heheheheh 14.12.08, 11:37 się z podpisywaniem ostatecznych aktów sprzedaży jeszcze w tym roku... Pewnie boją się co będzie w 2009 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Dzoszły mnie słuchy że firmy developerskie sp IP: *.acn.waw.pl 14.12.08, 13:24 Pewnie chodzi o certyfikaty energetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
scott22 Re: Dzoszły mnie słuchy że firmy developerskie sp 15.12.08, 08:11 brawo. wreszcie dobra odpowiedz. poz Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Dzoszły mnie słuchy że firmy developerskie sp 15.12.08, 08:51 tego troszeczkę się boją, ale jest też inna obawa, jeden z funduszy inwestujących w warszawskie mieszkania właśnie zaczął je wyprzedawać ... robi to po cichu ale obserwujący rynek nieruchomości zapewne będą wiedziały o co chodzi :-) ciekawi mnie kiedy następne fundusze zaczną działania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Pospiech developerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:32 Ciekawy link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=922&w=87617870 Banki wymawiają klientom już przyznane i realizowane kredyty. Pretekstem może być na przykład opóźnienie w realizacji inwestycji przez developera i ponowne przeliczenie zdolności kredytowej klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nózek padam Re: Dzoszły mnie słuchy że firmy developerskie sp IP: *.aster.pl 15.12.08, 19:57 > doszły mnie słuchy ... można nieco dokładniej tzn. ilu developerów się spieszy ? czy może ty sam nachapałeś się klika mieszkań na handelek i stąd masz takie "słuchy" a może robisz w develeoperce i masz te "słuchy" z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś