Dodaj do ulubionych

Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście?

02.09.04, 09:57
Cześć dziewczyny!!! Mam do Was pytanie, kiedy robiłyście test albo b-hcg, czy
kilka dni przed miesiączką czy może po miesiączce? Pytam bo bardzo często
zdaża się tak, że nawet dzień przed, nic nie wychodzi, a dzień po są dwie
kreski. Jak było u Was, czy możecie Mi napisać? Będe bardzo wdzięczna,
dziękuje i pozdrawiam:)))
Obserwuj wątek
    • lula11 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 02.09.04, 10:16
      Witaj,
      ja robiłam po terminie miesiączki, wcześniej bałam się ,że nie wyjdzie.
      • aprze Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 02.09.04, 10:25
        Witaj
        ja zrobiłam jeden dzień po terminie miesiączki
        Agnieszka
      • merunka Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 02.09.04, 10:26
        Ja zrobilam dwa dni po terminie. Lepiej poczekac do terminu, jesli @ nie
        przyjdzie juz jest iskierka nadziei. Ja wprawdzie chcialam poczekac tydzien,
        ale nie wytrzymalam, bo mielismy z mezem 4 rocznice slubu i pomyslalam, ze
        bylby to swietny prezent. I byl:-) pozdrawiam, trzymam kciuki merunka
    • pszczolka2 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 02.09.04, 14:10
      Dziękuje za odpowiedzi. Napewno tak zrobie, poczekam na @ a potem będe działać.
      Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Was wszystkie:)))
    • agunia16 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 03.09.04, 15:39
      Czesc ja robilam test w dniu spodziewanej miesiaczki ale wieczorem i wyszedl
      negatywny a 3 dni pozniej rano 2 kreseczki.Z testami jest roznie czasem sie
      myla ostatnio przeczytalam ze kobieta jest chyba w 7 tyg ciazy potwierdzonej na
      usg a test nadal wychodzi neg.Pozdrawiam

