mlodykalisz 31.03.06, 20:11 www.inwestycje-kalisz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti_b Re: Forum Kaliskich Inwestycji 31.03.06, 20:26 stronka fajna. od dawna istenieje? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Forum Kaliskich Inwestycji 01.04.06, 11:35 marti_b napisał: > stronka fajna. od dawna istenieje? od dawna :P Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Forum Kaliskich Inwestycji 02.04.06, 17:43 inwestycje.kalisz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Forum Kaliskich Inwestycji 02.04.06, 17:44 ten adres jest dobry inwestycje.kalisz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Bardzo dobra strona 02.04.06, 18:03 Dobrze byłoby, żeby autorzy najciekawszych materiałów mogli je też zaprezentować tutaj. Tylko do tego potrzeba narzędzi, które trudno uruchomić bez społecznych moderatorów forum. W każdym razie im więcej miejsc, w których można czegoś się dowiedzieć i podyskutować o mieście, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Forum Kaliskich Inwestycji 05.04.06, 16:29 Najlepsze kaliskie forum - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Forum Kaliskich Inwestycji 05.04.06, 16:30 TomS, jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Forum Kaliskich Inwestycji 05.04.06, 16:48 cśśś, ja tu jestem incognito hehe;) ps.wiedziałem, że będziesz pierwszym który mnie rozszyfruje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Forum Kaliskich Inwestycji 05.04.06, 17:00 ksiestwokaliskie napisał: > cśśś, ja tu jestem incognito hehe;) > > ps.wiedziałem, że będziesz pierwszym który mnie rozszyfruje:))) Skoro tak, to może zainteresowałbyś się wątkiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=39187129 i może coś wymyślisz? Poza tym coś by trzeba zrobić, żeby "GW" uruchomiła kaliskie wydanie, choćby tylko internetowe. To jest kiepska sytuacja, kiedy duża gazeta, cokolwiek o niej sądzić, tak lekceważy nasze miasto. Dodawanie w Kaliszu do "GW" poznańskiego dodatku po prostu woła o pomstę do nieba. To jak wiadomości z Księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Forum Kaliskich Inwestycji 05.04.06, 17:22 Nie mam wystarczającej ilości postów niestety (jestem tu pierwszy dzień) :( A w kwestii GW, nec hercules contra plures, szczególnie gdy już nie ma oddziału GW w Kaliszu (nawet nie wiem czy biuro ogłoszeń zostało). Odpowiedz Link Zgłoś