19.10.05, 11:29
pojawil sie Exchange Server 2003 Service Pack 2

bo juz mi skrzynie w szwach puszczaja
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: wreszcie 19.10.05, 17:24
      .....a o czym jest ta bajka??
      • typson Re: wreszcie 19.10.05, 17:44
        a to takie goovno z firmy M$ co ma przechowywac "outlooki" i transportowac
        wiadomosci. Tylko jakis dekiel wymyslil, ze max pojemnosc serwera bedzie miala
        15GB - to chyba troche smieszne jak na dzisiejsze czasy...
        • lexus400 Re: wreszcie 19.10.05, 19:01
          > 15GB - to chyba troche smieszne jak na dzisiejsze czasy...

.....fakt śmieszne nawet dla mnie:))
        • sherlock_holmes Re: wreszcie 20.10.05, 09:59
          Czy ja wiem czy takie śmieszne? Wiem że skrzynki firmowe musza być spore - i to logiczne, ale jeśli chodziłoby o serwer kont prywatnych, już jest inaczej. Np. kuzyn z Kanady ma od swojego providera skrzynkę o oszałamiającej pojemności 15MB, z możliwością płatnego powiększenia do 100MB. Tylko u nas jest wojna na GB (nie mylić z Greenblackiem :) )
          • typson Re: wreszcie 20.10.05, 10:27
            chodzi o to, ze filozofia pracy na Oultooku (nie mylic z o. expressem) jest
            taka, ze wszystko siedzi na serwerze. I juz 6 lat temu w poprzedniej firmie
            wszyscy (30kilka ludzi) mieli skrzynie po 500MB. Poza tym przy exchange na
            serwerze siedzi cale to drzewoko outlooka (inbox, sent, notes, calendar,
            kontakty, tasks, junk-email i jeszcze troche) ze tak napisze obrazowo. I
            normalne jest, ze takie skrzynki latwo zapchac. Nienormalne bylo to 15GB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka