ewkaczo 30.08.04, 11:25 WITAM! mam do was pytanie:wczoraj podczas orgazmu mialam straszne skurcze w podbrzuszu.slyszalam ze nieraz moze cos takiego wystapic i ze sa to skurcze macicy?czy to prawda??prosze o pomoc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliia Re: SKURCZE MACICY???? 01.09.04, 12:56 tez tak slyszalam i nawet o tym gdzies tu czytalam a w jednej gazecie chyab mamo to ja pisalo ze takie skurcze moga pozniej przyczynic sie do poronienia ale ile w tym prawde to nie wiem a wakdym badz razie mnie lekarz na skurcze przepisal magnez zebym go pila bo miwil ze jak zaczna sie czeste te skurcze to dziecko poronie wiec przestrzegam tego co mi pwiedzial pozdrawiam papa a powiem ci ze najlepiej jak za[ytasz o to lekarza on napewno wyjasni ci to najlepiej w ktorym jestes tyg ? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: SKURCZE MACICY???? 02.09.04, 19:21 witaj! dzieki za odpowiedz ale chyba zle mnie zrozumialas:-)ja nie jestem jeszcze w ciąży a takie skurcze pojawily mi sie chyba ze 2 razy z duzym odstepem czasu.i po prostu chcialam sie zorientowac czy ktos cos na ten temat wie. pozdrawiam! Odpowiedz Link
iwka901 Re: SKURCZE MACICY???? 05.09.04, 16:58 Skurcze macicy są odczuwane jako ból- np jak podczas miesiączki. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: SKURCZE MACICY???? 06.09.04, 15:20 iwka901 napisała: > Skurcze macicy są odczuwane jako ból- np jak podczas miesiączki. TO WIEM ale co moze byc przyczyna takich skurczy-OTO JES PYTANIE?:-) Odpowiedz Link
mola16 Re: SKURCZE MACICY???? 07.09.04, 09:25 Ja mialam podobnie. Nie bylam w ciazy i mialam okropne bole w dole brzucha. Trwalo to okolo godziny az tabletka przeciwbolowa zaczela dzialac. Powtorzylo sie to po 4-5 dniach. Normalnie nie do wytrzymania taki bol. Juz myslalam, ze moze z tego bedzie fasolka ale niestety @ przyszla. Ale moja ginka nie bardzo potrafila mi powiedziec co to bylo bo w srodeczku wszystko w porzadeczku. Na razie sie to nie powtorzylo. Odpowiedz Link