sunny24 20.11.03, 13:11 Czy wiecie coś o tym developerze? A może ktoś mieszka w ich inwestycji na Ursynowie (Ostoja I)? Rozważam kupno mieszkanka w Ostoi II. Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZZRobert Re: Alanex-Bau IP: all:* / 192.168.0.* 20.11.03, 13:27 sunny24 napisała: > Czy wiecie coś o tym developerze? A może ktoś mieszka w ich inwestycji na > Ursynowie (Ostoja I)? Rozważam kupno mieszkanka w Ostoi II. Bardzo proszę o > opinie. Gdy jeszcze spółdzielnia (i to oni sprzedawali mieszkania w tych budynkach a nie Alanex bo to TWÓR kolejny) przyjmowała zapisy na mieszkania to pytałem o mieszkania u nich ale umowa była nieakceptowalna i kupujący nie miał żadnych praw. Więc kupiłem inne zbudowano mi je, mieszkam od kilku miesięcy, mam akt notarialny (bez obciążeń) a tam (Ostoja II) nadal nikt nie mieszka. Poczytaj archiwum forum to wybijesz sobie z głowy takie pomysły lub przynajmniej zrobisz to świadomie. I popatrz jak i co robią i jak to będzie wyglądało byś przypadkiem nie mieszkał nad drogą lub sklepem całodobowym a samochodem jeździł na swoje miejsce parkingowe przez sąsiedni budynek. Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś