piotrf1974 20.01.03, 11:13 Witam! Czy ktos slyszal o kursach jezyk czeskiego prowadzonych przez www.szkola.infoczechy.pl/ ??? Moze jakies opinie? PZDR Piotr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Kurs 20.01.03, 18:27 Dziękuję za linka, nie słyszałem o takich kursach. A może ktoś z Was wie, czy w samych Czechach organizowane są intensywne kursy połączone z urlopem dla zaawansowanych? Jurek Odpowiedz Link
awt Re: Kurs 20.01.03, 19:46 hmmm...ja dopisuje sie do prosby o opinie o kursach. Co do pytania o kursy w czechach - na pewno, gdzies mi to mignelo, nie pamietam adresu, szukaj na angielskich stronach hardkorowo - turystycznych. pozdrawiam Odpowiedz Link
jureek Re: Kurs 21.01.03, 10:41 awt napisała: > hmmm...ja dopisuje sie do prosby o opinie o kursach. Jeśli wystarczy Ci cierpliwości, to poznasz moją opinię, bo zamierzam zapisać się na ten kurs internetowy za 95 zł. Zobaczymy, czy to coś da. > Co do pytania o kursy w > czechach - na pewno, gdzies mi to mignelo, nie pamietam adresu, szukaj na > angielskich stronach hardkorowo - turystycznych. A co to takiego strony hardkorowo - turystyczne? Spróbuję poszukać przez Google, albo www.seznam.cz. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link
awt Re: Kurs 21.01.03, 11:18 Zbroje sie w cierpliwosc...95? za semestr?! Brzmi bardzo rozsadnie... Strony hardkorowo-turystyczneto te z migajacymi rozowymi napisami: "Extreme experience - learn an exotic language, visit Prague" i ewentualnie malymi literkami: "cestina je hezka";) Odpowiedz Link
martynka22 Re: Kurs 16.02.03, 17:35 oczywiście, że są organizowane kursy - najczęściej przez czeskie uniwerki...u mnie na wydziale (UW Krak>przedm.) co roku wiszą ogłoszenia o kursach letnich np. w Kutnej Horze - cena niestety około 1500-2000. Odpowiedz Link