja tylko wlasnym samochodem,
          nawet PKS do Warszawy nie ma) wioska nie ma nic wspólnego z bardzo
          ładną Podkową Leśną developerzy usiłują sprzedawać toto pod szyldem
          Podkowy Lesnej.
          Na dzień dzisiejszy kupili mnóstwo tanich działek na bezludziu,
          pobudowali mnóstwo bardzo przeciętnych architektonicznie i
          jakościowo domków i szukają jeleni. Cena z tygodnia na tydzien
          niższa frajerów zero.
          Co do promocji to powinni dodawac raczej samochod terenowy, bo C3
          jak spadnie śnieg tam nie dojedzie.
          • Gość: jacek C4 tez jest - na razie - dojda i do Crossera IP: *.dsl.sil.at 11.06.08, 22:06
            za dom
            • Gość: Leszek W zasadzie dla rodziny powinni dawać 2 terenówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:15
              I to nie jakieś koreańskie SUVy tylko Land Cruisery, Hummery czy coś
              w tym stylu, bo warunki trudne.
              • warzaw_bike_killerz Alez oni nie ukrywaja, ze C4 winien byc "pimped" 11.06.08, 22:26
                "Przez sieć lokalnych szutrowych dróg w ciągu 10 minut można dojechać do trasy
                katowickiej i dalej krakowskiej."

Co do Podkowy Lesnej, rowniez maja argument nie do zbicia:

"(Żółwin ma taki sam kod pocztowy jak Podkowa)"

he he he... po prostu niesamowite - mozna miec taki sam kod pocztowy jak Podkowa
                Lesna :)

No i Twoje argumenty, ze tylko samochodem.. Wrecz przeciwnie. Samochod C4 albo
                C3 dostaniesz do jazdy po Zolwinie, gdyz...

"Aktualnie najszybsze połączenie komunikacyjne z Warszawą zapewnia najpewniejszy
                w Polsce środek komunikacji publicznej - Warszawska Kolej Dojazdowa (WKD)."

To tylko 40 minut. Najpewniejszym w Polsce srodkiem komunikacji publicznej - WKD
                WKD niech zyje, zyje nam... Pisalem, ze to perelka?
                • Gość: Leszek Re: Alez oni nie ukrywaja, ze C4 winien byc "pimp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:35
                  40 minut to jest WKD z Podkowy Leśnej do Warszawy Ochota, a do WKD w
                  Podkowie trzeba jeszcze przejść 7 km po błocie.
                  Prawdziwa defeloperska perełka i mnóstwo tupetu.
    • Gość: ja Re: Citroen C3 jako dodatek do blizniaka - choch IP: 87.205.145.* 11.06.08, 22:25
      jak zjadą do 400 tysięcy to się zastanowię bo szukam czegoś dla rodziców na
      podmiankę a rodzice chcą nawet na wsi
      • Gość: nina Nie bedą cie chociarz odwiedzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:39
        Bo niby jak dojadą.
        Ja myślę nad takim rozwiązaniem dla teściowej, to byłoby bezcenne
        ale na razie mnie nie stać.

Gość portalu: ja napisał(a):
        > jak zjadą do 400 tysięcy to się zastanowię bo szukam czegoś dla
        rodziców na
        > podmiankę a rodzice chcą nawet na wsi
        • Gość: Masakra Na słownik też cię nie stać ? IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 22:45
          so.pwn.pl/
          • Gość: nina W branży RE nie mamy czasu na słowniki i pierdóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:54
            A poza tym czepiasz się drobiazgów jak moja teściowa.
            Mamusia, to ty ?
            • Gość: Masakra Re: W branży RE nie mamy czasu na słowniki i pie IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 22:59
              Pudło słoneczko z męską końcówką <lol>
              • Gość: nina Mamusia przepraszam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:33
                Nigdzie nie napisałam ze jesteś stare pudło.
            • Gość: Masakra Ooo, branża RE to analfabeci. Ni pisaty, ni cytaty IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 23:01
              • Gość: nina kensio, wracaj do swojego nicka IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 23:28
                kolega kensio jak zwykle "super dowcipny".
                • Gość: Masakra Przedawkowałaś kensia, odstaw deweloperkę - ratuj IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 23:32
                  zdrowie !!!
              • Gość: nina Jak ktoś nie ma nic merytorycznego do powiedzenia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:36
                to się czepia literówek i i drobiazgów w ortografii.
                Typowe dla skretyniałych ramolowatych trolli.
                • Gość: Masakra Mając braki w wykształceniu próbuje dowartościować IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 23:41
                  się naganianiem i poszukiwaniem jeleni. Co to za praca jak nawet na
                  najtańszy słownik nie stać. Dziwna ta branża, przecież te mieszkania
                  takie drogie...
                  • Gość: nina no i strollowałeś wątek swoimi głupimii uwagami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:57
                    Co za forum. Więcej trolli niż klientów.
                    • Gość: Masakra No tak nie przeszkajmy spekulantom w ich dziele IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 00:10
                      zniszczenia :>

Sorry, że przeszkodziłem. Naprawdę nie wiedziałem, że naganiasz nowe
                      stadko do tego dewelopera. A tak przy okazji, ile płaci od wątku?
                      Warto?

A wracając do wątku. Gdyby dorzucali gratis dwie Mazdy 6 to
                      zacząłbym się powoli zastanawiać :D
                      • Gość: nina Zawsze możesz sie potargować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:21
                        A jaka opcja wyposazenia ?
                        • Gość: nina To był żart oczywiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:24
                          Nie reprezentuje ich interesów.
                          • Gość: Masakra Re: To był żart oczywiście IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 00:26
                            A czyje, nie wstydź się ? :)
                            • Gość: nina Oczywiście Swoje głuptasku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka