foxy21 26.06.04, 14:30 Wlasnie jestem po obiadku, za oknem pada deszcz, a u mnie sennie gra Monk z Mulliganem, czego chciec wiecej? Sluchacie czasem takich standardow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek_natolin Re: Thelonious Monk 27.06.04, 08:46 Zaraz,zaraz?Monk gra sennie?Podejrzewam ,że nie to chciaś napisać,bo trudno sobie wyobrazić muzyka bardziej witalnego od Monka.On jest bodaj najlepszym lekarstwem na zły humor,bo kiedy się tylko słyszy jego muzykę,humor nieuchronnie musi się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Thelonious Monk 27.06.04, 10:20 jasiek_natolin napisał: > Zaraz,zaraz?Monk gra sennie?Podejrzewam ,że nie to chciaś napisać,bo trudno > sobie wyobrazić muzyka bardziej witalnego od Monka.On jest bodaj najlepszym > lekarstwem na zły humor,bo kiedy się tylko słyszy jego muzykę,humor > nieuchronnie musi się poprawić. Moze to ja bylam senna, Monk gra pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Thelonious Monk 28.06.04, 11:54 Zgadzam sie z Jaskiem Natolinem. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś