20.01.03, 11:13
Witam!

Czy ktos slyszal o kursach jezyk czeskiego prowadzonych przez
www.szkola.infoczechy.pl/ ???

Moze jakies opinie?

PZDR

Piotr
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Kurs 20.01.03, 18:27
      Dziękuję za linka, nie słyszałem o takich kursach.
      A może ktoś z Was wie, czy w samych Czechach organizowane są intensywne kursy połączone z urlopem dla zaawansowanych?
      Jurek
      • awt Re: Kurs 20.01.03, 19:46
        hmmm...ja dopisuje sie do prosby o opinie o kursach. Co do pytania o kursy w
        czechach - na pewno, gdzies mi to mignelo, nie pamietam adresu, szukaj na
        angielskich stronach hardkorowo - turystycznych.
        pozdrawiam
        • jureek Re: Kurs 21.01.03, 10:41
          awt napisała:

> hmmm...ja dopisuje sie do prosby o opinie o kursach.

Jeśli wystarczy Ci cierpliwości, to poznasz moją opinię, bo zamierzam zapisać się na ten kurs internetowy za 95 zł. Zobaczymy, czy to coś da.

> Co do pytania o kursy w
          > czechach - na pewno, gdzies mi to mignelo, nie pamietam adresu, szukaj na
          > angielskich stronach hardkorowo - turystycznych.

A co to takiego strony hardkorowo - turystyczne? Spróbuję poszukać przez Google, albo www.seznam.cz.
          Pozdrawiam
          Jurek
          • awt Re: Kurs 21.01.03, 11:18
            Zbroje sie w cierpliwosc...95? za semestr?! Brzmi bardzo rozsadnie...

Strony hardkorowo-turystyczneto te z migajacymi rozowymi napisami: "Extreme
            experience - learn an exotic language, visit Prague" i ewentualnie malymi
            literkami: "cestina je hezka";)
      • martynka22 Re: Kurs 16.02.03, 17:35
        oczywiście, że są organizowane kursy - najczęściej przez czeskie uniwerki...u
        mnie na wydziale (UW Krak>przedm.) co roku wiszą ogłoszenia o kursach letnich
        np. w Kutnej Horze - cena niestety około 1500-2000.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka