ele7 24.05.04, 12:50 Właśnie wróciłam od lekarza. Jestem juz na 100% pewna że zostanę mamusia. Teraz nie wiem jak to Krzysiowi powiedziec. Ucieszy się na pewno...Tylko ja się trochę boję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziabem Re: Jestem w ciąży! 24.05.04, 19:05 Ja też Wam życzę wszystkiego naj........... Odpowiedz Link
jowa20 Re: Jestem w ciąży! 24.05.04, 20:47 ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!ja tez jestem w ciazy i to tez poczatek.wiem od 19.05 pozdrawiam Odpowiedz Link
ele7 Re: Jestem w ciąży! 26.05.04, 18:59 jowa20 dziękuję i również gratuluję:)Pozdrawiam Odpowiedz Link
ele7 Re: Jestem w ciąży! 28.05.04, 17:15 jowa20 nie mam męża ale to się jush niedługo zmieni:)Mój chłopak szalenie się ucieszył, co mnie zresztą nie zdziwiło bo bardzo chciał mieć dziecko i po raz trzeci mi się oświadczył(wcześniej nie chciałam ślubu). Teraz zastanawiam się czy się zgodzić, ale chyba to zrobię. Trzymaj się cieplutko:) Odpowiedz Link
olivka27 Re: Jestem w ciąży! 28.05.04, 20:18 Gratuluję!!!Teraz możesz się cieszyć i dotychczasowym życiem i dzieckiem.Ciąża to cudowny czas.Wykorzystaj go dobrze,bo póżniej nic już nie będzie jak teraz.No cóż-dziecko to mała(???) rewolucja w życiu... Odpowiedz Link
yula Re: Jestem w ciąży! 18.06.04, 18:18 moj sie ucieszyl z pirwszym :) ale tak naprawde do niego dotarlo po paru tygodniach bo w tym samym dniu co bylam u lekarza kupilismy samochod i ta zabawka okazala sie wazniejsz:P do tej pory mu czasami tym dokuczam:P taka jestem wredna:) ale z drugim bylo fajnie i teraz czekamy niecierpliwie na kolejne USG moze pomasze lapka?? PS. W obu przypadkach on wczesniej wiedzial ze jestem w ciazy i mi dokuczal:) bo mialam mdlosci i odrzucalo od zapachow:) Julia, Maksiu i 10 tyg brzusio:) Odpowiedz Link
jowa20 DO ELE7 06.06.04, 10:51 U MNIEJEST PODOBNIE TEZ NIE MAM MEZA,ALE ROWNIEZ TO SIE ZMIENI.TYLKO NIE WIEM CZY PIERW CYWILNY CZY OD RAZU KOSCIELNY,A BRZUCH ROSNIE.ATY JAK POSTAPISZ?? POZDRAWIAM CIEBIE,CHLOPAKA I FASOLKE!!!!! Odpowiedz Link
ele7 Re: DO JOWA20 06.06.04, 14:05 Od kiedy wiem że zostanę mamusią moje życie toczy się w zawrotnym tępie. Odbyliśmy z K. wiele bardziej i mniej poważnych rozmów i uznaliśmy, że oboje chcemy tego durnego papierka. 17 lipca ślub cywilny. 7 sierpnia-kościelny. Jeżeli jesteś szczęsliwa ze swoim chłopakiem ślub nie jest żadną przeszkodą prawda?Pozdrawiam serdecznie. Trzymajcie się cieplutko;)))) Odpowiedz Link
ele7 Re: DO JOWA20 18.06.04, 11:50 No to gratuluj!!!Moje przygotowania id peBna par, ale jeszcze troch si boj...;- )) Odpowiedz Link
jowa20 Re: Jestem w ciąży! 18.06.04, 20:06 u mnie juz tez powoli przygotowania...mam nadzieje, ze za miesiac bede sie juz czula lepiej,bo teraz przez te mdlosci i brak apetytu zle wygladam...a nie chcialbym tak wygladac na slubie.Troszke popsula mi sie cera.Czy znasz moze jakis złoty srodek?Bede wdzieczna!!! Odpowiedz Link
ele7 Re: Jestem w ciąży! 19.06.04, 19:04 Ja robie sobie najzwyklejsz maseczk z pBatków owsianych.Naprawd pomaga. Mam anemi , wic jestem strasznie blada.Apetyt juz mi si troche poprawiB, ale Krzysztof i tak na siB wpycha we mnie chocia| owoce i warzywa, bo zdrowe.No wBa [nie!Jedz duzo owocow!!!:-) Odpowiedz Link