Dodaj do ulubionych

Gdzie na USG?

04.04.05, 21:13
Witam chciałabym zrobić sobie prywatnie USG w Warszawie.prosze o radę
do kogo sie udać.
Obserwuj wątek
    • betty69 Re: Gdzie na USG? 04.04.05, 21:17
      Garwolinski, Roszkowski, Osóbka-Morawski - podobno najlepsi i maja dobrej jakosci sprzet usg

pozdr.
      b.
      • margala Osóbka-Morawski :( 02.08.05, 11:38
        betty69 napisała:

> Garwolinski, Roszkowski, Osóbka-Morawski - podobno najlepsi i maja dobrej
        jakos
        > ci sprzet usg
        >
        > pozdr.
        > b.

Ja Osóbką-Morawskim jestem rozczarowany. Jest na pewno kompetentny i zna się na
        rzeczy, ale miałem wrażenie, że potraktował nas zimno i bez zaangażowania.
        Film, który dostaliśmy trwa zaledwie 4 minuty i 20 sekund. Cała wizyta trwała
        niewiele dłużej a kosztowała 170 zł.
    • japik9 Gdzie na USG? 05.04.05, 22:18
      Właśnie dziś robiłam usg z pomiarem fałdu karkowego u przemiłego ,kompetentnego
      lekarza z Żelaznej- polecanego zresztą wielokrotnie nie tylko na tym forum:)
      Jestem zachwycona!!! Za jedyne 100zł zostałam potraktowana ze zrozumieniem ,
      poświęcono mi tyle czasu ile chciałam a na dokładkę dostałam cd z nagranym
      całym badaniem i oczywiście jak tylko wróciliśmy z mężem do domu zrobiliśmy
      powtórkę wzruszeń:) Polecam i jeśli nadal jesteś zainteresowana pisz do mnie na
      adres gazety!
      • marianka.m Re: Gdzie na USG? 06.04.05, 21:02
        To dr Makowski. Również polecam, nie będziesz zawiedziona. Podaję link do
        podobnego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=17980837&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka