Dodaj do ulubionych

DO EWCI 730

12.04.05, 11:42
Droga ewo. Nadal nie moge cie zrozumiec czemu juz sobie zrobilas test???
Najczulsze testy wykrywaja 6 dniowa ciaze, ale i one nigdy w 100% ciazy nie
wykryja w tak wczesnym terminie. Napisz mi jeszcze raz kiedy mialas OM i
kiedy z mezem sie przytulaliscie lub kiedy mialas owulacje (niektore kobiety
to czuja). Wszystkie na dziewczyny na forum ci tlumaczyly zebys jeszcze testu
nie robila bo na pewno nie wyjdzie. Ja robilam dwa dni przed spodziewana @ i
kreska byla bardzo slabiutka, taka slaba ze moj maz jej nie zauwazyl. Dlatego
na twoim miejscu bym nie przejmowala sie ta jedna kreska. Jeszcze raz cie
prosze o to abys mi wszystko dokladnie napisala a ja ci sie postaram pomoc.

marcia
Obserwuj wątek
    • ewcia730 Re: DO EWCI 730 12.04.05, 12:51
      Witaj Marciu :-) Wiem,ale pierwszy,tzn drugi cykl staramy się o dzidziusia a
      pierwszy raz w życiu robiłam test.Trzymałam go już od soboty.Nie powiem Ci
      dokładnie kiedy miałam owu bo nigdy tego nie czułam anie nie prowadziłam
      kalendarzyka.Teraz to się zmieniło.zaczęłam uważnie wpatrywac się w swój
      organizm.Ostatnie krwawienie miałam od 27 marca do 30 kwietnia( dziwnie krótko
      i skąpo).Mój mąż przyjechał 19 marca i był do 3 kwietnia przez ten czas bardzo
      często sie kochaliśmy oczywiście nigdy nie marnowaliśmy wytrysku.Ok 1-12
      kwietnia zaczęło mi się całymi dniami robić nie dobrze tak jest do dziś.Często
      bolała mnie głowa i automatycznie odtrąciło mnie od papierosów oraz nie mam
      apetytu.Tempkę mam podwyższoną i utrzymuje mi się na 36.8 kresce.Mój śluz jest
      średnio obfity i nleczny ale nieco gęsty.Mocz mam nieco bardziej żółty niż
      zazwyczaj.Ale piersi mnie nie bolą i nie widzę u nich zmian.Od wczoraj bolą
      mnie plecy - tak nisko jak przed @.Cykle mam 27-8 dniowe.Co możesz mi poradzić??
      • marcia81 Re: DO EWCI 730 12.04.05, 13:05
        Drogo gosiu skoro OM mialas 27marca a cykle masz 27-28 dniowe, to wynika ze
        twoja owulacja byla 8 marca, czyli przytulanko powinno byc miedzy 6 a 10
        kwietnia. Z tego co napisalas z mezem przytulaliscie sie od 19 marca do 3
        kwietnia. Gosiu to jeszcze bylo o wiele za wczesnie.
        Wiele objawow gosiu mozna sobie w mowic, niestety wiem cos na ten temat bo o
        malucha staralam sie 1,5. Teraz naprawde czulam ze jestem w ciazy i to po moich
        piersiach i sutkach. Tak wiec glowa do gory. Na pewno sie uda, jak nie teraz to
        kiedy indziej, trzeba byc cierpliwym.
        marcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka