Dodaj do ulubionych

Apartamenty Wielicka

IP: 88.220.47.* 11.07.08, 10:25
czy ktoś może ma bliższe informacje na temat tej inwestycji - np. ceny
apartamentów - nie ma takich danych na stronie Knight Franka, który sprzedaje
projekt
Obserwuj wątek
    • Gość: Królik Re: Apartamenty Wielicka IP: *.aster.pl 15.07.08, 21:23
      Ceny już są ale nie na stronie. Sprzedaż podobno od 1 sierpnia...tyle że 3/4
      mieszkań już w rezerwacji :(
      • Gość: kałomierzyk Re: Apartamenty Wielicka IP: *.chello.pl 15.07.08, 21:35
        witamy, witamy Ynwestorów pełną gębą.
        Ja tylko gwoli dziennikarsko/historycznego obowiązku przypominam że
        jesteście żałosnymi smarkaczami.. Oddacie 2/3 swoich mizernych
        zarobków bankowi w zamian za klitkę w betonie. Durnie patentowane..
        Sznur na szyję i..
        • Gość: GM Re: Apartamenty Wielicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 16:16
          bzdura - jak zadzwonisz do knight frnaka masz cały wahlarz mieszkan
          do wyboru , moze ze 3 sprzedali przez 3 miesiące
          • ekaunt Re: Apartamenty Wielicka 27.10.08, 16:44
            Sprzedali chyba z 8. Przez telefon rzeczywiście mówią, że wszystko zarezerwowane
            co jest g.... a nie prawda.
            Ceny ok. 12-14 tys. z tego co pamiętam i to bez wykończenia. Miejscówka fajna,
            niektóre mieszkania też całkiem ciekawe. Wykończenie tam lepiej robić samemu, bo
            firma którą polecają zedrze i to nieźle :)
            Według mnie to jedna z najlepszych inwestycji na Mokotowie, a ceny pewnie można
            teraz znegocjować trochę, bo tempo sprzedaży nie jest jakieś zastraszające.
            • Gość: GM Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negocjacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:09
              wiec jak ktos w przededniu krachu na rynku nieruchomości chce
              wpakowac sie w mieszkanie za 12,000/m2 + 2,000/m2 wykończenie to
              prosze bardzo !!

ja tam byłem w zasadzie w jednym pionie mieszkania sa fajne (no i
              jedne z droższych 13-14/m2) a z pozostałych w odległości 15m widać
              sąsiadów
              • Gość: stefan Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.aster.pl 12.11.08, 19:40
                GM, negocjowałeś cenę ? schodzą z metra ? o którym
                pionie mówisz ? dzięki

ps.
                krach krachem, a mi się miejsce podoba... potem może nie być...
                • Gość: jacek Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:45
                  stefanku zebys tylko zdazyl zakupic

pion chodzi o ten przy zsypie i nad garazem

to lux apartementy sa

• Gość: GM Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 14:52
                    mówię o pionie gdzis sa mieszkania 120paro metrowe, czyli te
                    narożne, od skrzyżowania.

problem moze być z wykonaniem. ze 2 miesiące temu musieli zrywac
                    całe patio bo do garażu wlewała sie woda. jakośc wykonania
                    pozostawia wiele do życzenia...wylewki okna, krzywo położone
                    parapety

miejscówa super wygląd na 1 rzut oka super...ale tylko na pierwszy

po obejrzeniu nawet nie dyskutowałem, poprostu odszedłem
                    • ekaunt Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc 19.12.08, 15:19
                      no to porażka, bo lokalizacja bardzo ok jak dla mnie.
                      a mieszkania cały czas sprzedaje taki koleś przybyczony? :) knight frank nie ma
                      jednak smykałki do tego - z Arlet już wylecieli, niedługo i z tego ich pogonią,
                      jak będą taką kichę odstawiać.
                      Co by nie mówić - miejscówka spoko i budynek już stoi czyli powinno im zejść
                      jednak więcej mieszkań, a tu taka niespodzianka ;)
                      • Gość: GM Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:02
                        mnie pokazywał taki czarny koles, dosyć miły ...ale co z tego !

szczerze to jak bym miał nadmiar kasy to bym wzioł bo rzecywiście
                        reprezentacyjna miejscówa ale musze wziąć kredyt nie mały wiec nie
                        chce zeby sie okazało ze są wady konstrukcjujne i trzeba bedzie
                        wtopic sporo kasy na poprawki.

o jednej rzeczy powiem którą zrobili zeby uniknąć odpowiedzialności.
                        budynek mimo ze nowy to go sprzedają jako używany (2% opłaty
                        skarbowej). obecny właściciel odkupił od tam kogoś czyli rynek
                        wtórny !!! zadnej rękojmi gwarancji czy tam czegoś ...widziały gały
                        co brały to najbardziej odstrasza przy tej FORSIE!
                        • Gość: jk Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: 62.190.36.* 15.02.09, 02:34
                          Teraz twierdza, |e sprzedali 40-50%. Czy ktos wie cos na pewno o jakosci tego bloku?
                          • Gość: k Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:31
                            Na 100% tak nie jest! Nie wiem jak mieszkania od patio ale jak ostatnio byłem w
                            okolicy to widziałem tylko jedno (narożnikowe) które jest wykończone. Wszystkie
                            pozostałe okna puste!

Ah no i Knight Frank jak mozna bylo sie spodziewac poszedl w odstawke. teraz
                            Keen (to oni wykanczaja) zajmuje sie sprzedaża... Udalo mi sie jednak dowiedziec
                            ze obie firmy maja pewne powiazania ;)
    • Gość: jacek pamietaj - pobudka o 6.30 - dzwonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 12:28
      na wiezy kosciola stacje bazowe wszelkich mozliwych sieci

oprocz tego wieczny korek na Pulawskiej, maly parczek i przepelniona
      szkola oraz raj dla spotterow

6500 byloby za drogo
      • Gość: robmol67 Re: pamietaj - pobudka o 6.30 - dzwonem IP: *.centertel.pl 30.09.10, 20:42
        Uczciwa i solidna pani pomoże w utrzymaniu czystości i porządku w domu.
        Dla zadowolenia domowników poprasuje i poukłada rzeczy.
        Mycie okien nie sprawi kłopotu.
        Solidność z uczciwością poparta referencjami.
        Między innymi na Marinie od ponad 3 lat.
        Kontakt na e-mail: robmol67@gazeta.pl
        tel.: / 508275768 /.
        • Gość: robmol67 Sprzątanie mieszkań - Referencje IP: *.centertel.pl 30.09.10, 20:44
          Uczciwa i solidna pani pomoże w utrzymaniu czystości i porządku w domu.
          Dla zadowolenia domowników poprasuje i poukłada rzeczy.
          Mycie okien nie sprawi kłopotu.
          Solidność z uczciwością poparta referencjami.
          Między innymi na Marinie od ponad 3 lat.
          Kontakt na e-mail: robmol67@gazeta.pl
          tel.: / 508275768 /.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka