patsal 20.12.07, 14:13 mam pytanie do was czy miałyście problemy z biegunką,czy to niebezpieczne dla dziecka? co jeść?bo przecież trzeba się zdrowo odżywiać.Ja męczę się od tygodnia, ale z przerwami i biorę węgiel. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
april211 Re: biegunka w 21 tc 26.01.08, 14:55 ja sama jestem w 14 i tez dostalam biegunke i zastanawialam sie czy to normalne ? moze to grozic odwodnieniem? Odpowiedz Link
gooochab Re: biegunka w 21 tc 28.01.08, 09:47 ja na tym etapie ciąży miałam biegunki, bo żarłam wszystko w dziwnych kompozycjach, lub ilościach- sprawdźcie to u siebie. Jeśli to nie to, to nie wiem... Odpowiedz Link
weeneeth Re: biegunka w 21 tc 01.03.08, 22:10 Dziewczyny, jeśli biegunka jest intensywna lub trwa kilka dni, to lepiej skontaktować się z lekarzem. Ja w 21 tygodniu przechodziłam grypę jelitową- jeden dzień za to paskudny. O mało nie wylądowałam w szpitalu z powodu odwodnienia, a to już groźne. Poszłam do lekarza, dostałam nifurosazyd i po paru godzinach było po wszystkim. Naprawdę lepiej nie ryzykować pozdrawiam Odpowiedz Link