kalisz-dobrzec 26.02.06, 17:04 Dlaczego nie ma na tym forum opcji "Zdjecia Kalisza" zeby kazdy mogl wkleic jakies fotki. Tak jest np. na Zielonej Gorze , Olsztynie czy Elblągu. Zróbcie coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intermasterkalisz Re: Zdjęcia Kalisza 27.02.06, 17:34 Ja bym wkleił, ale nie mam wiem gdzie można wrzucić na serwer i jak tutaj na forum zdjęcia zamieścic:P Odpowiedz Link Zgłoś
arek_753 Re: Zdjęcia Kalisza 27.02.06, 19:03 [img]www.bip.kalisz.pl/grafika/radyos.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Zdjęcia Kalisza 27.02.06, 19:10 wejdz na forum zielonej gory i zobacz o co chodzi. Na górze forum jest taka ramka i tam jest "Galeria Zdjęć" Zróbmy coś takiego u nas. Kalisz ma co pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Zdjęcia Kalisza 27.02.06, 22:52 Chyba taki adres: www.bip.kalisz.pl/grafika/radyos.jpg - ale znalazłem tylko jedno zdjęcie... ------ Odpowiedz Link Zgłoś
arek_753 Re: Zdjęcia Kalisza 28.02.06, 15:09 Chyba taki adres: www.bip.kalisz.pl/grafika/radyos.jpg - ale znalazłem > tylko jedno zdjęcie... Próbowałem wstawić zdjęcie jak w phpBB2. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Zdjęcia Kalisza 28.02.06, 19:41 niech ktoś zaoży dział z fotkami Kalisza zeby kazdy mogl wkleic swoje foto Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Zdjęcia Kalisza 02.03.06, 13:04 To sprawa radakcji, oni ustawiają serwer. ----- Odpowiedz Link Zgłoś
michal714 Re: Zdjęcia Kalisza 09.03.06, 02:26 może czas zmienić moderatora tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Potrzebny moderator tego forum 09.03.06, 09:16 Pierwszym krokiem do stworzenia galerii zdjęć i w ogóle zapewnienia normalnej (przeciętnej dla GW w przypadku miast podobnych do Kalisza) funkcjonalności jest przywrócenie temu forum statusu takiego jaki mają fora poznańskie i ostrowskie. Swoją drogą obecny stan świadczy o nastawieniu ludzi z poznańskiego wydania - to, jak widać gołym okiem, jest dla nas ciało obce. Do tego jest potrzebny kandydat na moderatora, który powinien się skontaktować z administracją forum pod adresem forum@agora.pl i od administracji dowiedzieć reszty. Może właśnie ktoś, kto dysponuje większą liczbą zdjęć (własnych), mógłby rozpocząć taką akcję. To mógłby być pierwszy krok do własnego wydania lokalnego. Poznańskie jest tylko narzędziem dołowania Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś