Gość: minnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:17 teraz żaluje ze tego nie ogladam ;// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minnie Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:18 stwierdzilam, ze to dla mnie zbyt straszne. ;pp wciaz pozostaje na etapie gossip girl i 90210. no cóż. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.nitka.net.pl 29.07.09, 13:18 No, no zapowiada się całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 29.07.09, 13:28 mocne zapowiada się ciekawie już nie mogę się doczekać tego odcinka całe szczęście nie muszę niczego nadrabiać jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
frugo_boy Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 16:49 To jest zapowiedź tego co wydarzy się w kolejnych odcinkach, a nie tylko w następnym odcinku. Zapowiada się świetnie, ostatni odcinek był kapitalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.ds.pg.gda.pl 29.07.09, 16:55 muszę przyznać ze 2 seria jest o niebo lepsza od pierwszej, co rzadko sie zdarza. nie można sie oderwać. klimatycznie, z akcją, o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
serialista Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 18:19 aż ciarki mnie przeszły będzie się działo xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scylator Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 29.07.09, 18:36 serial trzyma poziom jest dużo akcji i nawet ta seria jest lepsza od pierwszej.nie mogę się doczekać następnych odcinków ciekawe jak bardzo namiesza ta mairin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.ksknet.pl 29.07.09, 18:46 Przede wszystkim nowy sezon jest bardziej dynamiczny, mniej przegadany, bohaterowie rozeszli w różne strony, a i sama wiocha i mieszkańcy nie są już tylko tłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 29.07.09, 18:52 Czy mi się wydaje?! Czy tam w łózku ten ktoś kto leży z Sookie, ma blond włosy?! :D:D:D Aaaa Eric :D Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer5 Re: Nowy i mocny trailer True Blood 29.07.09, 18:52 wspaniały zwiastun, ale załuje ze go obejrzałem strasznie duzo spoilerow, takze podpisuje sie pod słowami Jakuba dawno nie ogladałem serilu w ktroym sezon drugi był lepszy od pierwszego i mam nadzieje ze HBO uraczy nas przynajmniej jeszce dwoma trzema sezonami TB i oczywiscie poziomem dorownujacym sezonowi drugiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laurent Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:53 nie rozumiem jakim cudem ten serial jest taki popularny, dla mnie jest to jeden wielki kicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkprincess16 Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:30 aaa, to będzie zaje.biste, musze nadrobic z odcinkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:26 2 seria super, choć Sookie jak mnie wkurzała tak mnie wkurza nadal, Bill też z resztą. dobrze, że jest więcej Erica:) Ale czy to jego mają na tym ołtarzu przykutego łańcuchami, dziwne, że nigdzie się Godrick nie pojawia... I ciekawa jestem o co cho z Mary Ann i tymi czarnymi oczami, kim ona jest, jakaś bachantka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavi7 Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 23:28 no comment.... sugoi... ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 00:46 madzia: zgadzam się ;p nie wiem dlaczego ale Bill + Sookie mnie strasznie irytują :)) Już wole Erica... i tak, zdaje mi się,że to jego mają tam na ołtarzu ... ps. dobija mnie to jak bardzo pozmieniali to co działo się w książce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 00:54 Ano wlasnie, kolo Sookie, na lozku dalo sie chyba zauwazyc blond wlosy :D. Z tym, ze z tego co mi wiadomo, w serii ksiazek Eric zrobil Sookie psikusa i zakradl sie do lozka udajac Billa, co jest calkiem prawdopodobne biorac pod uwage, ze nie bylo miedzy nimi na razie zadnej wiezi. Pozyjemy, zobaczymy :) Team Eric! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.elk.mm.pl 30.07.09, 01:23 no no zapowiada sie ciekawie,zreszta 6 odcienk juz narobil smaczku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 01:42 hmnn w książce - w drugiej części się całowali :))) ale wydaje mi się,że nic takiego nie będzie w serialu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 01:58 Mnie się jednak zdaje, ze miedzy Sookie a Ericem zaiskrzy :-). Juz w ostatnim odcinku Eric okazal zainteresowanie, acz nie uwazam iz ta para mialaby powodzenie w serialu, sama nie bylabym zadowolona z takiego obrotu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: 79.162.138.* 30.07.09, 02:05 jedyne co bym chciała zobaczyć to jak Sookie bierze Erica na to przyjęcie - orgie :)) "Sookie, my little bullet-sucker," "Eric, my big bullshitter." "You want something, my darling?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.sc.czest.pl 30.07.09, 02:07 Ja chętnie zobaczylabym Erica jako pana stycznia w kalendarzu :), ale ok, juz nie offtopuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:43 świetne!!! nie mogę sie juz doczekać :D niech szybciej leci ten czas :S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:21 zajebongo!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Nowy i mocny trailer True Blood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:32 oo kurde świetne .... zapowiada się ciekawie ... Eric jest świetny ... Odpowiedz Link Zgłoś