iwi-monia 03.06.05, 19:30 dziewczyny - czy jest sens robienia usg w 3-4 tyg ciazy!!!????prosze o super szybkie odpowiedzi!!dzieki -iwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aril1 Re: mam pytanko!! 03.06.05, 19:47 Na usg powinno już być widać pęcherzyk ale raczej nie będzie widać jeszcze serduszka. Tylko nie jestem pewna czy w 3tyg? Zaczekaj może jeszcze z tydzień. Ja na 1 wizytę poszłam ok 8 tyg. Odpowiedz Link
iwi-monia Re: mam pytanko!! 03.06.05, 19:51 ale ja musze wiedziec czy czasem nie jest to ciaza mnoga!!!( sama jestem z blizniat!!!) Jak myslisz czy bedzie widac ile jest pecherzykow ( czy zarodkow) ??? Wiem ze serduszko widac ok 8 tyg. ale czy teraz przelom 3-4 tyg bedzie juz "soc" widac??? Odpowiedz Link
majka.majka Re: mam pytanko!! 03.06.05, 20:45 Może być widać, ale nie musi, bo mogą się pęcherzyki schować za siebie, lub będzie ciąża jednojajowa. Bliźniaki nawet w 12 tyg. dopiero wykrywają. Pozdrawiam (27 tydz. trwa) Odpowiedz Link
asiag5 Re: mam pytanko!! 03.06.05, 21:43 Ja byłam w 4 tyg i już było widać pęcherzyk - w czasie usg dopochwowego więc jeśli jesteś w 4 tyg to powinno już być coś widoczne, pozdrawiam ( Ja już jestem w 12 tyg ciązy ale też o wszystko sie martwię) Odpowiedz Link
nestorka1 Re: mam pytanko!! 03.06.05, 22:11 W 3tc widać pęcherzyk ciążowy, ale nie widać zarodka nie można więc stwierdzić czy jest 1 czy 2. Można coś zobaczyć dopiero po 5 tc- bijące np dwa serduszka. Odpowiedz Link
slepa Re: mam pytanko!! 08.06.05, 14:47 ja jestem w połowie 5 mniej wiecej i robiłam usg w 4w1-2 d...widac tylko pecherzyk i czarna plamke, caly czas sie martwie czy donosze do nastepnego badania - dopiero za 4 tygodnie), ale chyba nie byloby widac jakby byla mnoga:), sam abym chciała mnogą....ale ginka kazała poczekać:) Odpowiedz Link