Malutka 15 tc
    • kuleczek Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 03.09.04, 22:04
      1-szy test zrobiłam po 6 dniach od owulacji i był negatywny. Potem już było mi
      łatwiej uzbroić się w cierpliwość i z następnym poczekałam 1 dzień po
      spodziewanej @. Juz w dniu @ miałam jakieś dziwne przeczucie, że się udało. No
      i się udało:) Zobaczyłam 2 kreski i tego samego dnia zrobiłam b-HCG.
    • morepig Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 04.09.04, 21:32
      pierwszy test po 6 dniach od sexiku, drugi po kolejnych 5... oba pozytywne,
      teraz jestem w 16tc
      pozdrawiam
      • patrysia55 Re:DO MOREPIG !!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 11:13
        Naprawdę po 6 dniach od przytulania wyszedł Ci test????kurde, to aż
        nieprawdopodobne...a jaki robiłaś????
        pozdrawiam, Pat.
    • iwka901 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 05.09.04, 16:53
      ja zrobiłam test dwa dni przed terminem miesiączki i wyszedł pozytywny z tym,
      że druga kreska była bladziutka. Następny zrobiłam w dniu spodziewanej m. i
      były już 2 mocne krechy.
    • lideczka_27 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 06.09.04, 19:39
      Zrobiłam kilka dni po spodziewanej miesiączce, która nie nadeszła ;)
    • pszczolka2 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 07.09.04, 12:38
      Jeszcze raz chcę wam podziękować za wszystkie odpowiedzi. Testować będe w
      poniedziałek jak @ nie przyjdzie, ale jakoś mam takie przeczucie, że niestety
      przyjdzie. Dzisiaj jest 27dc do 30dc powinnam dostać tą wstrętną @@@. Chociaż
      ostatnio miałam sen o tańczącym bocianie na stole a za jakieś dwa tygodnie
      śniło Mi się, że urodziłam bliźniaki, kto wie co te sny mogą oznaczać? Przy
      okazji nigdy w życiu nie weszłam w (odchody na trawnikach) a ostatnio nawet dwa
      razy, ponoć na szczęście-zobaczymy. Pozdrawiam:)))
      • j.zab pszczólko! 08.09.04, 19:15
        Witam ja tez czekam na II kreseczki lub na @ obecnie u mnie 27 dc i tez mam
        zamiar testowac w poniedzialek.. tylko jakos nie robie sobie zbytnich
        nadzieji.. a co do snu to mi rowniez snilo sie tydzien temu, ze urodzilam
        blizniaczki - dwie dziewczynki :-)) ciekawe co to moze oznaczac? hmm chyba
        poszukam gdzies w senniku ;-) pozdrawiam Justyna
        • pszczolka2 Re:do j.zab 08.09.04, 19:24
          Witam Cię!!! Dzisiaj jest mój 28dc, to bardzo podobnie do Ciebie! Co do naszego
          snu to bliźnięta oznaczają "niespodziewane nadzieje spełnione" i co Ty o tym
          powiesz? Ja nienastawiam się, wole być mile zaskoczona niż poraz kolejny
          zawiedziona. Co ma być to będzie, zobaczymy, musimy być bardzo cierpliwe.
          Pozdrawiam Cię:)))
          • j.zab Re:do j.zab 08.09.04, 19:35
            Interpretacja snu brzmi niezle :-) tez sie nie nastawiam zbytnio bo nie mam
            zadnych konkretnych objawow ani na @ ani ciazowych.. a u Ciebie jak z tymi
            objawami? masz moze jakies przeczucie, ze to moze byc ciaza?
            • pszczolka2 Re:do j.zab 08.09.04, 20:15
              Czy Ja wiem, czy to są jakieś objawy, czy może już sobie same wmawiamy żeby
              były? Zauważyłam w tym cyklu, że od owulacji mam nabrzmiałe piersi do dzisiaj,
              a do 25dc były bolące. Znowu dzisiaj z samego rana miałam ból podbrzusza, tak
              na @, ale jak narazie nic nie ma. Sama już nie wiem co mam myśleć, wolałabym
              już dostać jak ma przyjść, niż czekać do 30 dnia, bo cykle mam 28-30 dniowe. A
              u Ciebie cisza? Pozdrawiam Cię:)))
              • j.zab pszczólko 08.09.04, 21:42
                Mnie zaczely troche pobolewac jajniki ale nic poza tym szczegolnego sie nie
                dzieje w moim organizmie.. tez mnie piersi pobolewaly ale przestaly pare dni
                temu. Zdziwila mnie rowniez temperaturka w II fazie po owu byla dziwnie
                skaczaca raz 36,3 za pare dni 37,3 dzisiaj zatrzymala sie na poziomie 36,7
                zmierze jeszcze jutro rano jak bedzie wyzsza niz 36,9 to bede miala jeszcze
                jakas nadzieje a jak nie to wrzucam na luz i czekam na @. Acha zapomnialam
                dodac, ze w tym cyklu pospieszylam sie z testem zrobilam w 23dc! i oczywiscie
                nic !
                Pozdrawiam goraco Justyna!!
                • pszczolka2 Re:do j.zab 08.09.04, 21:59
                  Jeżeli chodzi o moją tempke, to od owulacji 37,2 do 37,4, od dwóch dni jest
                  37,2 do 37,0. Tak jak Ty, zobacze jeszcze jutro rano. Dopiero co skończyłam
                  latać po innych forach, szukałam temperatur, ale musze przyznać, że bywa
                  różnie; jedne miały wysoką do @ i przyszła, inne nie miały wysokiej i nie
                  przyszła, Ja myślę, że te wszystkie objawy są bardzo indywidualne. A co do
                  testów to też bywa różnie; jedna robi 9,10 dzień po zapłodnieniu i już wychodzi
                  a druga dwa dni po spodziewanej @ i nic. A więc widzisz, różnie z tym jest,
                  dlatego Ja, tak do końca nie sugeruje się tym. Poprostu co ma być to będzie,
                  już to kiedyś gdzieś pisałam; "wszystko jest odgórnie zapisane" a więc nie
                  pozostaje nam nic innego jak wytrwale czekać!!!:)))
          • lideczka_27 Re:do j.zab 08.09.04, 22:00
            Dziewczyny, a czy używałyście tych testów, które są reklamowane na emamie? Ja
            nigdy, moje koleżanki też nie i ciekawa jest opinii kobitek, które używały i
            którym zadziałało :)
    • pszczolka2 Re: Testy ciążowe!!! Kiedy robiłyście? 09.09.04, 17:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka