IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 30.04.10, 17:47
Ta sukienkę unisono za 119 w innym kolorze chcialabym zakupic, ale gdzie jest takie sklep w Łodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: nika1310 Re: Sukienki IP: *.toya.net.pl 30.04.10, 17:48
      kurcze kiecka z poliestro z solara za prawie 400zł to przesada, zeby chociaz bawełna to była...
    • wanmir Re: Sukienki 30.04.10, 18:18
      kto będzie chciał latem ubrać sukienkę z poliestru ? chyba tylko wielbiciel spoconego ciała.
    • Gość: Gunia Re: Sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 20:22
      Wszystkie sukienki są umieszczone w gazecie Avanti na maj smile.
    • Gość: zawiedziona Re: Sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 10:03
      Kogo stać wydać na sukienkę 300-400 zł?
    • Gość: marta Re: Sukienki IP: *.4web.pl 01.05.10, 10:38
      Sklepu Unisono w Łodzi nie ma, a szkoda, bo kiecka jest przepiękna
    • Gość: marta Re: Sukienki IP: *.4web.pl 01.05.10, 10:51
      W ogóle jesli ktos jest zainteresowany to te sklepy sa tylko w Warszawie i Wrocławiu. Kompletnie bez sensu - co chwiklę otwiera si w łodzi jakieś centrum, ostatnio gigantyczny Port Lódź, a wszwedzie te same sklepy, jak jest oś fajnego, to oczywiscie na pewno tego w Łodzi nie ma ;/
    • Gość: lilas Re: Sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 11:03
      Niektóre b. ładne, ale ceny absurdalne. Natomiast te poniżej 150 pln to prawdopodobnie szmaty, rozlezą sie po pierwszym praniu. Ja już zdecydowałam: kupuję burdę (12zł), batyst z metra (jakieś 35), znoszę ze strychu łucznika i szyję sama. Przynajmniej bedzie porządnie wykończona.
    • Gość: agu. Re: Sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 11:42
      Reserved'u te maki są cudne. wink
    • Gość: gosciowa Re: Sukienki IP: *.chello.pl 01.05.10, 14:04
      Ledwie kilka dla xl. wszystko kończy się na 42. A przeciętna Polka po urodzeniu ciąży ma właśnie 42-46...
      Do tego ten poliester. Tanie plastikowe g*no, które sprzedają za 400 zł i więcej.
    • Gość: kas Re: Sukienki IP: 94.78.165.* 01.05.10, 15:48
      ja urodziłam już dwoje a nadal mam 38 rozmiar, czyżby przeciętne Polki tak się obżerały? Masaakraaa
    • Gość: me, me Re: Sukienki IP: 195.205.171.* 01.05.10, 17:24
      poliester,poliester, jedna tylko z jedwabiu. jak można to nosić. nie kupię, nawet jeśli wzory fajne.
    • Gość: iG Re: Sukienki IP: 57.66.197.* 01.05.10, 19:45
      urodzilas ciaze? jesli tak, to musisz chyba kupic przemysl tekstylny, a nie sukienke XXL
    • Gość: c Re: Sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 20:54
      > ja urodziłam już dwoje a nadal mam 38 rozmiar, czyżby przeciętne Polki tak się obżerały? Masaakraaa

To masz szczęście, drobne kości i dobrą przemianę materii. Ciesz się tym, zamiast krytykować innych.

Bynajmniej nie obżarstwo jest główną przyczyną nadwagi.
    • Gość: yps Re: Sukienki IP: *.swidnica.mm.pl 02.05.10, 00:00
      pewnie, że nie, nadwaga jest z powietrza smile
      obżarstwo i brak ruchu to jest powód
    • Gość: no name Re: Sukienki IP: *.4web.pl 02.05.10, 09:46
      >To masz szczęście, drobne kości i dobrą przemianę >materii.

To nie szczescie, tylko najprostsze zasady fizyki. Dobra przemiana materii to nic innego jak dostaracznie organizmowi tyle, ile jest w stanie spalić + ruch, aby spalał więcej - - ta złota zasada działa zawsze i w wypadku grubo i drobnokoscistych. Ta częśc populacji, która je bardzo duzo, a jest bardzo chuda jst naprawde niewielka - moze to z 10% - ewolucyjnie to oni by kiedyś wygineli jako pierwsi, dlatego jest ich tak mało.

Nie jest rzeczą normalną przeskoczenie po ciazy z rozmiaru 38 w rozmair 42 i pozostanie w nim, bo oznacza to ni mniej, ni więcej straszne zarcie w ciązy i kompletny brak ruchu. A Polacy i Polski ruszają sie coraz mniej i jedza coraz mniej zdrowo - to jest przyczyna tycia, a nei ciąza. kIEDY BYŁAM NASTOLATKĄ TEZ BYAM GRUBA - ALE DOSKONALE WIEM, Z EPO PROSTU ZA DUZO JADŁAM ( ZWŁASZCZA SŁODYCZY) I ZA mało się ruszałam, a nie - miałam grube kosci.
    • Gość: Qulka Re: Sukienki IP: *.broker.com.pl 04.05.10, 21:02
      Ludzie, bez przesady to, że poliester to jeszcze nie znaczy, ze nie da sie tego latem nosic. Dzisiejsze nawet sztuczne tkaniny maja bardzo niewiele wspolnego z poliestrem sprzed lat smile

Byl nawet taki odcinek Trinny&Susannah bodajze gdzie testowaly poliestrowe sukienki i wypadaly naprawde niezle smile

Wcale sie mocniej w nich nie pocilo, a dwa, ze akurat na bawelnie jak juz sie czlowiek spoci to najbardziej ten pot widac...
    • avanti24 Re: Sukienki 05.05.10, 12:19
      Sklepy Unisono są tylko w Warszawie i Wrocławiu - warto wybrać się na majową
      wycieczkęsmile
    • marketaa Re: Sukienki 08.05.10, 00:31
      Sukienka druga - h&m śliczna... czy ktoś widzial je w sklepie? najblizszy mam 60 km więc nie chciałabym jechac na darmo... smile
    • Gość: M. Re: Sukienki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 15:28
      Sukienka z H&M (zdjęcie 2) to bawełna, tylko podszewka jest poliestrowa. Nadal można je kupić. Kosztują 139 zł.
    • Gość: gość Re: Sukienki IP: *.akademiki.uni.torun.pl 17.06.10, 17:07
      dziewczyny pomozcie !!
      gdzie kupic ta sukienke reserved w maki?? szukalam w dwoch sklepach w toruniu i w bydgoszczy i jej nie maja !!
    • Gość: Iza Re: Sukienki IP: 87.204.40.* 23.07.10, 19:36
      ja tez jej szukałam, ale u mnie również jej nie ma, ale fajną sukienkę zakupiłam w s.Oliver może nie jest w maki ale jest równie ciekawa bo w kolorze turkusowym
    • Gość: kiosque Sukienki IP: *.chello.pl 24.07.10, 16:05
      I Ty możesz mieć kreację od laureatki największego w Polsce modowego
      show Warsaw Fashion Street www.kiosque.pl/kolekcja.php?kol=310

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka