Gość: kasia IP: *.chello.pl 15.04.09, 07:29 Witam, czy może ktoś się orientuje w tej inwestycji i może powiedzie coś ciekawego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: peterhouse- zgierska 10 IP: *.aster.pl 28.04.09, 23:18 Też chciałbym się dowiedzieć, czy warto z tym deweloperem podpisać umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: peterhouse- zgierska 10 IP: *.chello.pl 01.05.09, 14:28 Poczekajmy,dziś nie kupuje się dziury w ziemi. Dajmy się wykazać Developerowi. Niech ruszy z budową. Wokół mnóstwo gotowych mieszkań do kupienia i to firm pewnych sprawdzonych. Powinniśmy być solidarni, deweloperska hossa minęła i nie możemy dopuścić aby wróciła. Zatem poczekajmy bo Developer jakoś nie spieszy się z inwestycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: peterhouse- zgierska 10 IP: 89.108.217.* 07.05.09, 13:16 czyli dalej nawet nie zaczeli, tez sie interesowalem mialo ruszyc marcu, odpuscilem sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: peterhouse- zgierska 10 IP: *.chello.pl 09.05.09, 20:36 Mapa nieruchomości - tam można cos znależć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: peterhouse- zgierska 10 IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 21:18 cena niby 6900 ale nalezy doliczyc po 3,45 za metr balkonu. w sumie to wyjdzie cos ok 7400 za metr, do tego obowiazkowo garaz za 30,5 tys - w sumie troszke drogi. nie wychodzi za tanio. za 8000 w syanie developerskim to mozna znalezc cos ciekawszego w lepszej lokalizacji. no i dziura w ziemi, oddanie za rok - trzeba dalej szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: peterhouse- zgierska 10 IP: *.dsl.scarlet.be 06.07.09, 17:00 nie ma sensu tam inwestowac, to nic pewnego. lepiej w wroclaw stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
refik28 Re: peterhouse- zgierska 10 21.09.09, 14:42 Witam, dawno nikogo tutaj nie było. Poważnie zastanawiam się nad tą inwestycją ze względu na lokalizację i niebanalną architekturę. Zastanawia mnie tylko wiarygodność dewelopera. Czy jest tutaj ktoś kto poważnie myśli o podpisaniu umowy? Widziałem już kilka wpisów w dziale III księgi wieczystej więc sprzedaż na pewno ruszyła. Odezwie się jakiś kupujący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: peterhouse- zgierska 10 IP: 77.79.210.* 29.09.09, 09:35 Witam, ja jestem już prawie zdecydowana za zakup mieszkania w tej inwestycji - z tego co wiem to zostały jeszcze tylko 3 mieszkania. Czy to forum śledzi może jakaś osoba, która kupiła tam mieszkanko? Obecnie kończą budować garaż, mają oddać budynek w czerwcu 2010... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: peterhouse- zgierska 10 IP: 89.72.16.* 09.10.09, 17:41 Witam Kupiłam mieszkanie właśnie w tej inwestycji już dwa miesiące temu. A że mieszkam obecnie nieopodal to śledze na bieżąco postępy budowlane i wygląda na to że chłopaki się nie obijają - właśnie przykrywają parter. Wydaje mi się że w takim tempie nie będzie problemów z oddaniem na czas - planowo to koniec czerwca 2010. Miałam wiele wątpliwości co do wiarygodności dewelopera szczególnie, że nie chciał udostępnić mi dokumentów finansowych ale jednak się zdecydowałam. Umowę z deweloperem zawarłam w formie aktu notarialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: peterhouse- zgierska 10 IP: 77.79.210.* 12.10.09, 10:24 My finalnie zrezygnowaliśmy z tej inwestycji. Za dużo minusów (m.in. zero światła, zaawansowanie prac jest mniejsze niż podaje deweloper), niewyjaśnionych sytuacji (m.in. dodatkowy pasek działki, który nie należy do dewelopera. Trzeba przeanalizować bardzo szczegółowo wszystkie dokumenty - my się doszukaliśmy wielu rzeczy na minus, ale po co o tym pisać jak i tak już chyba wszystkie mieszkanka się sprzedały. Jedno jest pewne jeżeli budynek finalnie będzie wyglądał tak jak na projekcie to będzie to świetna inwestycja- czego życzę wszystkim jej mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś