04.05.12, 14:52
Witam, jestem na pierwszym roku studiów, i został mi zadany do napisania referat w formie instrukcji (czy wytłumaczenia odbiorcy) obsługi konkretnej kwestii w oprogramowaniu SAP ERP. Moim tematem ma być reklamacja (ścieżka menu: Menu SAP > Systemy Informacyjne > System Projektowy > Reklamacja). Sęk w tym, że nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi. Uczelnia nie udostępnia studentom SAP'a, a zadanie te mam wykonać za pomocą internetu. Na poszukiwanie materiałów spędziłam dobrych kilka dni i niestety nie udało mi się znaleźć nic konkretnego. Czy umiałby mi ktoś pomóc? Wskazać jakąś dobrą stronę internetową? Instrukcję obsługi? Cokolwiek?
Obserwuj wątek
    • pawelgrzeskowiak Re: SAP ERP 09.02.13, 18:13
      W pierwszej kolejności zajrzałbym na forum sdn.sap.com. Znajdziesz tam mnóstwo informacji, które powinny się zainteresować. Jeżeli chodzi o dostęp do systemu to możesz skorzystać z systemów udostępnianych przez niektóre strony.
    • bulway Re: SAP ERP 14.02.17, 22:38
      Hej, najlepiej u źródła, tu masz podstawy: dziennikprzedsiebiorcy.pl/technologie/519-system-sap-co-to-jest-i-dlaczego-warto ale wątpię że To Cie zainteresuje. Najlepiej pomęczyć w dobrej firmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka