Dodaj do ulubionych

Prosze o rade

08.09.08, 13:00
Witam :) mam takie pytanko moze któras z was juz sie z tym spotkała. Kochałam sie z moim chłopakiem 2 dni po owulacji staramy sie o dzidziusia :) okres przez ostatni rok miałam regularny co 28 dni jak w zegarku.Od tygodnia spoznia mi sie okres dwa dni temu zrobiła test wyszedł pozytywny :) chociaz druga kreska była jasna dodam ze test robiłam z "drugiego"moczu dzis ponownie zrobiłam test ale popołudniu i wyszedł negatywny :( nie wiem co to znaczy dlaczego pierwszy był ok? Nigdy nie chorowałam nie biore tabletek bola mnie piersi sa wieksze sutki,uplawy lekko ciemniejsze ale raczej "sucho" prosze o rade co robic.?
Obserwuj wątek
    • myszka_1405 Re: Prosze o rade 23.09.08, 13:36
      ja bym ci proponowala zebys poszla do lekarza sie upewnic, ale jesli nie mozesz sie doczekac to zrob 3 test ale z samego rana z pierwszego moczu (ale i tak lekarz tylko moze dac ci 100% pewnosci)

i daj znac o wyniku :)
      pozdrawiam
    • pysio1982 Re: Prosze o rade 28.10.08, 19:54
      pysio1982 napisała:

> Witam :) mam takie pytanko moze któras z was juz sie z tym spotkała. Kochałam s
      > ie z moim chłopakiem 2 dni po owulacji staramy sie o dzidziusia :) okres przez
      > ostatni rok miałam regularny co 28 dni jak w zegarku.Od tygodnia spoznia mi sie
      > okres dwa dni temu zrobiła test wyszedł pozytywny :) chociaz druga kreska była
      > jasna dodam ze test robiłam z "drugiego"moczu dzis ponownie zrobiłam test ale
      > popołudniu i wyszedł negatywny :( nie wiem co to znaczy dlaczego pierwszy był o
      > k? Nigdy nie chorowałam nie biore tabletek bola mnie piersi sa wieksze sutki,up
      > lawy lekko ciemniejsze ale raczej "sucho" prosze o rade co robic.?
      Wiatam ponownie,
      Niestety okazało sie ze nie jestem w ciazy :( mimo tak dziwnego wyniku testu ciazy brak :( w tym miesiacu zakuiłam testy owulacyjne co było dziwne 21.10.08 zaczelam lekko plamic to jest mniej wiecej połowa cyklu plamienie zakonczylo sie 24.10.08 kochalismy sie z mezem wieczorkiem w sobote rano 25.10.08 zrobiłam test owulacyjny ale dwoch firm z tego samego moczu test firmy LH wynik pozytywny test firmy BOBO wynik pozytywny kochalam sie z mezem wieczorem.W niedziele kolejny raz zrobiłam testy owu. BOBO test wynik negatywny LH test wynik pozytywny nie wiem dlaczego czy juz sie zaczeło jajeczkowanie czy nie ?? w poniedzialek juz oba testy byly negatywne.Mam do was pytanko czy przez to ze moz we mnie dochodził i przez poł nastemnego dnia " wylatywały" ze mnie soki moga byc nie zalwazalne uplawy rozciagliwe jak w dni plodne?? Teraz mam biale upławy lekko wilgotno jest ale chyba juz po owulacji. Zobaczymy czy udało sie nam w tym miesiacu trzymajcie kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka