Dodaj do ulubionych

standardowy tekst??

05.10.09, 11:24
Po 2 latach związku facet powiedział mi-"Kocham Cie ale nie widzę
wspólnej przyszłosci"Podjał taka decyzje bo poczuł się"jak w złotej
klatce"i zostawił mnie zupełnie załamana...
Owszem nie byłam idealna ale miał dużo swobody, nie trzymałam go na
smyczy, nie kontrolowałam...
Powiedział jeszcze- nie chce być teraz w żadnym związku-po czym
dochodzą mnie słuchy, że rzucił sie w wir imprez...
tzn. zbył mnie standardowym tekstem...:( a ja wciąż kocham :(
doradzcie jak sobie poradzić ...bo oszaleję z żalu
Obserwuj wątek
    • kiwi.only Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 12:06
      Poprostyu znudzilo mu sie i juz zabraklo mu zabaw,rozrywki.... i z pewnoscia
      szalenstw. On owszem mowiac ze nie chce byc w zadnym zwiazku tak wlasnie uważa i
      to ze lata na imprezy to nie oznacza ze tak nie jest. Chce sie wybawić,
      wyszaleć. Może do waszego związku według niego wdarła się rutyna. Jedno Ci mogę
      powiedzieć, ze niestety tak czasem bywa ze facet odchodzi i mimo ze to boli, ze
      się go nadal kocha to warto odpuscic bo jak to powiadają : nic na sile. to
      tylko pogarsza sytuacje. Wiem to z własnego doświadczenia.Lepiej przeczekać
      zająć głowę czymś innym. poznawać ludzi gdzie się da nie zamykać się i nie
      rozczulać nad sobą.I albo samo przejdzie zanim sie obejrzysz i poznasz kogos
      nowego albo on sie nawroci bo zobaczy ze popelnil blad. Taka moja rada i wierze
      ze Ci się uda!! 3mam kciuki i pozdrawiam
      • vatim Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 13:14
        Zastanawiam się co mu się nagle tak odmieniło...przeciez sie
        kochaliśmy.Widac z jego strony nie było to uczucie wystarczająco
        mocne. Powiedział jeszcze, ze przerasta go życie w zwiazku, tak
        bardzo mi żle :(
        • kiwi.only Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 13:23
          kochana vatim
          Musial cos powiedziec. Ja tez takie cos slyszalam i wiem ze tak nie jest. Chodzi
          o to ze facet chce jak najpiekniej zakonczyc zwiazek. Nie chce wyjsc na potwora
          i dlatego oprawia takie"gowno" (sorki) w taka piekna ramke w stulu przerasta
          mnie to itd. Jedno co musisz zrobic to sie nie dac!!! Takiego kwiatu jest pol
          swiatu wiec wez sie w garsc idz na silownie albo do kosmetyczki albo na zakupy
          co wolisz co ciebie bardziej odpreza. Ja znowu po nieudanym zwiazku zeby
          zapomniec siedzialam na portalach w stylu sympatia itd i poznawalam kogo sie da
          i pisalam pisalam zeby tylko Sie wygadac zeby tylko szybko zapomniec.. NIE
          ZALAMUJ SIE PROSZE!! NAPRAWDE WIERZE ZE DASZ SOBIE RADE ZE JESTES SILNA
          KOBIETKA!! 3 MAJ SIE!
          • kiwi.only Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 13:25
            wiem glupie to ale mi pomagalo bo mialam staly kontakt z ludzmi :)
            • vatim Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 14:52
              kiwi.only- dziękuje za słowa otuchy. Jest mi strasznie zle a
              jednocześnie jestem wściekła na niego. jeszcze powiedział, zebym nie
              czuła sie winna,po prostu mamy inne oczekiwania od zycia.dziwne ze
              przez 2 lata byliśmy zgodni a nagle coś mu odbiło i chce być wolny
              • kolorowa_skarpetka Re: standardowy tekst?? 05.10.09, 17:24
                Kiwi ma rację, nic na siłę. Taka podjał decyzję i niestety musisz ja uszanować.
                Próba ratowania związku może chyba tylko pogorszyc sprawę. Prykro mi, że tak się
                stało i domyslam sie ze to bardzo boli ale moze z czasem poznasz kogos bardziej
                wartosciowego i okaże się, że na dobre to Ci wyszło. Na Twoim miejscu tez bym
                sie rzuciła w wir nowych znajomosci, załozyla stronke np. na sympatii i
                poznawała nowych ludzi i randkowała:) Trzymaj się!
              • kiwi.only Re: standardowy tekst?? 06.10.09, 09:22
                Droga Vatim :)
                Wiem, że to co teraz napisze możesz podsumować jednym zdaniem, że łatwo jest
                komuś tak doradzać z boku. A inaczej jest tam. Ale zapewniam Cie że lepiej że
                czujesz złość niż jakbyś miała się użalać nad sobą. Tak więc naprawdę radzę
                wyjdź dziewczyno do ludzi zabaw się odwiedzaj to forum i pisz jak ci się tam
                wiedzie:) czekam na dalsze relacje i naprawdę nie przejmuj się bo prędzej czy
                później będzie ktoś następny kto Cie doceni doceni twoje zaangażowanie w związek
                i Twoja miłość. Pozdrawiam cieplutko :) 3 maj się !! :)
                • vatim Re: standardowy tekst?? 07.10.09, 17:11
                  on już sie z kimś spotyka...nie wiem czy to poważne ale
                  znajomi "życzliwie" mi o tym donieśli :(
                  • kiwi.only Re: standardowy tekst?? 08.10.09, 11:07
                    nie wazne czy to cos powaznego czy nie. mowil ze narazie nie chce sie z nikim
                    spotykac a tu o wiec juz poprostu znudzilo mu sie byc w stalym zwiazku a ze nie
                    chcial cie zdradzac wolal sie rozstac. ale i tak z niego swinia. wiec pojdz jego
                    sladem nie ogladaj sie za siebie i rzuc sie w wir randek :) powodzenia :) badz
                    piekniejsza zobaczysz jak komplementy od mezczyzn wplywaja pozytywnie na
                    kobiete:)buziaki
                    • wioletta123 Re: standardowy tekst?? 08.10.09, 16:50
                      Autorko nie rób absolutnie NIC.
                      Nie próbuj walczyć, on odszedł to była jego decyzja, nie ważne
                      dlaczego, bo jakie to ma znaczenie? Czy ktoś kto kocha odchodzi od
                      drugiej osoby?
                      Ty zajmij sie sobą , pokaż samej sobie że i bez niego mozesz i
                      umiesz żyć radośnie i mozesz być szczęśliwa.
    • opcja-0 Re: standardowy tekst?? 01.03.10, 19:24
      z facetami trzeba ostrożnie, raz mówią jedno, potem drugie, że ich słowa nie są
      wiarygodne i nie ma co rozmyślać nad nimi, ani w nie wierzyć, zastanów się nad
      jego czynami, one same mówią za sobie, więc minie Ci z czasem żal po nim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka