wojciechowska1 04.04.05, 21:13 Witam chciałabym zrobić sobie prywatnie USG w Warszawie.prosze o radę do kogo sie udać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty69 Re: Gdzie na USG? 04.04.05, 21:17 Garwolinski, Roszkowski, Osóbka-Morawski - podobno najlepsi i maja dobrej jakosci sprzet usg pozdr. b. Odpowiedz Link
margala Osóbka-Morawski :( 02.08.05, 11:38 betty69 napisała: > Garwolinski, Roszkowski, Osóbka-Morawski - podobno najlepsi i maja dobrej jakos > ci sprzet usg > > pozdr. > b. Ja Osóbką-Morawskim jestem rozczarowany. Jest na pewno kompetentny i zna się na rzeczy, ale miałem wrażenie, że potraktował nas zimno i bez zaangażowania. Film, który dostaliśmy trwa zaledwie 4 minuty i 20 sekund. Cała wizyta trwała niewiele dłużej a kosztowała 170 zł. Odpowiedz Link
japik9 Gdzie na USG? 05.04.05, 22:18 Właśnie dziś robiłam usg z pomiarem fałdu karkowego u przemiłego ,kompetentnego lekarza z Żelaznej- polecanego zresztą wielokrotnie nie tylko na tym forum:) Jestem zachwycona!!! Za jedyne 100zł zostałam potraktowana ze zrozumieniem , poświęcono mi tyle czasu ile chciałam a na dokładkę dostałam cd z nagranym całym badaniem i oczywiście jak tylko wróciliśmy z mężem do domu zrobiliśmy powtórkę wzruszeń:) Polecam i jeśli nadal jesteś zainteresowana pisz do mnie na adres gazety! Odpowiedz Link
marianka.m Re: Gdzie na USG? 06.04.05, 21:02 To dr Makowski. Również polecam, nie będziesz zawiedziona. Podaję link do podobnego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=17980837&v=2&s=0 Odpowiedz Link