Dodaj do ulubionych

BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!!

13.02.05, 10:31
HEJ DZIEWCZYNY-MAM PYTANIĘ-KOCHALIŚMY SIĘ Z MĘŻEM DZIEŃ PRZED OWULACJĄ.W DNIU
OWULACJI POZCUŁAM KŁUCIE W JAJNIKU.OD TAMTEJ PORY MAM TEMP.W POCHWIE 37,3-
37,4.CAŁY CZAS POBOLEWA MNIE DÓŁ BRZUCHA NIBY TAK JAK NA OKRES,ALE WŁAŚCIWIE
TO TAK JAKBY MACICA MNIE TROCHĘ BOLAŁA.DZISIAJ POWINNAM DOSTAĆ OKRES,BYĆ MOŻE
DOSTANĘ TYLKO JEŻELI NIE IJESTEM W CIĄŻY TO MARTWIA MNIE TROCHĘ TE BÓLE
PODBRZUSZA-SŁYSZAŁAM,ŻE TO MACICA MOŻE SIĘ ROZCIĄGAĆ I DLATEGO TE
BÓLE.ODPISZCIE CZY TAK MIAŁYŚCIE I JEŚLI TAK TO JAK WYGLĄDAŁ TEN BÓL.ACHA
PRZEZ 3 DNI MIAŁAM WYSADZONY BRZUCH-TAKI NAPĘCZNIAŁY,ALE TERAZ JUZ JEST
OK.CZEKAM NA JAKIEŚ WIEŚCI.
Obserwuj wątek
    • majka.majka Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 13.02.05, 12:12
      Ja takie bóle miałam kilka dni po owu, i były takie jak na @, kilka dni później
      doszła zgaga i już wiedziałam, bo zgagi nigdy w życiu nie miałam. Jak poszłam
      do lekarza, to powiedział, że dopóki nie ma plamień lub krwawień to nie ma się
      co martwić, bo macica się rozciąga i jak będzie mnie bardzo bolało to mogę
      wziąść no-spe. Kazał też oszczędzać się i dał zwolnienie. Bóle przeszły w 8 tc.
      Pozdrawiam (12 tydz. trwa)
      • egoscicka Re: mam to samo 14.02.05, 22:49
        prawie identyczny post dalam na forum nieplodnosc. U mnie sprawa wyglada tak
        .Staramy sie od pol roku wczesniej bralam antykoncepcje, caly czas leczylam sie
        u speca od nieplodnosci, bo jest tez normalnym ginekologiem, i po 3 cyklu w caly
        swiat powiedzial dosc. Okazalo sie ze mam wrogi sluz , brak owulacji.Sperma jest
        rewelayjna ale tej blokady nie da sie pokonac. Milam iui, jak sie okazalo
        nieudane. Teraz to moj 20dc i do owulacji (13dc), caly czas mnie boli sluz,
        oprocz tego jestem niesamowicei wilgotna , a sluz po wyschnieciu jest bialy ( ja
        nigdy nie mialam sluzu, no tylko przy szyjce). Boli mnie to sa takie skurcze
        jajnikow, bardo sie przestraszylam ale mam nadzieje ze to dobry znak
    • agutek76 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 13.02.05, 20:10
      mnie tez bolal brzuch ciagle powtarzalam mezowi ze sie nie udalo i ze zaraz
      dostane okres brzuch mnie bolal jeszcze tak 10 dni po terminie miesiaczki i to
      bardzo - ale lekarz powiedzial ze macica sie rozciaga- zadnych plamien nie
      mialam no i przeszlo teraz tez czasem boli ale nie tak bardzo i duzo rzadziej
      • sylwiawm Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 13.02.05, 21:24
        Miałam jak ty i jestem w ciazy. Zrób test i daj znac :)
    • mama_m5 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 14.02.05, 08:04
      DZIEWCZYNY DZISIAJ W NOCY BOLAŁY MNIE DODATKOWO JAJNIKI-CZY TO NORMALNE?BRZÓCH
      TROCHĘ MNIEJ BOLI,ALE JEDNAK NADAL.TEMP.CAŁY CZAS 37,4. : - ))
    • agaw00 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 14.02.05, 18:22
      proponuję jak najszybciej iść na usg może to nic poważnego ale lepiej dmuchać
      na zimne. Jeśli kłuje cię z jednej strony dość ostro to jest podejrzenie o
      ciąże ektopową. Ale ja nie jestem lekarzem, skonsultuj to z nim - jednak ja bym
      tego nie bagatelizowała.
      Jeśli ból jest stały i jednakowy i lekki to może rośnie ci macica i to jest
      radosna wiadomość:)
      • mama_m5 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 14.02.05, 21:07
        NIE KŁUJE MNIE Z JEDNEJ STRONY- BOLI PODBRZUSZE.DZISIAJ W NOCY BOLAŁY MNIE
        JAJNIKI - OBYDWA,ALE TERAZ JEST JUŻ OK.POBOLEWA TYLKO BRZÓCH.
        • karola222 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 24.02.05, 08:48
          Ja równiez czuje ból w dole brzucha(oczywiscie zrobilam teścik i wyszedł
          pozytywnie),a nawet czasami kłucie lub pieczenie,jeszcze nie byłam u lekarza,bo
          za wcześniej,gdyż jest to dopiero 15 dzien po spodziewanej miesiaczce,a
          słyszałam,ze lekarz powie cos dopiero w 6 tygodniu.Te bóle sa czasami uciazliwe
          i nie wiem czy to normalne?Jeśli mozecie proszę o odpowiedz.Z góry bardzo
          dziekuję!!!
    • michalina761 Re: BÓL BRZUCHA!!!!POMOCY!!!! 10.04.05, 14:07
      Witaj. Skończyłam 8tc. Miałam dosyć silne bóle podbrzusza jeszcze przed
      terminem spodziewanej miesiączki. Miesiączka nie nadeszła, a bóle utrzymywały
      się do końca 5tc. Mój lekarz twierdził że tak może być i zalecił no-spe do
      120mg na dobę, w trzech podzielonych dawkach. Nie pomagała. Teraz już nie boli
      i mam się dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka