Dodaj do ulubionych

nie mam żadnych objawów

30.12.04, 00:17
4 dni po terminie spodziewanej @ zrobilam 3 testy, wszytskie wyszly z grubymi
krechami.ale nie mam zadnych innych objawów a na wizytę u gin. odobno za
wcześnie...
czekać jeszcze czy zgosić sie do lekarza?
Obserwuj wątek
    • ysssa Re: nie mam żadnych objawów 30.12.04, 07:27
      Obecnie jestem w 27 t.c. i do dziś nie mam żadnych objawów (oprócz
      powiększającego się brzucha). Jeśli 3 testy wyszły pozytywnie to na 100% jesteś
      w ciąży. Poczekaj kilka dni i leć do lekarza. :))

• dorcia-dd Re: nie mam żadnych objawów 30.12.04, 07:41
        dziewczynki kochane ja wam z miłą chęcia oddam kilka objawów;-]z pierwszym
        dzidziusem nie miałam tez objawów...coś wam napisze na dobry humorek,a
        mianowicie zaszłam w ciąże z synkiem prawie 6 lat temu i jeszce wtedy byłam
        młodą siksa no i nie miałam pojęcia o wielu sprawach...chodziłam regularnie do
        pani doktor i zawsze wszystko było dobrze ,aż pewnego razu nie wytrzymałam już
        i spytałam -Pani doktor mi się zdaje,że coś jest nie tak jest koniec 7 miesiąca
        a ja tylko 2 razy wymiotowałam;-]ta się roześmiała i powiedziała tak-Kochana ty
        się ciesz ,że nie wymiotujesz co dziennie...nie jedna ci zazdrości tego;-]
        haha....No a teraz jestem 2-raz w ciąży...i chyba za to swoje upominanie się w
        pierwszej ciąży teraz z nawiązką dostałam...od początku...od pierwszych dni
        bolą nie piersi...biore luteine...mdłości mam prawie każdego dnia...wieczoerm
        marze żeby przespać całą noc bez budzenia się na siusiu...pić mi się chce no
        ale sama nie wiem co ja jeszcze moge pic...no i.t.d...;-]pozdrowionka
        • luna333 Re: nie mam żadnych objawów 30.12.04, 08:17
          się masz - ja jutro kończę 10tc i zero objawów nadal :) hehe no może piersi
          trochę bolą i się powiększyły no i nadal o godz 20 zasypiam :) nic się nie
          martw tylko ciesz :) moja ginka sie ze mnie śmiala że widać mi tą ciążę wmawia
          i powiedziała że ona też nie miała żadnych objawów oprócz senności po
          południu :)
          • em1973 Re: nie mam żadnych objawów 30.12.04, 09:25
            Ja mialam dokladnie to samo. Tzn do dzis, a zaraz koncze 16tc nie mialam
            zadnych typowych obiawow. Musialam tylko zmienic staniki na numer wiekszy i to
            juz po pierwszym miesiacu ;-) Tez nie moglam do konca uwiezyc czy aby napewno
            jestem w ciazy (tak dlugo na to czekalam..) i zameczalam moja przyjaciolke
            (ktora tez jest w ciazy, tylko pare miesiecy do przodu) brakiem mdlosci i tym
            podobnym. Ciesz sie z ciazy i z faktu ze tak dobrze sie czujesz. Nie ma co isc
            za wczesnie do lekarza, ja polecialam w 6tc i oczywisice potwierdzil ciaze, ale
            dokladne pomiary i zalozenie karty nastapilo po 8tc. Uwazaj na siebie i
            malenstwo, lykaj folik.
            em
    • may2004 Re: nie mam żadnych objawów 30.12.04, 13:45
      oczywiscie polecialam do gina dzisiaj i...
      mam usg mojego 5 tyg. (tadam!!!!) dzidziusia.
      Objawów nadal- brak, ale serce mi sie rauje na widok 5.4 mm maleństwa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka