Gość: Minnie IP: *.eranet.pl 26.08.08, 22:02 Prosze o opinie na temat inwestycji Sławbudu w Łomiankach przy Chopina, czy ktos tam kupil dom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kusy Re: Sławbud Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 17:04 Interesowałem się tą inwestycją, Chopina jest bardzo szeroka, przezornie ( mam doświadczenia z poprzedniego mojego zakupu mieszkania w bloku przy ul.Dywizjonu 303 , gdzie ma przebiegać obwodnica Warszawy heh)udałem się do gminy i przejrzałem plany, projekty planów miejscowych etc i ...miałem nosa... ul.Kościelna Droga ma mieć docelowo 23m szerokości i będzie jednym ze zjazdów z mostu tzw legionowskiego (lokalizacja wzdłuż obecnej ul.Armii Poznań) więc nie wnikając w opinię o deweloperze zrezygnowałem z poszukiwania domów pomiędzy ulicami:Chopina i Kościelna Droga w Łomiankach. Kupując mieszkanie przy ul.Dywizjonu 303 nie sprawdziłem planów gminy a ponieważ nie chcę mieszkać przy trasie (nawet planowanej) to szukam obecnie w innych miejscach, rozważam nadal Łomianki lub Babice Stare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Sławbud Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 20:19 Daruj sobie kusy z tymi Łomiankami, stąd ludzie już uciekają, zresztą poczytaj sam: wyborcza.pl/1,76842,4802286.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Sławbud Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 10:27 a juz mialem tam coś kupowac :)i to od koscielnej drogi :) thanx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernbyhotr Re: Sławbud Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 18:01 ooo rzeczywiście sprawdziłem w obowiązującym studium planu zagospodarowania przestrzennego Gminy Łomianki i rzeczywiście Kościelna Droga ma mieć aż 23m oraz drogi opaskowe...Hm poszukam w innym miejscu domu...bo nie chcę mieszkać przy planowanej drodze...przy jednej (na Bemowie) już mieszkałem (tfu jeszcze mieszkam w bloczku) i teraz budują mi trasę mszczonowską pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Sławbud Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.13, 19:23 Ktoś kto mysli że Kościelna Droga bedzie jakąś expresówka bez wątpienia nie widział okolicy. Będzie to droga zbiorcza ... ale to chyba dobrze dla ludzi tam mieszkających ... Odpowiedz Link Zgłoś