Gość: slowik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:00 No i sprzedalem;-)Cena byc moze 1m2 na dzien dzisiejszy jest atrakcyjna ale coz...za pol roku pewnie już nie.Dlatego zszedłem o pare % ale i tak na przestrzeni 2,5 roku zarobiłem 115%.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
satorianus Re: Sprzedałem;-) 19.11.08, 08:39 No to już się pochwal co, gdzie i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik Re: Sprzedałem;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:00 satorianus napisał: > No to już się pochwal co, gdzie i za ile. bialoleka,cena m2 - 4,7 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynta Re: Sprzedałem;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:09 No to gratulacje dla ciebie i wyrazy współczucia dla kupca tumana. Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Sprzedałem;-) 19.11.08, 08:47 Nie zapomnij sie tez pochwalic pod jakim nickiem siedziales tutaj wolajac ze "nie moze byc taniej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik Re: Sprzedałem;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:58 steady_at_najx napisał: > Nie zapomnij sie tez pochwalic pod jakim nickiem siedziales tutaj wolajac ze "n > ie moze byc taniej". > czy ty masz chlopie obsesje? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7171 Re: Sprzedałem;-) 19.11.08, 09:01 chwalipiety !! - piszcie !!! frajerzy !! - czytajcie wypociny !!! a może co do chwalenia się to warto odwiedzić forum "przedszkole" ? :))) podpisany; frajer (że jeszcze nie sprzedał) Odpowiedz Link Zgłoś
kensi0 Re: Sprzedałem;-) 19.11.08, 16:42 kolego, to nie powod do chwaly, tylko wstydu - wtopiles ladnie, ze hej - mieszkania tam chodza nominalnie po 6500/m2, a realnie po 6000/m2, hahaha :D looser... nie wierzysz, to przejrzyj oferty w necie i podzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcr Re: Sprzedałem;-) IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:17 Kolega ma powod do zadowolenia bo wyszedl ze slabej inwestycji i to z niezlym zyskiem, sprawdz oferty moze i nominalnie sa takie za 5.5-6 tys zl ale co z tego? Nie widac zeby sie sprzedawaly, szczegolnie w Bialoleke nikt sie nie pakuje. A on opuscil 14% i juz ma kase na koncie, wrzuca je na lokate 9% w skali roku i tym czasie jest do tylu jedynie kilka procent w stosunku do 5500 jakie ciezko byloby uzyskac. Wszystko wskazuje, ze przez ten rok ceny spadna o wiele bardziej niz te kilka procent, ktore opuscil. Mysle, ze kolega zrobil interes zycia i wyszedl z niego obronna reka. Teraz spi sobie spokojnie, kasa lezy na lokacie albo zmniejszyla kredyt na inna nieruchomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik Re: Sprzedałem;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:03 czekam na akt, zadatek wziety i to spory, kupujacy napalony jak diabli, wiec na razie nie chce szczegolow przedstawiac.ale przedstawie. Odpowiedz Link Zgłoś