Dodaj do ulubionych

Brzydka cera

24.05.04, 17:55
Pomóżcie,nigdy nie miałam problemów z cerą a tu - 24 tydz. ciąży i ....
pryszczole na brodzie. Znacie może jakieś sposoby, żeby je wykurzyć :-))?
Obserwuj wątek
    • psotna Re: Brzydka cera 24.05.04, 21:14
      Witaj,

Nic się nie martw to hormonki buzują. Ja na swoją cerę nigdy nie mogłam
      powiedzieć złego słowa a teraz.... kochana wyglądam jak obraz nędzy i rozpaczy.
      Nawet comiesięczne wizyty u kosmetyczki zdają się psu na budę. Niestety nie
      mogę Ci nic poradzić bo nic u mnie nie skutkuje jedynie czym moge Cię pocieszyć
      to to,że za kilka tygodni znów będziemy wyglądały normalnie:)
      Głowa do góry
    • dorcia311 Re: Brzydka cera 25.05.04, 10:05
      Dzieki. Mam nadzieję, że to minie :-))
    • olivka27 Re: Brzydka cera 29.05.04, 20:51
      Chyba nie ma na to narazie rady...Ja też wyglądałam okropnie w ciąży,nie
      chciało mi się patrzeć w lustro.Dosyć,że gruba,to jeszcze cera fatalna.Na
      brodzie i koło ust miałam coś jak pokrzywka,liszaj,czy Bóg wie co-okropne to
      było.Próbowałam najróżniejszych sztuczek,ale nic nie pomagało,dopiero jak
      urodziłam wszystko samo zniknęło.Ale to i tak było nic w porównaniu z tym,co
      miałam po urodzeniu pierwszego dziecka.Mianowicie nie umiałam przeć,powietrze
      kierowałam do głowy zamiast na dół.Urodziłam w końcu,idę po jakimś czasie do
      lusterka i wyobrażcie sobie co widzę...BIAŁKA OCZU CZERWONE JAK KREW!!!Bo i
      była to krew,wszakże naczynka mi popękały z wysiłku.Myślicie pewnie,że po paru
      dniach mi to zeszło?Otóż mylicie sie-stopniowo zchodziło przez 3 miesiące i to
      baaaardzo powoli...Na dodatek wtedy byłam na studiach,tydzień po porodzie
      musiałam iść na zajęcia,ludzie mdleli z przerażenia na mój widok.To była
      naprawdę ciężka próba dla mojej psychiki.I czym przy tym są pryszcze?
    • tarkosia1 Re: Brzydka cera 29.05.04, 22:28
      Dorciu, ja na ktoryms z forum uslyszalam by na klopoty z cera uzyc Sudocrem -
      tak, ten sam, ktory bedziemy wkrotce uzywac do pup naszych malenstw :) Jakas
      mama nazwala go nawet "Cudokrem".... i ja sie moge pod tym podpisac. Regularnie
      stosuje go na noc od 3 miesiaca ciazy i naprawde juz nie pamietam kiedy mialam
      tak dobra cere jak teraz. Teraz wychodze z domu wogole bez makijazu - cos, co
      kiedys bylo dla mnie nie do pomyslenia z powodu kompleksow na tle cery. Moj maz
      nie moze sie nadziwic. Bardzo polecam. I jaki tani :)
      PS na dzien stosuje IWOSTIN, to polska seria kremow do cery tradzikowej (nie
      mam cery tradzikowej, ale na poczatku ciazy wciaz cos mi wyskakiwalo), tez
      jestem bardzo zadowolona. Vichy Normaderm jest kilka razy drozszy, a efektow
      nie przyniosl. Dopiero kombinacja Sudocrem+Iwostin zdzialala cuda.
      • nana113 Re: Brzydka cera 29.05.04, 23:42
        mozan te kremiki kupic w drogeriach?
        • tarkosia1 Re: Brzydka cera 02.06.04, 11:21
          bardziej w aptekach i w sklepach zielarskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka