Dodaj do ulubionych

Nowy i mocny trailer True Blood

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:17
teraz żaluje ze tego nie ogladam ;//
Obserwuj wątek
    • Gość: minnie Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:18
      stwierdzilam, ze to dla mnie zbyt straszne. ;pp wciaz pozostaje na etapie gossip girl i 90210. no cóż. ;)
    • Gość: Madzia Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.nitka.net.pl 29.07.09, 13:18
      No, no zapowiada się całkiem nieźle.
    • Gość: fanka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 29.07.09, 13:28
      mocne zapowiada się ciekawie już nie mogę się doczekać tego odcinka całe szczęście nie muszę niczego nadrabiać jestem na bieżąco.
    • frugo_boy Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 16:49
      To jest zapowiedź tego co wydarzy się w kolejnych odcinkach, a nie tylko w następnym odcinku. Zapowiada się świetnie, ostatni odcinek był kapitalny.
    • Gość: Kuba Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.ds.pg.gda.pl 29.07.09, 16:55
      muszę przyznać ze 2 seria jest o niebo lepsza od pierwszej, co rzadko sie zdarza. nie można sie oderwać. klimatycznie, z akcją, o to chodzi.
    • serialista Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 18:19
      aż ciarki mnie przeszły
      będzie się działo xD
    • Gość: scylator Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 29.07.09, 18:36
      serial trzyma poziom jest dużo akcji i nawet ta seria jest lepsza od pierwszej.nie mogę się doczekać następnych odcinków ciekawe jak bardzo namiesza ta mairin.
    • Gość: xyz Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.ksknet.pl 29.07.09, 18:46
      Przede wszystkim nowy sezon jest bardziej dynamiczny, mniej przegadany, bohaterowie rozeszli w różne strony, a i sama wiocha i mieszkańcy nie są już tylko tłem.
    • Gość: aaa Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 29.07.09, 18:52
      Czy mi się wydaje?! Czy tam w łózku ten ktoś kto leży z Sookie, ma blond włosy?! :D:D:D
      Aaaa Eric :D
    • sawyer5 Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 18:52
      wspaniały zwiastun, ale załuje ze go obejrzałem strasznie duzo spoilerow, takze podpisuje sie pod słowami Jakuba dawno nie ogladałem serilu w ktroym sezon drugi był lepszy od pierwszego i mam nadzieje ze HBO uraczy nas przynajmniej jeszce dwoma trzema sezonami TB i oczywiscie poziomem dorownujacym sezonowi drugiemu
    • Gość: Laurent Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:53
      nie rozumiem jakim cudem ten serial jest taki popularny, dla mnie jest to jeden wielki kicz
    • Gość: darkprincess16 Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:30
      aaa, to będzie zaje.biste, musze nadrobic z odcinkami
    • Gość: madzia Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:26
      2 seria super, choć Sookie jak mnie wkurzała tak mnie wkurza nadal, Bill też z resztą. dobrze, że jest więcej Erica:) Ale czy to jego mają na tym ołtarzu przykutego łańcuchami, dziwne, że nigdzie się Godrick nie pojawia... I ciekawa jestem o co cho z Mary Ann i tymi czarnymi oczami, kim ona jest, jakaś bachantka czy co?
    • Gość: Lavi7 Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 23:28
      no comment.... sugoi... ]:->
    • Gość: agnieszka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 00:46
      madzia: zgadzam się ;p nie wiem dlaczego ale Bill + Sookie mnie strasznie irytują :)) Już wole Erica... i tak, zdaje mi się,że to jego mają tam na ołtarzu ...
      ps. dobija mnie to jak bardzo pozmieniali to co działo się w książce...
    • Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 00:54
      Ano wlasnie, kolo Sookie, na lozku dalo sie chyba zauwazyc blond wlosy :D. Z tym, ze z tego co mi wiadomo, w serii ksiazek Eric zrobil Sookie psikusa i zakradl sie do lozka udajac Billa, co jest calkiem prawdopodobne biorac pod uwage, ze nie bylo miedzy nimi na razie zadnej wiezi. Pozyjemy, zobaczymy :) Team Eric!
    • Gość: (L) Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.elk.mm.pl 30.07.09, 01:23
      no no zapowiada sie ciekawie,zreszta 6 odcienk juz narobil smaczku:))
    • Gość: A. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 01:42
      hmnn w książce - w drugiej części się całowali :))) ale wydaje mi się,że nic takiego nie będzie w serialu ;/
    • Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 01:58
      Mnie się jednak zdaje, ze miedzy Sookie a Ericem zaiskrzy :-). Juz w ostatnim odcinku Eric okazal zainteresowanie, acz nie uwazam iz ta para mialaby powodzenie w serialu, sama nie bylabym zadowolona z takiego obrotu spraw.
    • Gość: A. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 02:05
      jedyne co bym chciała zobaczyć to jak Sookie bierze Erica na to przyjęcie - orgie :))

"Sookie, my little bullet-sucker,"
      "Eric, my big bullshitter."
      "You want something, my darling?"

• Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 02:07
      Ja chętnie zobaczylabym Erica jako pana stycznia w kalendarzu :), ale ok, juz nie offtopuję :-)
    • Gość: Karla Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:43
      świetne!!! nie mogę sie juz doczekać :D niech szybciej leci ten czas :S
    • Gość: lol Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:21
      zajebongo!;D
    • Gość: fanka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:32
      oo kurde świetne .... zapowiada się ciekawie ... Eric jest świetny ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka