anahella 25.01.04, 22:49 Moj ukochany pasjans. Podobno kazdy rozklad jest do ulozenia. Ja sie tak tym przejelam, ze trenuje rozklad tak dlugo az go uloze. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Free Cell 26.01.04, 00:59 to jest killer :) ja nie miałam tyle cierpliwości, było: wyjdzie - nie wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Free Cell 26.01.04, 09:29 anahella napisała: > Moj ukochany pasjans. Podobno kazdy rozklad jest do ulozenia. Ja sie tak tym > przejelam, ze trenuje rozklad tak dlugo az go uloze. A wy? A ile czasu siedzisz nad tymi rozkładami, które nijak nie wychodzą i nie są do ułożenia ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Free Cell 26.01.04, 18:22 awee napisała: > A ile czasu siedzisz nad tymi rozkładami, które nijak nie wychodzą i nie są > do > ułożenia ? :) Czasem ze 20 razy trzeba sie poglowic, zeby skonczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rider_of_rohan Re: Free Cell 26.01.04, 11:34 anahella napisała: > Moj ukochany pasjans. Podobno kazdy rozklad jest do ulozenia. Ja sie tak tym > przejelam, ze trenuje rozklad tak dlugo az go uloze. A wy? Nie wiem, jak w bazie windowsowego, ale w real life zdarzają się warianty nie do ułożenia. A co do windowsowego, to mój ukochany tata przerobił już coś koło 130 tys. wariantów i jak na razie wszystkie wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Free Cell 26.01.04, 19:34 Tyle cierpliwości co Tata Wolf nie miałem, ale kiedyś też bardzo je lubiłem rozkładać i podobnie jak Anahella jechałem dotąd aż rozłożyłem. Tyle, że chciawszy rozłożyc wszystkie, to chyba z pół życia trzeba by było poświęcić... Odpowiedz Link Zgłoś
rider_of_rohan Re: Free Cell 26.01.04, 20:51 ralston napisał: > Tyle cierpliwości co Tata Wolf nie miałem, ale kiedyś też bardzo je lubiłem > rozkładać i podobnie jak Anahella jechałem dotąd aż rozłożyłem. Tyle, że > chciawszy rozłożyc wszystkie, to chyba z pół życia trzeba by było > poświęcić... Wszystkie milion kombinacji (zakładając, że na każdą potrzeba 5 minut -średni czas mojego taty), to jakieś 9 i pół roku grania. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Free Cell 27.01.04, 22:53 Ty to jakies horrory opowiadasz. Bez jedzenia - jestem w stanie sobie wyobrazic, ale bez spania? Odpowiedz Link Zgłoś