19.12.03, 22:48
Hej dziewczyny!!!!!!!!mam 25 lat i od 4 miesiecy staram sie o dziecko;):):)
prosze o kontakt dziewczyn z karkowa ktore tak samo jak ja sa na etapie
dzidziusia:):):)Straszna mam ochote podzielic sie spostrzezeniami i uwagami
z wami!!!!!!!!!Please dajcie znac:):)czekam;):):)
paapaappapa:)
Obserwuj wątek
    • pokusa6 Re: KRAKOW 22.12.03, 22:13
      czesc.jestem z krakowa tez i za 2 tygodnie mam termin.ale niewiem czy nieurodze
      dzis albo jutro bo mnie tak dziwnie krzyze bolą i mnie staszą sąsiadka z mamą
      moją...alicja
      • madzinka2 Re: KRAKOW 26.12.03, 11:18
        Hej Alicja:):):) i jak tam z twoim dzieciaczkiem?przyszedl juz na swiat??Ja
        niestety jestem na etapie staran sie i bez rezultatow:(:(!!!!!!!!!!!ale
        bynajmniej nie trace nadzieji:):)Jak rozpoznalas ze jestes w ciazy?????bo ja
        zaczynam sie tak wgladac w swoje cialo ze juz sama nie wiem jak to jest z tymi
        obajawami?;(
        pozdrawiam cie:)
        Magda
        • pokusa6 Re: KRAKOW 26.12.03, 16:30
          ello.jeszcze nieurodzilam.tak w gruncie zeczy to ja tak dziwnie doszlam do
          tegop ze jestem w ciąży.wczesniej parokrotnie mialam taką mysl ale za kazdym
          razem myslalam co ma byc to będzie i nieszlam nawet testu kupic do apteki a
          teraz to bylam pewna wlasciwie bez objawuw.tyle tylko ze jak zjadlam cos to
          brzuch mi rusl na dlugo(jakies 23 godz)a tak normalnie to 30min do 1 godz.i maz
          kumpeli tak z glupia powiedzial ze jestem w ciąży.no i w 6 tygodniu poszlam po
          test i wyszlo na tak.niemialam wiekszych problemuw ze zlum samopoczuciem.do ok
          4 mies wymiotowalam morze ze 3 razy...potem wogule i okolo8 mies znowu mi
          wrucilo tylko czesciej.a teraz powiem ci co mnie najbardziej zalamalo...piersi
          najpierw urosly :) a potem znowu zmalaly...:( i niemartw sie, prubujcie
          dalej.znam pare ktura przez 3 lata prubowala i nic a potem jak juz zrezygnowali
          to im sie udalo...tagze hehe glowa do gury i duzo cierpliwosc.buzka.napisz cos
          jeszcze.pa alicja
    • onikat Re: KRAKOW 11.05.04, 16:38
      no i jak Ci poszło, madzinko2 ??:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka