Dodaj do ulubionych

28 DC - narazie suchutko :D

19.08.04, 12:05
i oby tak zostalo...suchutenko...jest podpaska, ale nawet sluzu ni
ma..zadnego plamienia - nic!!! mam nadzieje ze tak zostanie juz przez 9
miesiecy...3majcie kciuki za mnie...
BTW - jestem wlasnie po zabiegu...mialam wrosniety paznokiec...cos nie
zadzialalo znieczulenie bo czulam i bolal jak mi robili...teraz mam
antybiotyk przepisany - Cipronex - moze zaszkodzic? bo w sumie nie
zapytalam...;( 3majcie kciuki zeby @ nie przyszla i zeby bylo Dzidzi...jakby
co, to tescik robie w poniedzialek
buziaczki dla Was i Gwiazdeczek:*
Obserwuj wątek
    • lusia4 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 19.08.04, 12:25
      witam jestesm w takiej same sytuacji jak Ty dokładnie okres ostatni miałam
      22.07 zatem czekam i ciagle chodze do kibelka ale na razie nic. Ale najbardziej
      czego sie obawiam to tego ze piersi bola jak przed @ wiec nie wiem czy sa
      nadzieje. Nic poza tym nie odczuwam. Dobrze sie czuje. Test tez bede robic w
      poniedziałek. Pozdrawiam. Napisz jak u Ciebie samopoczucie.
      • przyszla_mama3 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 19.08.04, 17:56
        u mnie @ byla 23 i termin mam na 19/20 ... mam taka cicha nadzieje ze nie
        przyjdzie...:D ja tez chcialam zrobic w poniedzialek, bo po ostatnich probach
        tez mi sie spoznila 2/3 dni... samopoczucie calkiem niezle, nic nie boli...ani
        na @ ani na brak @...sama nie wiem co o tym myslec..;/ boje sie ze przyjdzie, a
        to ze jej ni ma to tylko nerwy...tak jak w lipcu...;( narazie latam jak goopek
        do kibelka i jak narazie jest dobrze...trzymajcie kciuczki za mnie i Moja
        Fasolke:*
        buziaczki dla Was i Waszych Fasolek:*
        • przyszla_mama3 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 19.08.04, 18:52
          jesce jedno pytanko...cio z temperaturka? jak ona wyglada przed samym okrsem?
          bo ja nie pamietam teraz...;( jak narazie u mnie w granicach 37,4 - 37,1 nie
          pamietam ale jakos kojarze ze powinna byc nizsza przed okresem i w dniu w
          ktorym ma przyjsc @...u mnie 28 dzien i @ ni ma...:D
          • przyszla_mama3 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 20.08.04, 09:02
            29dc...jest mi odrobinke niedobrze, @ nie ma, tempka rano IDEALANA ;(
            popoludniu bedzie wyzsza...nic nie boli...tylko brzuch od razu jak wstalam,
            teraz juz nie boli.
            cio z ta temperaturka? czy jesli jest rano normalna a potem wyzsza to jest ok,
            czy nie bardzo? ja juz sie gubie w tym wszystkim...;( 2 cykl sie staram o
            Dzidzi wiec jeszcze nie trace nadziei, w koncu to nie tak dlugo, prawda? ;D
            buziaczki dla Was i Gwiazdeczek :*
    • lusia4 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 20.08.04, 10:09
      Hej - dokładnie ten sam dzien ta sama sytuacja. Dzis 29/30 dzien cyklu i nic na
      razie. Ja wczoraj wieczrem słukłam temometr wiec nie wiem jaka mam temp. Ale
      wydaje mi sie ze chyba nic z tego jakos wysyfiło mnie jak na @. Wczoraj u mnie
      rano temp. 36,9 ale to słyszałam ze regułą nie jest. MOja siostra jak była w
      ciazy miała 36,4. zatem w to chyba nie wierze. Wiec do poniedziałku. U mnie
      tylko piersi jak balony ale brodawki ok. Ale coz przed okresem tez tak zawsze
      miałam.
    • lusia4 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 20.08.04, 10:11
      a co do wieczornych temp. to u mnie ostatnio podwyzszona nawet do 37,7 ale to
      jest przez zmeczenie i upały bo testowałam to na normalnej zdrowej osobie. Rano
      36,6 a wieczorem 37,1. zatem to chyba normalna sprawa.
      • przyszla_mama3 Re: 28 DC - narazie suchutko :D 20.08.04, 10:19
        heh...czyli na tempke ni ma co liczyc...;/ u mnie piersi takie jak byly, ale
        przed okresem nie mama zadnych zmian, kurcze, nigdy nie zwracalam na to uwagi...
        trzeba czekac do poniedzialku i miec nadzieje ze to Bobo opoznia okres, a nie
        pogoda, czy stosunek z Moim Menszczyznom [bledy zamierzone :D]...:S
        wlasnie...czy jest mozliwosc zeby sexik z facetem opoznial @? no bo wczoraj
        miala przyjsc, byl sexik i sie boje ze to przez to nie przychodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka