Dodaj do ulubionych

Garwoliński czy Roszkowski?

12.10.03, 10:52
Dziewczyny
Tak się właśnie zastanawiam którego wybrać. Oczywiście Roszkowski to taka
sława ale słyszałam, że to markotniak a ja lubię sobie pogadać...hi hi
No i ceny p. Roszkowski to ma słone...ale dla dzidziusia warto wydać każdy
pieniądz. Z drugiej strony to słyszałam, że Garwoliński też jest świetnym
specjalistą tyle że nie ma takiej dobrej reklamy.
Doradźcie z własnego doświadczenia którego wybrać. Zamierzam na pierwsze USG
iść w 12 tyg. Teraz jestem w 7 ale do Roszkowskiego podobno długo się czeka.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gizmag Re: do yousty 1 12.10.03, 15:56
      słuchaj dobrym usg szczyci sie osóbka-morawski.który robi je w diagmedzie na
      ul .narbutta.polecam sama tam byłam informacje wyczerpujace.
    • paulanna Re: Garwoliński czy Roszkowski? 13.10.03, 01:15
      Witam.
      U p. Roszkowskiego byłam i stwierdzam, że dysponuje dowcipem raczej
      wyrafinowanym (może nie każdemu to odpowiada), ale ciekawy facet i jesli jesteś
      wygadana to sobie możecie ciekawie pokonwersować. Fachowiec, skrupulatny -
      prowadzi rejestr komputerowy pacjentek,i daje wydruk z opisem badania, no i
      można nagrywać dzidziusia na video.Polecam.
      PS . Ale o p.Osóbka-Morawskim też dużo dobrego słyszałam.
      Pozdrawiam
      • yousta1 Re: Garwoliński czy Roszkowski? 13.10.03, 08:49
        Dzięki Dziewczyny za szybki odzew.
        Na szczęście mam jeszcze chwilkę czasu do zastanowienia. Może gdybym miała
        worek pieniędzy to bym nad tym tak długo się nie zastanawiała. Te badania
        (szczególnie u Roszkowskiego) są naprawdę bardzo drogie.Nam nie powodzi się źle
        ale napewno odczujemy brak tych 200 zł a co mają powiedzieć dziewczyny którym
        brakuje do pierwszego? przecież ich dzieci też mają prawo aby być pod dobrą
        opieką!
        Przepraszam za te żale ale mnie to naprawdę wkurza
        Całuję
        • agaa5 Re: Garwoliński czy Roszkowski? 13.10.03, 10:19
          Ja też ze względu na wysoką cenę Roszkowskiego wykonałam sobie pierwsze usg u
          innego lek-Osóbki Morawskiego:( Jednak od początku nie podobało mi się , że
          strasznie narzucają tam powadzenie ciąży zarówno telefonicznie, jak i w
          gabinecie(kilkakrotnie, choć mówiłam że mam dobrego położnika). Druga rzecz
          badanie rzeczywiście było z dokładnym opisem, dobry sprzęt jednak .... jak się
          okazało bzdurna interpretacja. Wynika stąd, że super sprzęt to nic w porównaniu
          z wieloletnim doświadczeniem i wiedzą.I tak sądzę, że jednak przy kolejnych
          badaniach nie będę eksperymentować z innymi lekarzami, bo choć Roszkowski ma
          zaporową cenę to jednak uznany jest w środowisku medycznym za największy
          autorytet w dziedzinie usg i wykrywania wad płodu na terenie Warszawy (opinia
          m.in. Centrum Zdrowia Dziecka, innych lekarzy), choć oczywiście i on może się
          mylić .Wiem tylko, że prawidłowa ocena usg płodu to arcytrudne badanie,
          wymaqające sporego doświadczenia.Warto mieć pewność, że jak radiolog napisze że
          nie ma wad to tak jest. Pozdrowienia
    • magdawe Re: Garwoliński czy Roszkowski? 13.10.03, 13:16
      Miałam kontakt z Roszkowskim i Garwolińskim. O Roszkowskim już się naczytałaś
      (zresztą jest tu gdzieś na forum cały wątek jemu poświęcony - poszukaj w
      wyszukiwarce). Z Garwolińskim zetknęłam się w szpitalu na Czerniakowskiej (nie
      byłam u Niego prywatnie, nawet nie wiem, gdzie przyjmuje i jaki ma sprzęt w
      prywatnym gabinecie) i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Ciepły,
      sympatyczny, wzbudzający zaufanie. Daj znać, kogo wybrałaś. Pozdrawiam, Magda
    • wzosia Re: Garwoliński czy Roszkowski? 13.10.03, 16:12
      A jakie są namiary na dr Roszkowskiego? Adres i telefon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka