joasiiik24 16.09.03, 18:36 mamy ten sam termin porodu,odezwij sie jak sie czujesz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaa5 Re: agaa5..........odezwij sie 17.09.03, 10:10 Witaj :) Nie odzywałam się bo rzadko wchodzę na forum. Nie mam niestety stałego łącza. Czuję się tak sobie. Wciąż mam mdłości. Ale liczę, że ustaną za miesiąc. A skąd jesteś, bo ja z Warszawy. Pozrowienia Odpowiedz Link
joasiiik24 Re: agaa5..........odezwij sie 17.09.03, 10:51 ja jestem z RZESZOWA,nie mam mdlosci i czuje sie znakomicie...teraz dopadla mnie grypa wiec siedze w domku pozdrawiam Odpowiedz Link
agaa5 Re: agaa5..........odezwij sie 17.09.03, 11:36 Hej No to trochę Ci zazdroszczę możesz w pełni cieszyć się ciążą. Ja czasami z powodu mdłości nie mogę dwóch kroków zrobić do łazienki :(( Ale przede wszystkim życzę Ci zdrówka. Mam nadzieję, że uda Ci się bez leków, bo wiesz żaden nie jest 100% bezpieczny wiem coś o tym. Pozdrawiam ciepło Aga Odpowiedz Link
joasiiik24 Re: agaa5..........odezwij sie 17.09.03, 12:11 na razie lecze sie domowymi sposobami...mam nadzieje,ze to pomoze ciesze sie,ze moge z kim porozmawiac bo to moja 1 ciaza i ciesze sie z niej ogromnie przsylam caluski ASia Odpowiedz Link