zajac77 09.02.06, 09:34 Witajcie :) potrzebuje informację o pełnej hierarchi customera w SAPie. W jakiej tabeli znajdę ją oraz gdzie będę mógł ją przejrzeć. Może macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbor Re: hierarchia customerów 09.02.06, 12:05 Zaczyna mnie zaskakiwac brak konsekwencji w Twych dzialaniach. KNVH tabela.... Odpowiedz Link
zajac77 Re: hierarchia customerów 09.02.06, 19:29 brak konsekwencji? W KNVH znajde jedynie jedną pozycje w hierarchii wyżej. a jeśli jest ta hierarchia złożona z 4 lub 5 etapów? tego juz w KNVH nie znajdę. gdyby to bylo takie oczywiste nie pytalbym o to. A wiec pytam dlatego, że juz próbowałem w KNVH to zrobić ale mi się nie udało..... zaczyna dzwiwić mnie Twoje podejście i ignorancja..... Czy to forum jest tylko dla "wyjadaczy" czy dla początkujących także? Odpowiedz Link
amoremio Re: hierarchia customerów 10.02.06, 00:45 masz racje: to forum jest dla starych wilków i dla mlodych zajaczków :) Odpowiedz Link
kbor Re: hierarchia customerów 10.02.06, 09:26 Problem w tym ze skoro ktos podaje jakies rozwiazanie gdzies wczesniej to je sprawdzaj... Ja sie nie uwazam za wyjadacza, ale pierwsze co robie to sprawdzam transakcje i podpiete tabele... Poza tym cala hierarchia jest w tej tabeli...wpisz najwyzszy(a moze najnizszy) numer klienta i po sprawie... Niestety w obecnym systemie nie mam konfiguracji hierarchi (klient nie uzywa) wiec nie moge zweryfikowac... Odpowiedz Link
kbor Re: hierarchia customerów 10.02.06, 09:30 I popracuj nad zmyslem badacza zamiast sie denerwowac... Jak nie bedziesz probowal nigdy nie bedziesz wyjadaczem. Odpowiedz Link
zajac77 Re: hierarchia customerów 10.02.06, 20:40 tutaj musze się zgodzic..... nie bede próbował to się nie nauczę.... to też dlatego próbuje, i próbuje.... ... nie zrażam się drobnymi złośliwościami "wyjadaczy" i nadal będę tutaj Was o niektóe sprawy pytał :) Pozdroofka zajac77 Odpowiedz Link