Gość: marek k IP: 88.220.47.* 11.07.08, 10:25 czy ktoś może ma bliższe informacje na temat tej inwestycji - np. ceny apartamentów - nie ma takich danych na stronie Knight Franka, który sprzedaje projekt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Królik Re: Apartamenty Wielicka IP: *.aster.pl 15.07.08, 21:23 Ceny już są ale nie na stronie. Sprzedaż podobno od 1 sierpnia...tyle że 3/4 mieszkań już w rezerwacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałomierzyk Re: Apartamenty Wielicka IP: *.chello.pl 15.07.08, 21:35 witamy, witamy Ynwestorów pełną gębą. Ja tylko gwoli dziennikarsko/historycznego obowiązku przypominam że jesteście żałosnymi smarkaczami.. Oddacie 2/3 swoich mizernych zarobków bankowi w zamian za klitkę w betonie. Durnie patentowane.. Sznur na szyję i.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: Apartamenty Wielicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 16:16 bzdura - jak zadzwonisz do knight frnaka masz cały wahlarz mieszkan do wyboru , moze ze 3 sprzedali przez 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Apartamenty Wielicka 27.10.08, 16:44 Sprzedali chyba z 8. Przez telefon rzeczywiście mówią, że wszystko zarezerwowane co jest g.... a nie prawda. Ceny ok. 12-14 tys. z tego co pamiętam i to bez wykończenia. Miejscówka fajna, niektóre mieszkania też całkiem ciekawe. Wykończenie tam lepiej robić samemu, bo firma którą polecają zedrze i to nieźle :) Według mnie to jedna z najlepszych inwestycji na Mokotowie, a ceny pewnie można teraz znegocjować trochę, bo tempo sprzedaży nie jest jakieś zastraszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negocjacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:09 wiec jak ktos w przededniu krachu na rynku nieruchomości chce wpakowac sie w mieszkanie za 12,000/m2 + 2,000/m2 wykończenie to prosze bardzo !! ja tam byłem w zasadzie w jednym pionie mieszkania sa fajne (no i jedne z droższych 13-14/m2) a z pozostałych w odległości 15m widać sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.aster.pl 12.11.08, 19:40 GM, negocjowałeś cenę ? schodzą z metra ? o którym pionie mówisz ? dzięki ps. krach krachem, a mi się miejsce podoba... potem może nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:45 stefanku zebys tylko zdazyl zakupic pion chodzi o ten przy zsypie i nad garazem to lux apartementy sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 14:52 mówię o pionie gdzis sa mieszkania 120paro metrowe, czyli te narożne, od skrzyżowania. problem moze być z wykonaniem. ze 2 miesiące temu musieli zrywac całe patio bo do garażu wlewała sie woda. jakośc wykonania pozostawia wiele do życzenia...wylewki okna, krzywo położone parapety miejscówa super wygląd na 1 rzut oka super...ale tylko na pierwszy po obejrzeniu nawet nie dyskutowałem, poprostu odszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc 19.12.08, 15:19 no to porażka, bo lokalizacja bardzo ok jak dla mnie. a mieszkania cały czas sprzedaje taki koleś przybyczony? :) knight frank nie ma jednak smykałki do tego - z Arlet już wylecieli, niedługo i z tego ich pogonią, jak będą taką kichę odstawiać. Co by nie mówić - miejscówka spoko i budynek już stoi czyli powinno im zejść jednak więcej mieszkań, a tu taka niespodzianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:02 mnie pokazywał taki czarny koles, dosyć miły ...ale co z tego ! szczerze to jak bym miał nadmiar kasy to bym wzioł bo rzecywiście reprezentacyjna miejscówa ale musze wziąć kredyt nie mały wiec nie chce zeby sie okazało ze są wady konstrukcjujne i trzeba bedzie wtopic sporo kasy na poprawki. o jednej rzeczy powiem którą zrobili zeby uniknąć odpowiedzialności. budynek mimo ze nowy to go sprzedają jako używany (2% opłaty skarbowej). obecny właściciel odkupił od tam kogoś czyli rynek wtórny !!! zadnej rękojmi gwarancji czy tam czegoś ...widziały gały co brały to najbardziej odstrasza przy tej FORSIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: 62.190.36.* 15.02.09, 02:34 Teraz twierdza, |e sprzedali 40-50%. Czy ktos wie cos na pewno o jakosci tego bloku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Mówie wam sprzedali 3 mieszkania i zero negoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:31 Na 100% tak nie jest! Nie wiem jak mieszkania od patio ale jak ostatnio byłem w okolicy to widziałem tylko jedno (narożnikowe) które jest wykończone. Wszystkie pozostałe okna puste! Ah no i Knight Frank jak mozna bylo sie spodziewac poszedl w odstawke. teraz Keen (to oni wykanczaja) zajmuje sie sprzedaża... Udalo mi sie jednak dowiedziec ze obie firmy maja pewne powiazania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek pamietaj - pobudka o 6.30 - dzwonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 12:28 na wiezy kosciola stacje bazowe wszelkich mozliwych sieci oprocz tego wieczny korek na Pulawskiej, maly parczek i przepelniona szkola oraz raj dla spotterow 6500 byloby za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robmol67 Re: pamietaj - pobudka o 6.30 - dzwonem IP: *.centertel.pl 30.09.10, 20:42 Uczciwa i solidna pani pomoże w utrzymaniu czystości i porządku w domu. Dla zadowolenia domowników poprasuje i poukłada rzeczy. Mycie okien nie sprawi kłopotu. Solidność z uczciwością poparta referencjami. Między innymi na Marinie od ponad 3 lat. Kontakt na e-mail: robmol67@gazeta.pl tel.: / 508275768 /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robmol67 Sprzątanie mieszkań - Referencje IP: *.centertel.pl 30.09.10, 20:44 Uczciwa i solidna pani pomoże w utrzymaniu czystości i porządku w domu. Dla zadowolenia domowników poprasuje i poukłada rzeczy. Mycie okien nie sprawi kłopotu. Solidność z uczciwością poparta referencjami. Między innymi na Marinie od ponad 3 lat. Kontakt na e-mail: robmol67@gazeta.pl tel.: / 508275768 /. Odpowiedz Link Zgłoś