Dodaj do ulubionych

Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe.

24.08.04, 23:44
Dwa nowe wątki na dzień, toż to niebywały wysiłek intelektualny.
Obserwuj wątek
    • ukos Może jesteśmy miastem bez internetu? 25.08.04, 09:54
      To robi takie właśnie przygnębiające wrażenie.
      • sffinx Re: Może jesteśmy miastem bez internetu? 25.08.04, 21:45
        Nie chciałem byc złosliwy ale, jak na tak duże miasto to ruch na tym forum jest żałosny. Ja klikam z Wrocławia a zaglądam do Was bo mam w Kaliszu i okolicy rodzinę. Dlatego troche mnie obchodzi, że taki smutek na tym forum.
        • ukos Przykro 26.08.04, 10:51
          Na niektórych forach prywatnych dyskutujemy od niedawna nt. szans aglomeracji
          kalisko-ostrowskiej. Tematyka jest dość wąska, nie wszystkich interesuje, nie
          wszyscy mają coś do powiedzenia, a i tak aktywność tego niezbyt szerokiego
          grona dyskutantów jest większa niż całego OGÓLNOMIEJSKIEGO forum kaliskiego!
          Kaliszanie mają 50 razy mniej do powiedzenia niż mieszkańcy niektórych
          porównywalnych miast.
          • sffinx Re: Przykro i wstyd 26.08.04, 20:32
            No ale żeby az tak.
            23.08 - jeden wątek, 24.08 - dwa wątki
            • piotr33k2 Re: Przykro i wstyd 27.08.04, 23:06
              to prawda tak jest od dawna ale to chyba z powodu dostępu i amatorów internetu
              w kaliszu ,jak juz ktoś ma to przeważnie bardzo młodzi ludzie którzy wolą
              siedzieć na gówniarskich chateriach i gadac o dupie maryni ,ja tu wpadam od
              czasy do czasu okazjonalnie bo tu sie urodziłem i mam rodzine ale to nie jest
              poważne forum w sensie aktywności obywatelskiej jak w innych miastach gdzie
              fora miejskie na tym portalu są monitorowane przez lokalne władze i tym samym
              mają duże znaczenie opiniotwórcze.
              • kalisz2004 Do piotr33k2 29.08.04, 22:30
                Zapraszamy na niżej wymienione adresy gdzie toczona jest dyskusja, wydaje mi
                się, że dość zdrowa na temat pojednania kalisko-ostrowskiego i troski o
                przyszłość regionu jako całości. Zabierają tam głos zarówno ludzie z Kalisza
                jak i Ostrowa.

Może głos z oddali, o ile dobrze pamietam ze Szczecina coś wniesie dodatkowego
                do tej dyskusji.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16480
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20551

Pozdrawiam
    • jakzwal Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 28.08.04, 17:42
      Założycielka winna jest odpowiedź. Niemniej sytuacja powinna ulec radykalnej
      zmianie, gdyż jej obecny stan urąga sile zbiorowego intelektu kaliszan.
      al.
    • szereda4 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 05.04.05, 20:03
      może piszcie o ruchaniu, tak rubasznie i sprośnie, może się rozkręcicie?
      wrocławianin
    • intermasterkalisz Kaliszanie znaleźli forum ... 16.03.06, 21:45
      Dzisiaj już mamy internet, ale za to Ciebie już z nami nie ma ;/
    • kaliszanin2 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 21:55
      Żeby forum się rozkręciło potrzebne są linki na innych stronach.
      • jasiek53 Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 22:32
        no właśnie dlaczego połowę mniejszy Sieradz ma już prawie 5 razy więcej wpisów!
        Też lubie Kalisz i Go cenię ale tego nie rozumię.
        • intermasterkalisz Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 22:36
          Kaliszanie nie wiedzieli o forum
        • samdej Re: Czemu to kaliskie forum jest takie zapyziałe. 16.03.06, 23:43
          jasiek53 napisał:

> no właśnie dlaczego połowę mniejszy Sieradz ma już prawie 5 razy więcej
          wpisów!
          > Też lubie Kalisz i Go cenię ale tego nie rozumię.

wszystko da się nadrobić, trzeba tylko pisać, wtedy ludzie z czasem sami się
          tutaj zejdą.

PS jeszcze niespełna półtora roku temu na sieradzkim forum mieliśmy 5 razy
          mniej postów od Kalisza, ale udało się je pobudzić do życia.
          U Was też się zaczęło coś dziać, tylko nie można teraz tego zaprzepaścić.

Pozdrowienia z Sieradza i powodzenia w reaktywacji forum życzę :)
          • kaliszanin2 Trochę częściej teraz piszemy 30.03.06, 14:08
            To i tak jednak mało. I mało też odwiedzających.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka