pc111 07.04.09, 15:22 Mamy już częściowy podgląd na nasze patio, zdjęto już część dyktowych osłon i zastąpiono je siatką od strony klatki A. Ładnie tu u Nas , prawda. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapa2009 Re: Podgląd na patio 07.04.09, 21:05 Ładnie to będzie i doczekać się nie mogę!!! Natomiast niechcący wdałam się w rozmowę z panami budowlańcami i natychmiast mnie opieprzyli za to, że nie podlewamy (my?) zieleniaka nad Rossmanem i wysycha... Lepiej się nie odzywać. PS. Nie mogę znaleźć ostatniej wypowiedzi dr.hab? Znikła czy mój komputer szwankuje vs. moje umiejętności posługiwania się tym sprzętem? Odpowiedz Link Zgłoś
kazikss Re: Podgląd na patio 07.04.09, 22:02 Wypowiedz pana dr zostala usunieta ze wzgledu na "prowokujacy charakter" Odpowiedz Link Zgłoś
agapa2009 Re: Podgląd na patio 08.04.09, 13:50 Rany boskie, to ja strasznie niegramotna jestem, bo nic nie zauważyłam i uśmiałam się przy niej do łez? "Niepolityczna" była? Że też nie zanotowałam... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kryniamarynia Re: Podgląd na patio 08.04.09, 14:33 I ja rowniez usmiechnelam sie pod nosem :) doktor jest "inny" ale chyba warto niekiedy zgodzic sie na odmiennosc? bycie wariatem to nie grzech :) pozdrawiam wiosennie wszystkich sasiadow i zycze Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
kazikss Re: Podgląd na patio 08.04.09, 15:14 Ja niestety ma malo czasu, ale odnioslem wrazenie ze notka moze byc obrazliwa wzgledem niektorych osob (zwlaszcza tych ktorzy naprawde staraja sie cos zrobic w kwestii naszego bloku). Pan dr. rzeczywiscie ma czasem smieszne wypowiedzi ale w wiekszosci wypadkow sa to dosc prowokujace teksty zachaczające o tzw. trollowanie. Skoro jednak nikomu to nie przeszkadza "odusuwam" wpis dr. Odpowiedz Link Zgłoś
magati Re: Podgląd na patio 17.04.09, 10:15 Wracajac do patio, fajnie by bylo, gdybysmy mieli drzewa na patio, ale patrzac na te pustznie cementu, to chyba niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
kryniamarynia Re: Podgląd na patio 17.04.09, 14:12 Z tego co mowili panowie, drzewa beda sadzone w glebszych "rynnach" na srodku placu. Odpowiedz Link Zgłoś
azotki01 Re: Podgląd na patio 21.04.09, 10:37 w biurze Acciony jest makieta z wizualizacja... sa i drzewa i plac zabaw... Odpowiedz Link Zgłoś