sffinx 24.08.04, 23:44 Dwa nowe wątki na dzień, toż to niebywały wysiłek intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukos Może jesteśmy miastem bez internetu? 25.08.04, 09:54 To robi takie właśnie przygnębiające wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Re: Może jesteśmy miastem bez internetu? 25.08.04, 21:45 Nie chciałem byc złosliwy ale, jak na tak duże miasto to ruch na tym forum jest żałosny. Ja klikam z Wrocławia a zaglądam do Was bo mam w Kaliszu i okolicy rodzinę. Dlatego troche mnie obchodzi, że taki smutek na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Przykro 26.08.04, 10:51 Na niektórych forach prywatnych dyskutujemy od niedawna nt. szans aglomeracji kalisko-ostrowskiej. Tematyka jest dość wąska, nie wszystkich interesuje, nie wszyscy mają coś do powiedzenia, a i tak aktywność tego niezbyt szerokiego grona dyskutantów jest większa niż całego OGÓLNOMIEJSKIEGO forum kaliskiego! Kaliszanie mają 50 razy mniej do powiedzenia niż mieszkańcy niektórych porównywalnych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Re: Przykro i wstyd 26.08.04, 20:32 No ale żeby az tak. 23.08 - jeden wątek, 24.08 - dwa wątki Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Przykro i wstyd 27.08.04, 23:06 to prawda tak jest od dawna ale to chyba z powodu dostępu i amatorów internetu w kaliszu ,jak juz ktoś ma to przeważnie bardzo młodzi ludzie którzy wolą siedzieć na gówniarskich chateriach i gadac o dupie maryni ,ja tu wpadam od czasy do czasu okazjonalnie bo tu sie urodziłem i mam rodzine ale to nie jest poważne forum w sensie aktywności obywatelskiej jak w innych miastach gdzie fora miejskie na tym portalu są monitorowane przez lokalne władze i tym samym mają duże znaczenie opiniotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz2004 Do piotr33k2 29.08.04, 22:30 Zapraszamy na niżej wymienione adresy gdzie toczona jest dyskusja, wydaje mi się, że dość zdrowa na temat pojednania kalisko-ostrowskiego i troski o przyszłość regionu jako całości. Zabierają tam głos zarówno ludzie z Kalisza jak i Ostrowa. Może głos z oddali, o ile dobrze pamietam ze Szczecina coś wniesie dodatkowego do tej dyskusji. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16480 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20551 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakzwal Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 28.08.04, 17:42 Założycielka winna jest odpowiedź. Niemniej sytuacja powinna ulec radykalnej zmianie, gdyż jej obecny stan urąga sile zbiorowego intelektu kaliszan. al. Odpowiedz Link Zgłoś
szereda4 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 05.04.05, 20:03 może piszcie o ruchaniu, tak rubasznie i sprośnie, może się rozkręcicie? wrocławianin Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Kaliszanie znaleźli forum ... 16.03.06, 21:45 Dzisiaj już mamy internet, ale za to Ciebie już z nami nie ma ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 21:55 Żeby forum się rozkręciło potrzebne są linki na innych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 22:32 no właśnie dlaczego połowę mniejszy Sieradz ma już prawie 5 razy więcej wpisów! Też lubie Kalisz i Go cenię ale tego nie rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 22:36 Kaliszanie nie wiedzieli o forum Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 23:43 jasiek53 napisał: > no właśnie dlaczego połowę mniejszy Sieradz ma już prawie 5 razy więcej wpisów! > Też lubie Kalisz i Go cenię ale tego nie rozumię. wszystko da się nadrobić, trzeba tylko pisać, wtedy ludzie z czasem sami się tutaj zejdą. PS jeszcze niespełna półtora roku temu na sieradzkim forum mieliśmy 5 razy mniej postów od Kalisza, ale udało się je pobudzić do życia. U Was też się zaczęło coś dziać, tylko nie można teraz tego zaprzepaścić. Pozdrowienia z Sieradza i powodzenia w reaktywacji forum życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Trochę częściej teraz piszemy 30.03.06, 14:08 To i tak jednak mało. I mało też odwiedzających. Odpowiedz Link Zgłoś