odzia_n 30.08.05, 13:38 Czy zdarzały Wam się krwawienia w 6-7 tygodniu ciąży, ja już drugi raz z tego powodu wylądowałam w szpitalu. Niby wszytsko jest ok, mam super wyniki- ale mimo wszytko trochę się boję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia801 Re: krwawienia 30.08.05, 14:47 Ja krwawiłam raz w 8tyg ciąży od OM.Poleżałam parę dni w szpitalu,teraz jestem na L4,biorę luteinę i kaprogest w zastrzykach-nie powtórzyło się.Głowa do góry,wszystko będzie dobrze.Jak wychodziłam ze szpitala to zapytałam lekarza czy zdażało się tak,że kobiety na początku krwawiły a potem rodziły zdrowe dzieci.Powiedział,że oczywiście ,inaczej to co robią nie miałoby sensu-że niektóre tak krwawiły,iż wydawało się to niemożliwe,a dotrwały do końca ciąży:) Odpowiedz Link
odzia_n Re: krwawienia 30.08.05, 15:22 Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, też jestem na L4 ,ale z uwagi na moją sytuację powinnam i chcę wrócić do pracy- boję sie strasznie , czy nie za wiele zaryzykuję. Odpowiedz Link
hania.wiecewicz Re: krwawienia 30.08.05, 20:04 Ja rowniez jak bylam w ciazy mialam plamienie. Skonczylo sie na lezeniu plackiem 3 tyg, kaprogest w zastrzykach potem duphaston - urodzilam zdrowego synka. Pozdr Hania Odpowiedz Link
sabi35 Re: krwawienia 31.08.05, 15:43 Tak, ja plamiłam i trochę krwawiłam, dokładnie w 6 i 7tc. Nie brałam żadnych leków poza magnezem i nie leżałam plackiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link