Gość: wisienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:26 pytanko do instruktrow- czy podoba sie wam wasz praca,lubicie to czy traktujecie generalnie jako zajecie typowo zarobkowe-bez sentymentu..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: do instruktorów.. 16.08.07, 23:50 Gość portalu: wisienka napisał(a): > pytanko do instruktrow- czy podoba sie wam wasz praca,lubicie to czy > traktujecie generalnie jako zajecie typowo zarobkowe-bez > sentymentu..? a jak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: do instruktorów.. 17.08.07, 08:01 pontus_euxinus napisał: > a jak sadzisz? O, Pontus!!!! Wyświetliłeś się na zielono, a ja się ucieszyłam, że może jesteś jakąś szychą na gazecie (np.... mmmmmmmmmoderatorem?), a potem sobie przypomniałam, że Cię w ustawieniach zaznaczyłam:.(. Bu. A lubisz wyprowadzać na ludzi naprawdę ciężkie przypadki? Sprawia Ci satysfakcję uczenie ludków bez predyspozycji? Uczysz łuku na sposób? Uważasz, że z każdego można zrobić kierowcę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liquidcherry Re: do instruktorów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:04 no trudno orzec :) niektorzy robia to bo chca dorobic, inni bo to lubia, interesuje mnie ktora grupa to wiekszosc :) Odpowiedz Link Zgłoś