poziomk 16.08.04, 09:27 Jak sie nieoficjalnie dowiewdzialem w Bialymstoku koncesje na rozpowszechnianie programu radiowego otrzymalo RADIO ZLOTE PRZEBOJE, bedzie nadawalo na 101,0 MHz. Czyli kolejna szafa grajaca. Szerzej niebawem na mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesz Re: Bialystok 101 FM 16.08.04, 11:20 Czyli pomiędzy Radiem Białystok a RMF'em. Mam odbiornik analogowy (ze skalą) i odległość między jedną a drugą stacją jest minimalna. Zastanawiam się jak tam się wciśnie jeszcze jedno radio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Bialystok 101 FM 16.08.04, 12:58 Raczej pomiedzy RMF a Radiem Orthodoxia 99,4 -R B-stok 100,2 -RMF 101,0 - (nowe) ZLOTE PRZEBOJE 102,7 R. ORTHODOXIA no odleglosc nie jest az tak minimalna bo m-dzy B-stok a RMF = 0,8 MHz gdzie na zachodzie odleglosci stacja od stacji wynosza 0,3 MHz Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 masz zastrzezenia ? 16.08.04, 11:26 Radio , jak szafa grajaca ? Moim zdaniem lepsze to, niz jakakolwiek "tuba" ! poziomk napisał: > Jak sie nieoficjalnie dowiewdzialem w Bialymstoku koncesje na > rozpowszechnianie programu radiowego otrzymalo RADIO ZLOTE PRZEBOJE, bedzie > nadawalo na 101,0 MHz. Czyli kolejna szafa grajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: masz zastrzezenia ? 16.08.04, 13:36 myslalem o Radiostacji lub TOK FM :P moze innym razem na 105,5 :))))) zlote przeboje masz w Wawie i Jardzie :)) kolejne eski zetki? czy ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: masz zastrzezenia ? 16.08.04, 14:08 przepraszam ze pytam , ale czy bylbys gotow wylozyc $ na radio typu TOK FM w Bialymstoku ? Ja na pewno nie ! Natomiast "zlote przeboje" ? Dlaczego nie ? Adresat jest znany, pieniadze rowniez, rynek reklam okreslony ! Prawie pewniak! Problem jedynie w play-list. od kiedy zaczac : 1970-80-90-2000 , czy jeszcze wczesniej ? poziomk napisał: > myslalem o Radiostacji lub TOK FM :P > moze innym razem na 105,5 :))))) > > zlote przeboje masz w Wawie i Jardzie :)) kolejne eski zetki? czy ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: masz zastrzezenia ? 16.08.04, 21:04 bogo2 napisał: > > przepraszam ze pytam , ale czy bylbys gotow wylozyc $ na radio typu TOK FM w > Bialymstoku ? Ja na pewno nie ! > Natomiast "zlote przeboje" ? Dlaczego nie ? Adresat jest znany, pieniadze > rowniez, rynek reklam okreslony ! Prawie pewniak! Problem jedynie w play-list. > od kiedy zaczac : 1970-80-90-2000 , czy jeszcze wczesniej ? Czyli schlebiamy gustom jak rozumiem. Moim zdaniem dużo traci kto nie może słuchać radia Tok FM. Chyba najbardziej opinotwórcza rozgłośnia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: masz zastrzezenia ? 20.08.04, 17:57 aand napisał: > > > Czyli schlebiamy gustom jak rozumiem. Moim zdaniem dużo traci kto nie może > słuchać radia Tok FM. Chyba najbardziej opinotwórcza rozgłośnia w Polsce. > > Ja mogę, ale prawie nie słucham. W samochodzie nastawiona Trójka. I tak już od wielu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: masz zastrzezenia ? 16.08.04, 21:05 Chyba wiem, co bedzie dalej. Z czasem pozostana wyspecjalizowane "szafy grajace" i tylko 2-3 "tuby". Szafy grajace beda nadawac cala dobe ten sam rodzaj muzyki - np: smooth jazz, classic rock, country(?), techno, rap, itd. Niestety, bedzie jeszcze wiecej reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: masz zastrzezenia ? 17.08.04, 08:57 Gdyby teraz byl jeszcze jakis wybor to rozumiem , ale jak w kazdej praktycznie stacji nadawana jest taka sama muzyka (hity na czasie, wielkie przeboje itd) to praktycznie mamy tak na prawde JEDNA stacje..... i teraz dojdzie jeszcze jedna papka popu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: masz zastrzezenia ? 19.08.04, 03:08 Nigdy nie przywiazywalem wagi do takich bajerow jak przekatna ekranu w telewizorze, ciuchy, odglos tlumika, alufelgi, itd, itd. Radio satelitarne w samochodzie - to jest jednak to, co sobie wkrotce sprawie. Cyfrowa muzyka bez reklam, mnostwo rodzajow muzyki. Na razie maja to w miare bogaci ludzie. Dziwie sie, bo abonament nie jest az taki drogi a glupie reklamy nie psuja przyjemnosci jazdy, szczegolnie noca. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: masz zastrzezenia ? 20.08.04, 17:59 jarek-ny napisał: > Chyba wiem, co bedzie dalej. Z czasem pozostana wyspecjalizowane "szafy > grajace" i tylko 2-3 "tuby". Szafy grajace beda nadawac cala dobe ten sam > rodzaj muzyki - np: smooth jazz, classic rock, country(?), techno, rap, itd. > > Niestety, bedzie jeszcze wiecej reklam. A na jakieś radio nadające smooth jazz wcale bym się nie obraził, ale póki co chyba takiego w Polsce nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 A dlaczego Polska ? Sprobuj..... 20.08.04, 18:33 www.google.com.au/search?hl=en&ie=UTF-8&q=smooth+jazz&meta= ralston napisał: > A na jakieś radio nadające smooth jazz wcale bym się nie obraził, ale póki co > chyba takiego w Polsce nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: A dlaczego Polska ? Sprobuj..... 23.08.04, 00:29 Nowojorska stacja smooth jazz jest dobra, szczegolnie w nocy. podobnie jak filadelfijska. Jeden kierowca trucka mowil mi, ze najlepszy jest smooth jazz z Minneasoty i ogolnie ze stanow polnocno-zachodnich. Pochlebne opinie slyszalem tez o Bostonie. Chyba sam tez sprawdze te streamery. Odpowiedz Link Zgłoś